Már csak 2T olajat kell szereznem, mert persze hogy most fogyott el itthon.

...iszunk hát...messzirõl szebb...megyünk hát...molcsaba írta:Ezek szerint még egy keresztapám van nevezetesen Samu. Legalábbis az ÖMVCsaba név tõle származik! Nem gyõzök majd eleget inni a keresztszüleimmel!![]()
![]()
Megnéztem a Pepitát, és szép motor! Sajna az enyém még nincs kész, de már alakul! Talán jövõ héten elkészül, aztán mûszaki, és végre mehetek én is gurulni!
piki24 írta:Nem azért vettem motorokat hogy tekerjem a bicajtRR_ZOZY írta:Piki: Legközelebb ez a túra mountain bike-kal?![]()
Ez a 7vége nekem sajnos nem jó,szombat-vasárnap valószínûleg a Pannonia-fesztiválon leszünk,hétfõn meg a hungaroringen.ghostrider írta:Gurulók!
Én arra gondoltam, hogy találka 09:30-kor Hatvan városában a 30-as fõúton található MOL-kúton. Tankolás, cigi és 10:00-kor indulás a hegyekbe...
Innen igény szerint a 21-es fõúton vagy pedig mellékutakon irány Pásztó, majd "felfutás" Galyatetõre![]()
Galyatetõn lehetne egy közös ebéd, dumálás, igény szerint () még egy kis csapatás a Mátrában.
Viszek fényképezõgépet, lehet csinálni szép képeket a mocikról a szép új honlap galériájába...szerintem a Mátrában találunk egy pár jó hátteret, ami méltó egy MZ-hez![]()
Hatvantól Galyatetõig és vissza bõ 100 km. a táv...kár lenne kihagyni...
Elsõ-gurulás-pótlásra fel![]()
Üdv. Ghost
Nem azért vettem motorokat hogy tekerjem a bicajtRR_ZOZY írta:Piki: Legközelebb ez a túra mountain bike-kal?![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég