"ETZ 250 kipufogóim elfogytak.De kaptam már érdeklődést így nyitok egy egy listát megint,10 cső legyártására."
bambi-2db
gabor- 1db
Larionov - 1db
jura györgy -1db
VS461 - 1 db
aronpfabian - 1 db
seagateh - 1db
sunbim - 1db
FDani92 - 1db
Soner -1 db

Kösz az infót Miki!Miklós_88 írta:A 300-as motorra a "Bambi 3" kipufogó kifejezetten jó. Nekem minden fordulatszám tartományban használható vele a motor.
2500-as fordulattól terhelhető, és 5500-ig kiforog ötödikben is.
Sokkal nyomatékosabb vele a motor, mint a sima utángyártottól.

Hogy egy klasszikust: "Nem mondom, csinos motor!"gabsic írta:Ígértem egy képet a Bambi3-asról a 251-en, íme:

Larionov - 1dbbambi írta:ETZ 250 kipufogóim elfogytak.De kaptam már érdeklődést így nyitok egy egy listát megint,10 cső legyártására.
bambi-2db
gabor- 1db

5. sebességben 6000 fordulaton tartósan... Hát nem tudom....kiszsebi írta:Igen, simán forog egy 250-es ETZ 6000-ret, ha jó minőségű alkatrészek vannak a motorban, még bírja is. Akár tartósan is (Budaörs-Tata-Budaörs M1-esen szerintem már mondható tartósnak...)hell írta:Aha persze beleforog ja ja a sirjába esetleg....

Igen, simán forog egy 250-es ETZ 6000-ret, ha jó minőségű alkatrészek vannak a motorban, még bírja is. Akár tartósan is (Budaörs-Tata-Budaörs M1-esen szerintem már mondható tartósnak...)hell írta:Aha persze beleforog ja ja a sirjába esetleg....

Ha gyárilag 130-at mennek akkor az 5ösben 6ezres fordulat. Ebből gondolom hogy akkor simán bele kellene forognia a 6ezerbe 4.-ben is. Egyébként a kisETZ téyleg úgy forog bele a 6ezerbe, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga volna. A 250-es már kissé szenvedve de még belevihető. A 300-as viszont még kevésbé szereti a pörgetést. Nyilván én se így szoktam használni csak kiváncsiságból lett megnézve.m-tom írta:Mert kéne?FDani92 írta:Sziasztok!
de már 4esben se hajlandó elérni a 6ezret.
Üdv: Dani
Egy 250-est nem "szokás" 6e-ig pörgetni, nem is szereti. A kis ETZ kifejezetten kívánja.
A 300-as is?

El is mennék szívesen ha nem laknék több mint 300km-re. Egyébként neked mik a tapasztalataid?tiger1342 írta:Nekem le van most véve a kipu, ha el tudsz jönni a 13. kerületbe, fel tudod próbálni a gépre egy teszt erejéig. Sőt, TS 250/1 gyári kipum is van, azzal is próbálhatod, hogy melyik a jobb.FDani92 írta:Sziasztok!
Nekem 300-as Bambi-féle gépem van. Sehol sem sikerült olyan gyári kiput találni ami nem lett volna szétvágva, vagy ha egybe is volt végig volt ütve az egész tompítója. Kezdetben volt utángyártott dob de azzal megállt 90nél a gép. Jelenleg egy kissé herélt TS kiput használok, ami nem rossz, de 3000 alatt halott a gép és rettenetes hangja van. Továbbá sík úton kb 115re képes, tehát kicsivel forog 5ezer felett, de már 4esben se hajlandó elérni a 6ezret. Utazóba viszont tartható vele a 100-105, 4500as fordulat környékén.
Azt szeretném kérdezni hogy a Bambi3-as jó e a 300as gépre és mik vele a tapasztalatok? 3000 alatt azzal is halott a gép?
(Amúgy a számmisztika szerint a Bambi300 hengerre Bambi3 kipufi lesz jó... :DDD)

Mert kéne?FDani92 írta:Sziasztok!
de már 4esben se hajlandó elérni a 6ezret.

Nekem le van most véve a kipu, ha el tudsz jönni a 13. kerületbe, fel tudod próbálni a gépre egy teszt erejéig. Sőt, TS 250/1 gyári kipum is van, azzal is próbálhatod, hogy melyik a jobb.FDani92 írta:Sziasztok!
Nekem 300-as Bambi-féle gépem van. Sehol sem sikerült olyan gyári kiput találni ami nem lett volna szétvágva, vagy ha egybe is volt végig volt ütve az egész tompítója. Kezdetben volt utángyártott dob de azzal megállt 90nél a gép. Jelenleg egy kissé herélt TS kiput használok, ami nem rossz, de 3000 alatt halott a gép és rettenetes hangja van. Továbbá sík úton kb 115re képes, tehát kicsivel forog 5ezer felett, de már 4esben se hajlandó elérni a 6ezret. Utazóba viszont tartható vele a 100-105, 4500as fordulat környékén.
Azt szeretném kérdezni hogy a Bambi3-as jó e a 300as gépre és mik vele a tapasztalatok? 3000 alatt azzal is halott a gép?

Ahogy gondolja, Uram!hell írta: Viccelsz.Nincs vele bajom de azt most kihagyom.

Viccelsz.tiger1342 írta:Akkor mégis változott valami! Ha elhasználtad ezt a mostani adagot, rakjál bele Mol Sprintet és hajtsd meg a vasat, hogy kiégjen rendesen.hell írta:A fene tudja első körben rendeltem a kipufot. Mindíg 1:50, 1:60 körül használtam full ill félszintivel. Ez már megragadni nem fog 35000km körül van benne. Ennek már mindegy szinte...Na mindegy ilyet először meg utoljára vettem Valvoline DuraBlend Scooter 2T lehet ez volt a fő baja. Bár az 1:70 körülit még nem mertem próbálni, de most az lesz. Amúgy nemhiszem telitődött mert a végén a préselésnél nem tökéletes az illesztés így ott alul is szivárog belőle.

Akkor mégis változott valami! Ha elhasználtad ezt a mostani adagot, rakjál bele Mol Sprintet és hajtsd meg a vasat, hogy kiégjen rendesen.hell írta:A fene tudja első körben rendeltem a kipufot. Mindíg 1:50, 1:60 körül használtam full ill félszintivel. Ez már megragadni nem fog 35000km körül van benne. Ennek már mindegy szinte...Na mindegy ilyet először meg utoljára vettem Valvoline DuraBlend Scooter 2T lehet ez volt a fő baja. Bár az 1:70 körülit még nem mertem próbálni, de most az lesz. Amúgy nemhiszem telitődött mert a végén a préselésnél nem tökéletes az illesztés így ott alul is szivárog belőle.

Mikor volt utoljára meghajtva rendesen? Nekem városban mindig taknyos a vége, de országúti menetben szépen kiszárad. Biztos nem számoltad el az olajat? Nem tankoltál másik kúton? Más benyával másképp viselkedhet a mix...hell írta:Nem tudom de semmit nem változtattam rajta elmult időszakban. A gyertya szép barna a pereme azért kissé feketébb talán de eddig ilyen gondom nem volt. Na mindegy legközelebb 1:70 lesz a keverés....

Egyszerű. Nem égeti el a motor a beszívott üzemanyag / kenőanyag keveréket. Túl sokat kap. Vagy benzinből, vagy olajból.hell írta:Tiszta ideg lettem a Bambi 3 végén szivárog ki az olajos cucc. Ezelőtt csak kormos volt mi lehet a gond?

Azt megnézném, köszi! Lehet, feliratkozok én is.gabsic írta:Épp ma raktam fel a 251-esre, teszek fel majd egy képet.VS461 írta: Üdv!
251-esre jó-e? Mennyivel hosszabb?

Épp ma raktam fel a 251-esre, teszek fel majd egy képet.VS461 írta: Üdv!
251-esre jó-e? Mennyivel hosszabb?

Üdv!bambi írta:ETZ 250 kipufogóim elfogytak.De kaptam már érdeklődést így nyitok egy egy listát megint,10 cső legyártására.
bambi-2db
gabor- 1dbbambi írta:ETZ 250 kipufogóim elfogytak.De kaptam már érdeklődést így nyitok egy egy listát megint,10 cső legyártására.
bambi-2db

gabesz890730 írta:Kár, pedig tényleg jó lenne egy normális kipufogó.

Sajnos pár hónapja én is kértem, itt a fórumon a kis ETZ-s kollégákat, hogy fogjunk és gyűljünk össze, szervezzünk egy ilyen kipufogó projektet, de senki nem jelentkezett.gabesz890730 írta:Engem is érdekelne a Bambi féle kipufogó ha lehet még csináltatni. ETZ 150-esem van.
Köszi előre is!

Nemnagydivad írta:Nem te árultad a motort 1 éve kb.?thetibiify írta:Békés megye Vésztő

Nem te árultad a motort 1 éve kb.?thetibiify írta:Békés megye Vésztő
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég