ha van kedve vkinek,vasárnap lesz egy laza gurulás az öreg(magas)-bakonyban,esetleg csatlakozhat az eddig 2 fõs csapathoz:)
részleteket csak az érdeklõdõknek adok
"Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!"
"Élj azért,amiért meghalnál!"
nah még szerencse h ilyen hidegbe,és hóba mentem egyet kerülni
ha már itt tartunk,ki jön el velem Gy-M-S megye és környékérõl 7végén egy kis gurulásra?
"Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!"
"Élj azért,amiért meghalnál!"
Samu írta:Akkor márciusban amint úgy látszik, hogy egyik hétvégén jó idõ lesz, kiírom a fõoldalra és megyünk gurulni! Merre menjünk? Kékes-Eger útvonal megfelel nektek?
Úgy mint tavaly, idén is lehet több gurulás akár minden hétvégén, bárhova elmehetünk...
Szia!
Kérlek Szépen Irj fel az elsõ gurulásos témára! Remélem addigra a motorom is rendben lesz már...
"A mesterség és a szakértelem rangot jelent, amit becsületességgel, a szakma szeretetével lehet fenntartani"
Hitacsi írta:Ghost!Ha addigra kapok valahol egy berúgókar visszahúzó rugót,lehet róla szó!
Felhívom Balázs figyelmét,valamint Conusét,hogy itt az alkalom,egy kis motorozásra!
Persze,ha nem lesz térdig érõ hó!
215 pénz a Mofakernél, hogy milyen a minõsége azt nem tudom...
...de azt igen hogy ha kell, akkor megleplek egy húsvéti házhozszállítással
Ghost!Ha addigra kapok valahol egy berúgókar visszahúzó rugót,lehet róla szó!
Felhívom Balázs figyelmét,valamint Conusét,hogy itt az alkalom,egy kis motorozásra!
Persze,ha nem lesz térdig érõ hó!
Samu írta:Na voltatok valamerre Gyurma? Jövõ hétvégén már biztos jó idõ lesz! ...
Havas esõ és hózáporok északon, hõmérséklet le...elég rossz kilátások
Viszont 29-én mennék a Mátrába és egyedül nincs nagy kedvem
Sajnos amíg ilyen szeszélyes az idõjárás nem nagyon érdemes listát kezdeni, jövõ héten meglátjuk mire számíthatunk, akkor egy gyors szervezés és nosza...
Voltam egyedül a Börzsönyben de a rossz idõjárás miatt nem tudtam bejárni az utat mert vannak javított földutak amik teljesen feláztak ha a túra elött is ilyen szutyok idõ lesz akkor lehet hogy meg kell változtatnom az útvonalat.
Nem tudom mi a véleményetek de én holnap mennék 1-et gurulni valamerre... Ez az 1 nap amikor nem mond mindenhol esõt. Északon kissé hüvös de valamennyire napos idõ lesz.
Valaki??
Balázs írta:Fertelmes idõ van, ráadásul nem szárad a festék a szögszedõn....mikor fogunk így gurulni???? még a festék hagyján, de az idõ az borzasztó! Gyöngyösön márc. 9. börze, gyüjjetek!
Gyöngyösön belül hol? Tudsz felrakni térképet a hely bejelölésével? Idöpont tól-ig? Köszi!
Tecskó parkoló: Gyöngyös, Vásár u. 2. Én, fater meg a Strabanc megyünk kb 9-re, ha nem jön közbe semmi. Ajánlott idõzítés érkezéshez: 9-10 am. Ha megláttok egy törtfehér 601-es strabanc kombit, akkor azok mi leszünk
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver! 10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <----------------------- Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
sziasztok
Én szinte 100%hogy megyek, csak az lehet kizáró ok ha rossz lex az idõ.De egy térkép tényleg jó lenne.
Ha nem baj akkor elkezdek egy listát!(ha nem kell akkor DEL)
Balázs írta:Fertelmes idõ van, ráadásul nem szárad a festék a szögszedõn....mikor fogunk így gurulni???? még a festék hagyján, de az idõ az borzasztó! Gyöngyösön márc. 9. börze, gyüjjetek!
Gyöngyösön belül hol? Tudsz felrakni térképet a hely bejelölésével? Idöpont tól-ig? Köszi!
Idegeskedni annyi, mint mások hibája miatt magunkon bosszút állni.
Fertelmes idõ van, ráadásul nem szárad a festék a szögszedõn....mikor fogunk így gurulni???? még a festék hagyján, de az idõ az borzasztó! Gyöngyösön márc. 9. börze, gyüjjetek!
sziasztok szervezök.szerintem a 15.-16.hétvége tuti jo lesz ha tudtok majd pontos t
találkahejet megadni ott leszek ha nem dolgozom.
U.I.:boldog nõnapot a hölgytagok részére
Már 2 éve figyelem a klubot, és nagyon tetszenek ezek a túrák!!
Remélem idén már sikerül valamelyiken résztvennem (eddig sajnos mindegyik "nemjókor" volt)!
Naéspersze nemutolsó hogy a moci is összeállni látszik
No igen,ezek apiszkos anyagiak engem is sok mindentõl megfosztanak!!
De aGyurm& túrán ott leszünk a szergejjel(a mocim neve),még ha én viszem is föl õt!
"Afelõl jót állok"
"Tartózkodási hely: Székesfehérvár-Börgöndpuszta nemnem reptér ez tök más mielõtt megkérdeznéd."
z25z írta:
Matthej01 írta:Üdvözletem mindenkinek. Én már tavaj óta el szeretnék menni túrázni csak nagyon messze vannak a helyek ahova mentek . Anyagilag sajna nem bírom . egyszer kiszámoltam 15000ft lenne az út . Nem lehetne egyszer egy olyan is ami egy kicsit közelebb lenne én felém?
na de azt meg nem irtad, hogy te merre laksz......
Matthej01 írta:Üdvözletem mindenkinek. Én már tavaj óta el szeretnék menni túrázni csak nagyon messze vannak a helyek ahova mentek . Anyagilag sajna nem bírom . egyszer kiszámoltam 15000ft lenne az út . Nem lehetne egyszer egy olyan is ami egy kicsit közelebb lenne én felém?
na de azt meg nem irtad, hogy te merre laksz......
Üdvözletem mindenkinek. Én már tavaj óta el szeretnék menni túrázni csak nagyon messze vannak a helyek ahova mentek . Anyagilag sajna nem bírom . egyszer kiszámoltam 15000ft lenne az út . Nem lehetne egyszer egy olyan is ami egy kicsit közelebb lenne én felém?
A március még elég húzós lesz a nagygép vétel miatt anyagilag,de megpróbálom,már nagyon akarok menni.
Csak kéne normális gumi,de addig arra nem lesz píz.Majd ha lepattogok az útról,szedjetek össze
Akkor márciusban amint úgy látszik, hogy egyik hétvégén jó idõ lesz, kiírom a fõoldalra és megyünk gurulni! Merre menjünk? Kékes-Eger útvonal megfelel nektek?
Úgy mint tavaly, idén is lehet több gurulás akár minden hétvégén, bárhova elmehetünk...