Sziasztok! Eladó a 86-os évjáratú ETZ 250-esem, amire másfél éve rá se ültem. Áll szegény a garázsban, ezért továbbadnám olyannak, aki használná.
Nincs rajta műszaki, de ez ne tévesszen meg senkit, semmi baja. Ha valaki úgy venné meg, megcsinálom rá, de lusta vagyok hozzá.
Fehérváron újították fel a motorját, azóta 3000 km-t ment (összes futott km: 47 ezer). A felújítás teljeskörű volt, új főtengely, dugó, egy szerelő csinálta a Csokonai utcában, aki régebbi (főleg BMW) motorokkal foglalkozott. Párszor Bambi is látta, de semmi komoly baja volt, csak gyertyapipát, meg ilyeneket cserélt rajta.
A fényezés metálvörös, de nem bazári stílusú (pl.az MZ jelvény nem matrica, hanem festett). Van hozzá egy színrefújt hátsó doboz és 2 nagy oldaldoboz, mert túrázgattunk vele.
A hibái:
1. Az első villa kicsit el lehet görbülve (ha a kerék egyenesen áll, akkor a kormány pár fokkal eltér), mert a dugóban araszolva elcsúsztam vele. Ugyanekkor a tankot megütötte a kormány, ezt kigitteltem egyelőre, hálisten, nem vészes,
2. Az egyik oldaldoboz egyik alsó sarka a fenti eséskor elrepedt, de nem jelentett problémát és utána is vígan használtuk, talán meg is ragasztottam,
3. A lengéscsillapítók valószínűleg felújítandók,
4. Az állás miatt valószínűleg ki kell tisztítani a karbit.
Pesten a XIII. kerületben megnézhető, nem tudom, mennyire irreális így 130 ezret kérni érte.
Képeket majd feltöltök, addig vannak régiek, most is így néz ki:
http://bikepics.com/members/drisa/
Tel: 06-20/34-71-286, mail:
drisa210@yahoo.com