Parancsolj,Mr.dok nézelődj,gondolkozz!!!
david1109 írta:A motort apum vette újonnan. Szinte csak munkába járt vele napi szinten kb 15km. Majd 11.000km lett benne mikor elrakta. Mint írtam kb 7-8 évet állt. 2011-ben vettem elő és raktam rá műszakit, mivel ekkor lett meg rá a jogosítványom. 2011-2014-ig kicsit több mint 2 ezer km raktam bele, ezért van benne 13.000km és kicsit több mint 1 év műszaki. Amíg apum használta ő csak gyertyát teleszkópszimeringet és hajtóműolajat cserélt. 2011-től pedig tőlem kapott új légszűrőt meg új gumikat. Enyém a motor és csak érdeklődök, hogy mennyit érthet a mostani állapotában. (megérné-e eladni)
david1109 írta:Bár csak ott lett volna. Pincében volt eltéve, ahol kb 7-8 évet állt. Még az eredeti gyári gumija is megvan jó futófelülettel (repedés mentesen).
Pedig még eladó! Valamit nem jól csinálsz..........gorgó írta:Hiába egyezkedem,nem akar hozzám kerülni a "kicsike"
Pedig rá vagyok feszülve rendesen,12-évesen egy ilyennel tanultam meg motorozni.
Most csak 150-esem van,ami túrára, tökéletesen alkalmatlan.
Hiába egyezkedem,nem akar hozzám kerülni a "kicsike"
sunbim írta:
Ma du kint voltam csempézni a garázs falamat. Azt a mákos gres lapot kapja Graymix Graytex flex ragasztóval.
Azért ez egy nagy esemény! Valószínűleg megyek holnap is.
Ez igen! Látom halad az MZ lak építés!sunbim írta:
Azért ez egy nagy esemény! Valószínűleg megyek holnap is.
Azért képeket tehetnél róla, ha nem titkos a masina..........m-tom írta:
Nincs akkora szerencsétek....
Csak ilyen picire itt, bal oldalt.....
Nincs akkora szerencsétek....Zsu írta:Ugye ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem látunk????![]()
Mond, hogy csak nagyobbra cseréled???
Ugye ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem látunk????
Már tavaly megtörtént...MrDok írta:Mi történt? Nagyobbra cseréled?
Mi történt? Nagyobbra cseréled?
revlimit írta:Sziasztok!
Eladó az ETZ 251
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_ ... _e-7598464
Képek este kerülnek majd a hirdetésbe
üdv mindenkinek!
Na ebből ne csinálj gondot magadnak.Megadom a számlaszámom elutalod a lóvét+10% közvetitői jutalékot nekem,azt én úgy megveszem a nevedre mint a pintykobra írta:Bazzz! Kill ez nem ér! Én angliába vagyok....:(:( Igy nem fer...
Női sofőr, garázsban tartott, nem dohányzó, kategóriaváltásKILL3R etz írta:Gyerekek, az évszázad vétele:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz_250-7518898
Aki hamarabb ér oda, azé lesz. Én már elindultam...
Ott a varázsszó.Ha nagyon kell!!!!behan írta:Szerintem 20.00. Ft-ig is ellehet menni,ha nagyon kell!
Ennyire nem értékelném le!zsakfos írta:5000 ftpempelli írta:Srácok egy eladó váz és blokk-közép mennyit érhet ha papiros?ETZ 250.
5000 ftpempelli írta:Srácok egy eladó váz és blokk-közép mennyit érhet ha papiros?ETZ 250.
pedig neked ismerned kellene a tihanyit... vagy a siófokit...zsakfos írta:bambi írta:A fórumtól kértem segítséget, de itt túl lassan zajlik az élet és a távsegítség csak vakon tapogatózás.
Sajnos csak tanácsokat tudunk adni,távgyógyításban ezt ajánljuk.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=YkRWhmkxtj8
![]()
![]()
![]()
Na én marha meg hagytam hogy műtsenek az epémmel anno,ahelyett hogy a tihanyival gyógyittattam volna meg
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég