Ugyanígy fel tudok ajánlani ronda túra, és ronda racingmotort.

MrDok írta:Üdv!nyakas írta:Sziasztok ! Mit szólnátok a PAKSI ATOMERŐMŰ látogatásához ?
Előzetes bejelentkezés alapján megy, 16 éven felüliek látogathatják .
Ja , és ingyenes , csoportosan vezetővel .
Engem érdekel!
BUÉK!
Üdv!nyakas írta:Sziasztok ! Mit szólnátok a PAKSI ATOMERŐMŰ látogatásához ?
Előzetes bejelentkezés alapján megy, 16 éven felüliek látogathatják .
Ja , és ingyenes , csoportosan vezetővel .
Nem gondoltam volna megélem egyszer az életbe még egyetértünk.ghostrider írta:Pedig mennyi fiatalra ráférnehell írta:Katonaság = rémálom mi csak így mindjuk...![]()
![]()
(moderátortól meg mindjárt jól kikapunk itt az egyéb túrák topicban)
Pedig mennyi fiatalra ráférnehell írta:Katonaság = rémálom mi csak így mindjuk...![]()
Erről tudnék én is, TZ is mesélni!Hlaci1955 írta:Sziasztok!
Dán MzKlubtól kaptam meghívásokat különböző helyi túrákra, és megkértek, hogy a honlapunkon is tegyem közzé.
Becsomagolva küldöm nektek a 4 szöveges dokumentumot.
Üdv: Hlaci
Valahogy nem vagyok egy múzeumnézegetős fajta. Inkább csak motorozunk, és gyönyörködünk a tájban.Boge írta:Gesszti!
Jó a terv. (bővített)
Amit még ajánlanék: Kobarid városában van egy II. Világháborús múzeum (érdemes megnézni), valamint Olaszországban Monfalcone város közelében Visintini településen egy emlékmű (II. Vh, utolsó ponttól + 33 km), ahol elhelyeztünk egy emléktáblát még 2012-ben. (MZ Club-os)
Május elejére tervezgetek egy ilyen karikát:Matyifi írta:Üdv! Kárpátalján beszélgettünk egy Osztrák-Olasz-Szlovén túráról.
Köszönöm, fel is jegyzem az adatbázisba.jura györgy írta:sziasztok , Gesztinek : ha jó a Dévai Szállás ajánlom a Bőjte Csaba alapítványnál interneten telefonszámot meg találod nagyon olcsó és ebbe benne van a vacsora és reggeli Tarsoly Évát kell keresni gondolom még mindig ott dolgozik üdv . juragy
Nem is lenne bajmladi írta:Lehet, hogy lesz egy harmadik off-rodos túránk is?
Lehet, hogy lesz egy harmadik off-rodos túránk is?azolee írta: Alig várom, hogy a következő megmérettetésen újra az MZ-vel bizonyítsunk. Remélem lesz aki velem tart a klubból.
Ezt a pár perces sárdagasztást elnézve gratulálnom kell!azolee írta:Ja igen, és itt van a helyi média kisfilmje a futamról:
http://www.jttv.hu/6-jaszsagi-rali-0
Ezt is érdemes lenne megnézni:nyakas írta:Emberek ! Nyugi , a napfényes ITÁLIA fog lenni !!!!!
Gardató és környéke ,déli csücskében pedig Gardaland
Szia Nyakas!nyakas írta:Emberek ! Nyugi , a napfényes ITÁLIA fog lenni !!!!!
Gardató és környéke ,déli csücskében pedig Gardaland
Nekem a birkás kép tetszik a legjobban
Ide jövök én is
Jövök veled!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég