Most már az egész emberiség nevében beszélsz,hell írta:... Ne nekem szerezze meg ezt az örömet, hanem az emberiségnek! ...

Most már az egész emberiség nevében beszélsz,hell írta:... Ne nekem szerezze meg ezt az örömet, hanem az emberiségnek! ...
Megtehetem!Gyula-bá írta:Más nevében nem ildomos nyilatkozni.hell írta:Akkor ideje lenne talán ha elhuzna kedves Gyula! Mert mindenki rohadtul unja ...![]()
Köszönőn az udvarias felkérést, nem szerzem meg neked ezt az örömet.
Más nevében nem ildomos nyilatkozni.hell írta:Akkor ideje lenne talán ha elhuzna kedves Gyula! Mert mindenki rohadtul unja ...
Nekem csak Yamaha trafóról van képem, de hátha segít. (Bár ez CDI trafó.)hell írta:Ezekszerint senkinek nincs róla fotója, akkor mindegy...hell írta:Valaki esetleg lőne nekem egy fotót a vfr trafójáról aki használ olyat? Nagyon megköszönném. Vagy ha van egy képe róla valahonnan az is nagyon jó lenne!
Ha unod, ne nézd/olvasd.Gyula-bá írta:Úgy néz ki, hogy egy ideje magaddal "beszélgetsz", nem unod még?hell írta:...Én nagyon.
Akkor ideje lenne talán ha elhuzna kedves Gyula! Mert mindenki rohadtul unja már a szánalmas lenéző viselkedést!Gyula-bá írta:Úgy néz ki, hogy egy ideje magaddal "beszélgetsz", nem unod még?hell írta:...Én nagyon.
Úgy néz ki, hogy egy ideje magaddal "beszélgetsz", nem unod még?hell írta:...
Ezekszerint senkinek nincs róla fotója, akkor mindegy...hell írta:Valaki esetleg lőne nekem egy fotót a vfr trafójáról aki használ olyat? Nagyon megköszönném. Vagy ha van egy képe róla valahonnan az is nagyon jó lenne!
De persze csak a jó izlés határain belől(szakszerűen megfogalmazva a dolgokat nem játék ezsunbim írta:Ugyan az, trafó is.SRicsi írta:Az elektronikája is jó vagy az más? Bocs a sok kérdésért most vettem meg az első Mz-met egy pajtából 15 éve áll van rajta tennivaló
Kérdezz bàtran , bàrmit, bàrmennyit. Edzettek 3vagyunk.
Ugyan az, trafó is.SRicsi írta:Az elektronikája is jó vagy az más? Bocs a sok kérdésért most vettem meg az első Mz-met egy pajtából 15 éve áll van rajta tennivaló
IgenSRicsi írta:Hello!
Van egy 125ös ezt-m és akarok rá venni hall jeladót jó rá a 250esé is?
Ajjaj, én is leírtam előtte...hell írta:Hujjuj ismét szemtségtörés történt. Itt üldözetés lesz az ilyen csúnya fogalmazásért!Vagy felnégyelés!
allllli írta:OFFzsakfos írta: Ott keresgess delejt...
Mi az a delej?Csak viccelek.
OFFzsakfos írta: Ott keresgess delejt...
Akkor nem csoda ha nincs töltésed.pampo89 írta:1km után kb lefulladt lehörgött! Már elég régóta késes biztosítékaim vannak és egyik sem beteg. Nem mutat semmit nálam azt jelenti hogy sem a töltés jelző sem az üresjelző sem világít
Indulj el az akkutól és keresd meg hol veszik el a delej.pampo89 írta:1km után kb lefulladt lehörgött! Már elég régóta késes biztosítékaim vannak és egyik sem beteg. Nem mutat semmit nálam azt jelenti hogy sem a töltés jelző sem az üresjelző sem világít
Mi még a személyes párbeszéden nőttünk fel úgy kommunikálunk akiknek nincs internetjük.Egy pár mzkupásnak sem rendelkezik internettel,velük telefonon értekezünk.Gyula-bá írta:Akinek nincs internetje az hogyan ír idebambi írta: Nekem vannak ismerőseim akiknek nincs internetjük és cukrászok de szeretnek motorozni,és kicsit bügykölni.Én a egy grillást még képes vagyok elkészíteni de egy dobostortát már nem de szeretem,és ha rosszul mondom el az összetételét nem szurnak le:-)![]()
Viszont ha a dobos tortát krémesnek nevezed akkor körbe fognak röhögni![]()
Akinek nincs internetje az hogyan ír idebambi írta: Nekem vannak ismerőseim akiknek nincs internetjük és cukrászok de szeretnek motorozni,és kicsit bügykölni.Én a egy grillást még képes vagyok elkészíteni de egy dobostortát már nem de szeretem,és ha rosszul mondom el az összetételét nem szurnak le:-)
OFFGyula-bá írta:Lehet, hogy tévedek, szerintem onnan származik, hogy az első forgalomba került, elektronikus gyújtású gépek, a valóban tirisztoros, Sinsonok voltak, utána már minden "Flex" volt.sunbim írta:...Nem is tudom milyen őstermelőtől indult ennek az elterjesztése....
Ott a pont!bambi írta: Nekem vannak ismerőseim akiknek nincs internetjük és cukrászok de szeretnek motorozni,és kicsit bügykölni.Én a egy grillást még képes vagyok elkészíteni de egy dobostortát már nem de szeretem,és ha rosszul mondom el az összetételét nem szurnak le:-)
bambi írta: Nekem vannak ismerőseim akiknek nincs internetjük és cukrászok de szeretnek motorozni,és kicsit bügykölni.Én a egy grillást még képes vagyok elkészíteni de egy dobostortát már nem de szeretem,és ha rosszul mondom el az összetételét nem szurnak le:-)
Stihl-nek az összes láncfűrészt, és fllex-nek az összes sarokcsiszolót...........Stephanus írta: Nem értem, hogy miért kell ezért egymás torkának esni! Tudod mit akar mondani nem???? Miért nem a kérdésre próbálsz válaszolni ahelyett, hogy már a mondat felénél feleslegesen belekötnél az emberbe???
Komolyan mondom, már útálom az elektronika témát olvasi, mert értelmes, baráti kommunikáció helyett azzal van tele, hogy Gyula-bá minden másnap feleslegesen beleköt valakibe.
Mi lenne, ha próbálnánk a tudásunkat jó célra felhasználni, a kötekedést meg mondjuk egy kocsmában elintézni? Már akinek erre szüksége van...
Nekem vannak ismerőseim akiknek nincs internetjük és cukrászok de szeretnek motorozni,és kicsit bügykölni.Én a egy grillást még képes vagyok elkészíteni de egy dobostortát már nem de szeretem,és ha rosszul mondom el az összetételét nem szurnak le:-)Gyula-bá írta:Ez sajnos igaz, de nekem kinyílik a bicska a zsebemben mikor azt tapasztalom, hogy valaki olyan "nőbe szerelmes" akinek a nevét sem tudja.sub-ee írta:Nem mindenki tudja, hogy ez nem tirisztoros, hanem tranzisztoros gyújtás, ...![]()
Az internet korban 5 percbe telik utána nézni annak amiről beszél az illető.
Nézd àt a gyertyakàbel csatlakozàsait. A gyújtàs kàbel csatlakozàsait,nem lazàk e. Blokban is vizsgàld meg.hollermz írta:Sziasztok,hozzaertok segitsege kellene nekem Mz Etz 125-hez,az lenne a problemam,hogy mikor huzom neki,akkor olyan 5 ezres fordulat utan ledadog a motor es rangat.Atneztem a toltest,karburatort,benzincsovet,legszurot kitakaritottam-3 féle gyertyával probáltam,kipufogo is tokeletes.Nincs dugulas semmi sem.Ez gyujtas problema lehet ? Tirisztoros gyujtas van rajta.Egyik naprol a masikra kijott ez a problemam.Kerem aki tud valamit mondani vagy volt hasonlo helyzetbe,az irjon mar.Elore is koszonom !
Lehet, hogy tévedek, szerintem onnan származik, hogy az első forgalomba került, elektronikus gyújtású gépek, a valóban tirisztoros, Sinsonok voltak, utána már minden "Flex" volt.sunbim írta:...Nem is tudom milyen őstermelőtől indult ennek az elterjesztése....
Én pedig úgy gondolom, hogy ha valaki segítséget(emet) kér(i) akkor "tiszteljen" már meg, legalább, annyival, hogy tudja, hogy mihez kériDreamer írta:... sajnos ilyen korban már vagy tudja miről beszél, ha nem tudja, akkor sem veszi az erőt, hogy vigyázzon, hogy hogyan mit nevez. ...
Manapság kicsit érzéketlenebbé kell tenni a bicskának a "ravaszát", mert sajnos ilyen korban már vagy tudja miről beszél, ha nem tudja, akkor sem veszi az erőt, hogy vigyázzon, hogy hogyan mit nevez.Gyula-bá írta:Ez sajnos igaz, de nekem kinyílik a bicska a zsebemben mikor azt tapasztalom, hogy valaki olyan "nőbe szerelmes" akinek a nevét sem tudja.sub-ee írta:Nem mindenki tudja, hogy ez nem tirisztoros, hanem tranzisztoros gyújtás, ...![]()
Az internet korban 5 percbe telik utána nézni annak amiről beszél az illető.
Ez sajnos igaz, de nekem kinyílik a bicska a zsebemben mikor azt tapasztalom, hogy valaki olyan "nőbe szerelmes" akinek a nevét sem tudja.sub-ee írta:Nem mindenki tudja, hogy ez nem tirisztoros, hanem tranzisztoros gyújtás, ...
Ha éjszaka is alig látod, a 2W kevés lesz! Rakj bele magas fényű 5mm-es ledet, azt látni fogod!nagydivad írta:Nekem most valami 1,2 W-os van a gyárilag ajánlott 2W-os helyett. Vajon 2W-ossal milyen lesz? Csak mert néha úgy felejtem az indexet mert egyszerűen semmit nem látni belőle nappal. Éjszaka is csak kicsit.
Upsz, nem ide.
Nem mindenki tudja, hogy ez nem tirisztoros, hanem tranzisztoros gyújtás, mindenhol elhíresült tirisztoros gyújtás néven, de köze nincs hozzá, legalábbis nem sok tirisztort látottGyula-bá írta:Igen tudok, az Mz-hez nem készített senki,hollermz írta:... Tirisztoros gyujtas van rajta.Egyik naprol a masikra kijott ez a problemam.Kerem aki tud valamit mondani ...legkevésbé a gyár, tirisztoros gyújtást!
Legalább azt érdemes volna tudnod, hogy mit használsz
Még szerencse,hogy tudod, hogy Mz-n ülsz.
Javasolnám neked a barkácsolás topicot!nagydivad írta:Nekem most valami 1,2 W-os van a gyárilag ajánlott 2W-os helyett. Vajon 2W-ossal milyen lesz? Csak mert néha úgy felejtem az indexet mert egyszerűen semmit nem látni belőle nappal. Éjszaka is csak kicsit.
Addig nem teszek bele pénzt, amíg nem használhatom legálisan!zudori írta:Egy régebben tárgyalt dolog:
Jutott már valaki valamire a nappali fény dologban?
Igen tudok, az Mz-hez nem készített senki,hollermz írta:... Tirisztoros gyujtas van rajta.Egyik naprol a masikra kijott ez a problemam.Kerem aki tud valamit mondani ...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég