A március még elég húzós lesz a nagygép vétel miatt anyagilag,de megpróbálom,már nagyon akarok menni.
Csak kéne normális gumi,de addig arra nem lesz píz.Majd ha lepattogok az útról,szedjetek össze
Akkor márciusban amint úgy látszik, hogy egyik hétvégén jó idõ lesz, kiírom a fõoldalra és megyünk gurulni! Merre menjünk? Kékes-Eger útvonal megfelel nektek?
Úgy mint tavaly, idén is lehet több gurulás akár minden hétvégén, bárhova elmehetünk...
Sziasztok MZ-s barataink ! Reg nem leptem be a forumra munkahelyi okok miatt...Mi is itt Erdelyben megkeztuk az evet 2 gurulassal az elmult hetek soran : egy 35 km-es , es egy 42 km -es turaval, illetve Egeres es a Turi hasadek kornyekeig.Kepeket is kuldtunk nektek a g.mail-en, meg lehet nezni, ha erdekel benneteket.Minden jot !
Vasárnap elég hideg volt...
Csütörtökön viszem a vasat Bambihoz ...
Ha kész akkor jelzem ebben a témában és utánna lehet gurulni, még ki nem fogynak a bolygónk meg nem újuló nyersanyagforrásai...meg a buxámból az apró
Ezt nem muszáj komolyan venni inkább a találkozoról szól ,és egyben egy kis motorozásrol.mz versenyzõk nem is lesznek.inkább a turista szakosztálynak szólt ez a kiírás
Junius 22-én Galgamácsán hegyi felfutó verseny,bárki benevezhet.
Elõtte egy nappal már öszejövete is van,természetesen sok pannoniás is lesz ott,
és ezáltal lehet mélyíteni a barátságot a szomszéddal
Én a Szentendrein kiálltam az ESSO-kútra (tudjátok,az a tigrises ),ott vártam meg,míg eláll,nem akartam,h a cserzõsó megint kiüssön a dzsekimen...
Egyébként maxi-jó volt a gurulás,ilyet azért kéne még...
Ja,Gyurma,engedd meg,h mutassam az elõzésre: