TZrider250 írta:Hali!
Ha télen is szeretnék motorozni, milyen ruhát vegyek?
...
Ötödik telem tapasztalataiból: Vegyél egy rendes, téli motoroskabátot, olyat, ami lefelé túlér a derekadon, és termobélés van benne (A legjobb, ha a postásoktól tudsz szerezni egyet). A nyakamra egy rendes sálat használok, ami még ezen felül is fázik, azt megszokod, én már felhajtott sisakkal járok. A lábon a legfontosabb a lábszár-térd védõ, azt mindenképp vegyél, ilyen csuklósat. Nadrág: nincs olyan vízálló téi nadrág, amibe bele ne rohadna a tököd (vagy nem vízálló). Vegyél fel cicanadrágot, arra farmert vagy katonanadrágot, és legyen nálad az esõruha nadrág része, ezt bármikor fel és le tudod venni. Csizmára a legjobb megoldás a cross-csizma (egy hónap alatt bejáratod

), az alá pedig egy rendes és egy sízokni. Kesztyûre szerintem nincs jó megoldás, egy idõ után bármilyen kesztyûben átfázik a kezed, vagy belerohat, és azért fázik át. Tegyél kézzsákot a kormányra, és használj kötött kesztyût. Nagyjából ennyi. Tudom, hogy egy kicsit beruházás igényes ez a szett, de mindenképp megéri, hogy ne menjenek tönkre az izületeid.
Üdv,
Zsandi