ETZ 150
hengerfúrás után vagyok, új dugó új lesarkazott gyûrûk, felsõ tûgörgõ, hajtókar derékszögelés, szal rendbe lett vágva a blokknak az a része, a többi meg már régebben fel lett újítva
bejáratás közben vagyok, 30km van a motorban, 1:30 Mol dynamic szintetikus olaj, tûhelyzet a legalsó rovátkában
már az elsõ métereken is hallani lehetett egy éktelen zörgõ csörgõ hangot a motoron váltásoknál, akkor ezzel nem foglalkoztam annyira mert nincs a kipuff hollanderhez kulcsom és nem tudtam eléggé meghúzni, gondoltam biztos vmi csavar laza volt, átellenõriztem az egészet de semmit sem találtam lazának, a hang még mindig megvan, mostmár eléggé idegesít úgyhogy utánanéztem pontosan mikor csinálja
felváltásoknál amikor egy pillanatig üresjáratban van a gép, akkor, aztán ha sebességben elengedem a gázt és lassul a moci, akkor is
illetve ha alapjáraton megpörgetem (nem 8 ezerig...mielõtt valaki beszól) akkor amíg 2000 alá nem esik a fordulat, addig is csörög
marhára remélem hogy nem gyûrû tört és nem a tûgörgõ hullott atomjaira, eddig 1x sem sikerült megszorítanom a dugót, ezen a csörgésen kívül a hangja nagyon jó lett, össze sem lehet hasonlítani a régi hengerrel
ötlet van? bontsam meg a hengert?nagyon nincs kedvem

ha valaki nagyon kiváncsi, fel tudom venni a hangot
When you stop telling lies about me, I will stop telling the truth about you.