Amint jó lesz a motor.Gexxx írta:Mikor mész Zschopau-ba?Athem írta:Nekem is megérkezett! Köszönöm!

Amint jó lesz a motor.Gexxx írta:Mikor mész Zschopau-ba?Athem írta:Nekem is megérkezett! Köszönöm!
Mikor mész Zschopau-ba?Athem írta:Nekem is megérkezett! Köszönöm!
Remélhetőleg max 3-kor végzekszketo írta:Szia Gexxx! Igen, én szeretném átvenni a pólót, és nekem is van dolgom egyébként is a Gubacsin.Gexxx írta:Sziasztok!
Holnap délelőtt várhatóan bent leszek a Gubacsin, ha valaki szeretné átvenni a pólóját.
Szeretném meg kérdezni, hogy Hány óra körül mennyek be?![]()
Üdv.szketo
Szia Gexxx! Igen, én szeretném átvenni a pólót, és nekem is van dolgom egyébként is a Gubacsin.Gexxx írta:Sziasztok!
Holnap délelőtt várhatóan bent leszek a Gubacsin, ha valaki szeretné átvenni a pólóját.
Gexxx írta:Nekem csak az este jó,dolgozni kell... 17:30?szketo írta:
Szia Gexxx!
Részemről jó lenne a Csepeli pláza,éssss...........ha lehet,,Hétfő.(13.) 12-óra után.
De, ha konkrét időpontokat írsz ,akkor ahhoz igyekszem igazodni.
![]()
Köszönöm szépen előre is.![]()
Üdv:szketo
Nekem csak az este jó,dolgozni kell... 17:30?szketo írta:
Szia Gexxx!
Részemről jó lenne a Csepeli pláza,éssss...........ha lehet,,Hétfő.(13.) 12-óra után.
De, ha konkrét időpontokat írsz ,akkor ahhoz igyekszem igazodni.
![]()
Köszönöm szépen előre is.![]()
Üdv:szketo
Szia Gexxx!Gexxx írta:Sziasztok!
Elkészültek a pólók. Aki házhoz szállítást kért de még eddig nem adott nevet, email címet, kézbesítési címet és telefonszámot, tegye meg. (aki postát szeretne a futár helyett esetleg, azt is jelezze) .
Személyes átvételre egyeztetett időpontban a csepel plázában van lehetőség.
Nálam a március eleje március 15-ig tartkiszsebi írta: Már március eleje van. Nincs még kész?
![]()
![]()
![]()
Már március eleje van. Nincs még kész?Gexxx írta:Szia.
Mint fentebb írtam, a pólók valamikor március elején készülnek el. Szólok időben.
Szia.Athem írta:Mikor kapjuk kézhez a pólókat postán?Igen posta, vagy futár, nekem2.
Az elején viszont legyen nagyobb, hogy fel tudja venni a domborulatok formáját!!!Gexxx írta:Info:
A női pólókon valamivel kisebb lesz a háton lévő logó, a gyártó szerint a 30 centis nagyon nagy lenne.
Remélem ez nem okoz problémát senkinek (aki női pólót rendelt) ...
Próbadarab nincs nálam. A hozzászólásban ott van, hogy pontosan milyen típus, érdemes otthon szétnézni a szekrénybenamatőr írta:Szia Feri! A női pólók vajon női fazonúak? Vagy csak annak mondják? Nincsen esetleg egy két próba méret nálad? Vagy esetleg tapasztalat?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég