moyos írta:Beszélgettük Kupival, hogy gurulunk egyet a héten. Tegnap műszakizott, nem tudom milyen eredményt ért el a kis TS... Ma délelőtt 10 magasságában elvittem a MZ-t az itatóra, kapott harci kedvet és elindultam Kupihoz.
Éppen kanyarodtam le Pettenden a 7esről, amikor hátsó satu. Nem hagytam, hogy ledobjon, lecsúszkáltam a kereszteződés szélére, és szemle következett.
Elhagytam a hátsó fékfedél rögzítő pálcájának a csavarját. Fékfedél addig fordult amíg a bowden engedte - szerencsére gyári. Az utángyártott már elszakadt volna. Bowdenfeszítőt elnyírta, magát a bowdent kicsit meggyötörte: a feszítő nyírásánál kicsit meghullámosította, a fékpedálnál a dió tövében pedig szakadt 2 szál.
Szerk.: a hátsó sárvédő bakelit toldatát lazásan lefelezte a bowden.
Fellazítottam a tengelycsavart, helyreforgattam a fékfedelet, hozzádrótoztam a pálcát. Gondoltam Kupitól kérek bele egy csavart. Hát nem volt otthon. Gurulásnak lőttek. Hazamentem laza 60-as tempóval csak elsőfékkel. Itthon a donor dolgiból előkerestem a feszítőt - cseréltem, csavart + önzáró anyát kapott a fék tartója.
Szia
Sajnálom ami veled történt és ,hogy pont nem találtál otthon(mentségemre szóljon én is egy lerobbant motort mentettem Velence mellett de ha hívtál volna lehet felveszem(ha nem motoron ülök) még jó,hogy jó motoros vagy így nem lett nagyobb bajod.
A jó hír,hogy lazán levizsgázott az MZ a hírhedt KPM nél!Így mehetek megint két évig mind villám"és a másik hírem:szétkaptam a szerelő műhelyem de nagyon és most már egy igazi tiszta tágas rendezett munkahely vár,holnapra(vasárnapra) tervezem a végső simításokat aztán lehet szerelni természetesen tervbe van pár új gép beszerzése is pl eszterga meg valami erős prés a hajtókarhoz...
Ha van kedved vasárnap este felé bepótolhatnánk az elmaradt gurulást pl körbe motorozhatnánk a tavat".
Üdv Kupi.