Club matrica
Sziasztok!
NAh:D...
hétfõn küldöm bluerider, z25z és Kisraki matricáit, õk már fizettek.
Meiki és Samu utalhat.
Cím kell Wetzla-tól, Pocok222-tõl és Gshp-tól.
Számlaszám: 10700220-55372288-51100005 Geregai Péter
MSN: mester-p@hotmail.com
Ár: 50ft/db + 100ft postak.
NAh:D...
hétfõn küldöm bluerider, z25z és Kisraki matricáit, õk már fizettek.
Meiki és Samu utalhat.
Cím kell Wetzla-tól, Pocok222-tõl és Gshp-tól.
Számlaszám: 10700220-55372288-51100005 Geregai Péter
MSN: mester-p@hotmail.com
Ár: 50ft/db + 100ft postak.
Nem gumit égetek, csak megint sok olaj szaladt a benzinhez!!!
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
Peti! Amugy is barangoltam a netbankban, es attoltam a szamlaszamodra a 4 db matrica+postaktg. arat. Megint fasz voltam, mert cimet nem irtam a kozlemenybe csak annyit matrica
(tudod nem sok allianzos szla szam van
de majd ha aktualis lesz a kuldes legfeljebb msn-en megadom ujra a cimet) Nem azert kuldtem most, mert surgos, csak idom is volt, penz is van meg a kartyan es gondoltam letudom a dolgot
Udv! z25z

Udv! z25z
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy jövõhéten lesz nálam megint matrica , de legkésõbb két hét múlva.
Akik eddig kértek: ( majd írjatok ha nem stimmel)
6db Wetzla
8db Meiki
10db Pocok222
4db z25z
5db Gshp
2db Samu
Tudom hogy nem a reklám helye, de ha valakinek kell "trophy" negatív sablon felújításhoz, azt is tudok csináltatni, 125öshöz 1200ft-ért, 250eshez 1500ft-ért.
Ha valakinek van otthon még gyári levonó a motorján ( TS125, TS150, TS 250/1, nagy etz-n az MZ felirat, vagy bármi hasonló) és tud róla jó minõségû képet csinálni, kérem küldjétek el nekem a mester-p@hotmail.com e-mail címre. A beküldõk kapnak egy tartalék szettet motorjukhoz ingyen és bérmentve, továbbá a késõbbiekben mindenki számára elérhetõek lesznek ezek a kiegészítõk is. ( ha nem jó helyre írtam a moderátor majd úgyis átrakja
)
Úgy néz ki hogy jövõhéten lesz nálam megint matrica , de legkésõbb két hét múlva.
Akik eddig kértek: ( majd írjatok ha nem stimmel)
6db Wetzla
8db Meiki
10db Pocok222
4db z25z
5db Gshp
2db Samu
Tudom hogy nem a reklám helye, de ha valakinek kell "trophy" negatív sablon felújításhoz, azt is tudok csináltatni, 125öshöz 1200ft-ért, 250eshez 1500ft-ért.
Ha valakinek van otthon még gyári levonó a motorján ( TS125, TS150, TS 250/1, nagy etz-n az MZ felirat, vagy bármi hasonló) és tud róla jó minõségû képet csinálni, kérem küldjétek el nekem a mester-p@hotmail.com e-mail címre. A beküldõk kapnak egy tartalék szettet motorjukhoz ingyen és bérmentve, továbbá a késõbbiekben mindenki számára elérhetõek lesznek ezek a kiegészítõk is. ( ha nem jó helyre írtam a moderátor majd úgyis átrakja

Nem gumit égetek, csak megint sok olaj szaladt a benzinhez!!!
Értem. Minden rendben. Ami késik nem múlik. Tudok várni.Peti írta:szia Raki!
400 elég lett volna, de az a kisebb baj. egyenlõre nincs nálam matrica, 3 hét múlva megyek csináltatni, ha nálam lesznek majd postázom.
Theorie ist venn man alles weiss und nichts funkcioniert, praxis ist wenn alles funkcioniert und keiner weiss warrum.
Peti írta:Szia Raki!
Persze hozzájuthatsz, mennyire lenne szükséged?

6db kellene. Délután átutalok 500 pénzt. Vagy mennyit?
Jó így?
A postacímem:
Rakonczás György
1119 Budapest, Andor u. 6. 6/27
Köszönettel:
Raki
Theorie ist venn man alles weiss und nichts funkcioniert, praxis ist wenn alles funkcioniert und keiner weiss warrum.