Dodi írta:A börze az börze! Ott a helyünk!
De egy "duplacicanadrágos" novemberi gurulással még adósak vagyunk a velencei-tónak......
Igaz:Sunbim-Zsu,Bambi...többiek? ,
Mikor ?
Lehet be tudom fűzni pénzügyminiszter Asszonyt.
Időjárás a hétvégére:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sunbim 2013.11.01. 22:26-kor.
,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
Sziasztok. Dodi, jó ötlet a velencei gurulás, onnan már csak egy ugrás a Balaton, Szántódig majd komppal Tihany és onnan vissza. Erre én is benevezek, Agárdig elétek megyek, az időpont legyen november 9. VéleményZsakiÜdv Hlaci
Hazugságot mondani ne merj, igazságot mondani ne félj! (Cicero)
De egy "duplacicanadrágos" novemberi gurulással még adósak vagyunk a velencei-tónak......
Ha ráérek amikorra szervezitek,rám is számithattok.
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
Ma a jó időre való tekintettel , Nagyárpival mentünk egy Nógrádi kőrt
Megnéztük az Újacsai kastélyt (kívülről)
Bánki-tavat
A Sasbérci kilátót
És itt zártuk a túrát.
A börze az börze! Ott a helyünk!
MrDok írta:...esetleg majd neked örökségképpen ha kinyúltam......
Lett egy "barátod"
Ti sose komolyodtok meg? Az MZ elvisz akárhová, normális költségen fenntartható, a fogyasztása sem eget rengető... Minek a nagyobb motor?
Lehet, én vagyok a ..., de a járművek is bináris elven működnek: megy vagy nem. Ebből következik a gázkar állása is: ON/OFF
A sebesség szabályzására a sebességváltó (mint a neve is mutatja) és a fék való.
Na de itt kérdem én: minek olyan motor, ami az első fokozatban is túllépi a lakott területen megengedett legnagyobb sebességet? Nem győzöd a fékbetétet cserélni...
sunbim írta:...
Aahham, Doki. ... Csak egy próbakör mi? És majd jön a Yamahás póló is, és az MZ kettőötvenért való eladása.
Póló nem lesz, marad az MZ CLUB-os...........
ETZ is marad, ha már eddig bírta már nem adom, esetleg majd neked örökségképpen ha kinyúltam......
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm Idom és szerszámok
Zsu írta:Matt igen közel jár az igazsághoz, s hogy dicsekedjek kicsit, láttam róla képeket
Ha netán egyszer ezzel jönnél Doki egy túrára, ugye viszel egy kört? Tudod, csak a videózás kedvéért!
Ok, és tévedjünk el?
Végülis ... miért is ne .....már Bazso84 el is sikerült eltévednünk.
Zsu írta:Matt igen közel jár az igazsághoz, s hogy dicsekedjek kicsit, láttam róla képeket
Ha netán egyszer ezzel jönnél Doki egy túrára, ugye viszel egy kört? Tudod, csak a videózás kedvéért!
Ok, és tévedjünk el?
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Matt igen közel jár az igazsághoz, s hogy dicsekedjek kicsit, láttam róla képeket
Voltam a becsehelyi kis erdőnél
és a becsehelyi halastónál
Össz: 243 km
ÉN IS ÉN IS, mentem 5 km-t, vagyis oda vissza 10...........
De fényképeztem..........:
böri írta:Sziasztok!
A tavalyi évben volt egy-két -ha emlékezetem nem csal öt-évadzáró gurulás.
Idén még csak egy volt.Ha nem akartok inkább felvonulni, akkor guruljunk egyet és akár
még sütögethetünk is. Az útvonal még képlékeny lehet egy Dobogókő , Lepencei kanyargó,
sütögetés Pilismaróton. Ha kedvet kaptatok 23.-án a Budakalászi Auschan-nál találkozhatnánk reggel.
Sziasztok!
A tavalyi évben volt egy-két -ha emlékezetem nem csal öt-évadzáró gurulás.
Idén még csak egy volt.Ha nem akartok inkább felvonulni, akkor guruljunk egyet és akár
még sütögethetünk is. Az útvonal még képlékeny lehet egy Dobogókő , Lepencei kanyargó,
sütögetés Pilismaróton. Ha kedvet kaptatok 23.-án a Budakalászi Auschan-nál találkozhatnánk reggel.
Matyifi írta:Mladi! Köszönöm a gurulást meg a dvd-t.Hiányzott valami a mai napból,de a gurulás után már jól vagyok. A motorozás hiányzott nagyon! Ha van időd mehetünk újra egy kört. Matyifi
Mladi! Köszönöm a gurulást meg a dvd-t.Hiányzott valami a mai napból,de a gurulás után már jól vagyok. A motorozás hiányzott nagyon! Ha van időd mehetünk újra egy kört. Matyifi
Múlt hét végén ismét gurultam egyet az alábbi útvonalon;
Ajka-Veszprém - Márkó - Hárskút - Zirc - Eplény (síparadicsom) - Cseszneki vár - Bakonybél - Kőrishegy - Farkasgyepű - Ajka.
Sziasztok
Ma a késő délutáni órákban Moyos barátommal gurultunk egy kicsit a Velencei tó északi partján,ilyenkor is csodálatos szép és csendes ami azért nyáron nem jellemző.Ha lesznek ilyen szép napok még idén mindenkinek ajánlom,és jövőre jó lenne egy nagyobb létszámú gurulás is ide a környékre.
MZ él és élni fog"Ha esetleg erre visz az utad és szeretnél pihenni vagy beszélgetni egyet esetleg szükség javítás kel bátran hívj 06309167166 Kápolnásnyék (Pettend) 7 út. http://www.youtube.com/watch?v=gy-7gzR99vg
Dénes írta:Jó kis gurulàs volt. 11 motorral voltunk jelen ha jól szàmoltam. Asszem jövőre is megyünk a csókakői szüreti bàlra. Csodàs falu, jó emberek és nagy lovak.
Szia!
Kár hogy kihagytam olyan 2 hetet a fórumon. Tavaly én is voltam ezen a guruláson. Akkor a 7-esen támadt a brancs.
A várat megnyitották már?
Siklóson van egy cimborám, ott tervelek egy pihenőt, egyébként csak gurulás reggeltől estig és megállás néha
Ha valakinek lenne kedve csatlakozni, csak nyugodtan
Október 12 re szombatra 18-19 fokot mondanak kevés felhőt(remélem úgy is lesz)...
Cat
Megvolt...
550km re sikeredett...
2 Mz vel találkoztam(spottingban jelezve).
Fogyi: 3,7literre sikeredett
Hibák:
Első izzó kiégett; csere...
Kipuff kicsuszott a bilincsből(könyökről le); 50-80km enként visszarugdalva a helyére (sötétben nem volt kedvem a 2 csavart lazítgatni 1 kulccsal+ fogóval..
1 Gyertya cserélve...
Nem bánnám, ha lenne még ilyen szép idő mint ma volt
Élni életveszélyes dolog és eddig még mindenki belehalt!
Hlaci1955 írta:Szia Mladi. Ha gurulásom útvonalára gondoltál, elárulom, a 10. Bakony túra érinteni fogja ezt a csodálatos környéket, a túra lebonyolítása viszont titkos, de meglepő lesz az diztos, a club egyetlen túráján sem volt még ez a fajta rendezés ,tudtommal. Többet nem árulhatok el, mert akkor nem lesz meglepi. Addig is ha valakinek van kedve a hétvégén erre gurulni, állok rendelkezésetekre, csak hamar jelezzétek. Eksönszom. vasárnap szabad vagyok. Üdv Hlaci
Szia Mladi. Ha gurulásom útvonalára gondoltál, elárulom, a 10. Bakony túra érinteni fogja ezt a csodálatos környéket, a túra lebonyolítása viszont titkos, de meglepő lesz az diztos, a club egyetlen túráján sem volt még ez a fajta rendezés ,tudtommal. Többet nem árulhatok el, mert akkor nem lesz meglepi. Addig is ha valakinek van kedve a hétvégén erre gurulni, állok rendelkezésetekre, csak hamar jelezzétek. Eksönszom. vasárnap szabad vagyok. Üdv Hlaci
Hazugságot mondani ne merj, igazságot mondani ne félj! (Cicero)
Laci, szép helyeken voltál.
Az Alföld óta én is megtettem 400 km-t (normált, nem a Boge-féle bővített kiadást), de ritkán voltam ilyen csodás részeken.
Prenyugger
"Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jönnöm, ahogy én táncolok, olyan nép nincs."(Laszlo Kalsecz)