tessék már egy rendes statisztikát ide hazudni!

kiszsebi írta:Téma: Zsu és Sunbim túrafelismerő játéka http://www.mzclubhungary.com/forum/view ... f=29&t=199
Ezen a Bakonyon. Azaz a 2011-esen, a hetediken. ...
Gexxx írta: Bakony 2011
http://kepfeltoltes.hu/view/110428/mz_0 ... es.hu_.jpg
Mondjuk ezen se' vótam ott![]()
Laci, excelbe ne feledd betenni!
Hlaci írta:Szia. Mivel nekem kötelező feladat , a 7. Bakony túráról van szó, 2011. 05. 27-29, ami arról nevezetes,hogy szarrá áztunk. ( sajna). Üdv Laci
yofo írta:Szia Laci.
Következő tippem 2011 bakony túra .
böri írta:Szerintem a 2011 -es Bakonytúra képei
MrDok írta:2011 Bakony túra volt a képen.
Ti voltatok azok.Action írta:Sziasztok .Köszi a játék meghívót és már válaszolok is rá "2011-ben Bakony túra ,és a 8-as főúton szereltük Wetzla gépét ,talán trafó csere volt
z25z akkor írd le gyorsan mert akkor tudunk pontot adni! Éjfélig van időd!z25z írta:Aaaa, en tudomaz asszony van a kamerahoz legkozelebb (hattal), akkor meg hosszu hajjal....
, a csoportkepen meg en legelol
ŐŐŐŐŐő, tudom, viszont ha emlékszel együtt aludtak a szállásunk garázsában......bluerider írta:Szerintem is a 2010-es Gyurma túra!![]()
Karesz! Az utolsó előtti képen nem az én motorom van a tiéddel együtt!Az Horhaus motorja!
Ez a hozzászólás a topic minden oldalán, az első helyen megjelenikSunbim írta:Halihó a Csapatnak!
A játék terveink szerint év végéig menne, hogy a sörözésig ki tudjuk értékelni.
Zsuval kiötöltük a játék menetét, a szabályokat.
1. Egy túrából felrakunk egyszerre 3-4 képet.
2. A túra felismerésére 1 hétig tartana, egy hetes váltásokkal kapnátok új képeket egy újabb túra felismeréséhez.
3. A megfejtéseket privát üzenetben nekem (sunbimnak) küldjétek.
3. Aki kitalálja az kap egy pontot, az mindegy hogy a egy héten belül mikor találja ki.
4. A helyes választ kijelentő módban adjátok! Görbülő írásjeles válasz nem kap pontot.
5. A túra felismerés és lezárása után visszamenőleg nem fogadunk el válaszokat.
6. Ha nagyon nem menne a kitalálás, teszünk fel ,,segítőbb" képet, vagy írásos segítséget kaptok.
7. A legmagasabb pontszámot elérő motoros ajándékot kap, amit a 2016-os sörözésen adnánk át.
8. Mi: Zsu és Sunbim nem veszünk részt a játékban.
Zsu vállalta a pontok összegzését. Én meg teszem fel hetente az új képeket!
Jó szórakozást
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég