szerda csutortok....TZrider250 írta:Hello, motorosok. Jövõ hét szabi, vasárnap megyek délre. Érdekel valakit a volt jugó?
Nerbi írta:Ahoj TzRider250 barátom !TZrider250 írta:Helló! Ha jó lesz a fékcsõ, hét végén mennék egy kicsit valahová. Jó ötlet Visegrád, csak Nerbi ígért mikiegeret, van kedve valakinek odáig gurulni Pestrõl?
Figyu , ha holnap jönnél Écsre akkor velem sajnos nem tudsz találkozni mert
a melóhelyemen leszek sajnos , és holnapután is ! Csak asszonypajtás lesz otthon
én este fél nyolcra érek haza . Az óratartódat oda tudja adni Õ is ! Viszont jövõ
héten szombaton itthon leszek délután négyig , próbáljuk meg a találkozónkat
arra a napra tenni !![]()
Vagy viszem a bakonyi túrára , megígérem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Üdv :
Nerbi
Ahoj TzRider250 barátom !TZrider250 írta:Helló! Ha jó lesz a fékcsõ, hét végén mennék egy kicsit valahová. Jó ötlet Visegrád, csak Nerbi ígért mikiegeret, van kedve valakinek odáig gurulni Pestrõl?
Na csak kerüljön fel az új reparált gátló a TZ-re,oszt meglátjuk,ki a hegyek királyaghostrider írta:Kib... jó volt a vasárnapi "gurulás"...![]()
Tiszó! Örülök hogy találkoztunk. Várunk a túrákra, tessék a szabadságolást a clubhoz igazítani (a túrák azért alacsonyabb tempón zajlanak)...![]()
Szerintem gyakrabban fogok arra járni, hogy a következõ menetre a fejemben legyen az itiner...![]()
Tegyetek fel ide egy-két képet a Mátra bajnokairól...![]()
Üdv. Ghost
Én is örülök, nagyon jól éreztem magam!ghostrider írta:Kib... jó volt a vasárnapi "gurulás"...![]()
Tiszó! Örülök hogy találkoztunk. Várunk a túrákra, tessék a szabadságolást a clubhoz igazítani (a túrák azért alacsonyabb tempón zajlanak)...![]()
Szerintem gyakrabban fogok arra járni, hogy a következõ menetre a fejemben legyen az itiner...![]()
Tegyetek fel ide egy-két képet a Mátra bajnokairól...![]()
Üdv. Ghost
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég