Gexxx írta:És jár hozzá két kiskõrösi bukósityak
Eladó motor
- moderator
- a cenzúra ura
Kedves Gexxx Clubtárs! A hasonló beszólásokat a Zúzda nevû részbe kérjük! Köszönöm.
Szigorú vagyok, de roppant igazságtalan!
Motorom > > >
Motorom > > >
- RR_ZOZY
- 4 kéz, 4 láb
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe '84
Sztem ennyiért a hülyének is megéri (pláne ha általánosan jó állapotú)...én nem teketóriáznék sokat rajta a helyedben, ha nem állna a garázsban az "ezüstnyíl"minoor írta:hy bambi!
engem érdekelne a szürke 250-es. mindene rendben(papírok, mûszaki, stb)?
mocia mien állapotban van? és hol tekinthetõ meg?

Hamar találsz már külsõre is leharcoltnak látszókat közel 100E-ért vagy afelett, ez meg ránézésre is már eleve patika

Üdv:
Zozy
http://www.youtube.com/watch?v=ERrhMn3IWDc
"Rossz az, aki rosszra gondol......de hülye aki nem."
Zozy
http://www.youtube.com/watch?v=ERrhMn3IWDc
"Rossz az, aki rosszra gondol......de hülye aki nem."

a motor szerintem nincs roszz állapotban,a papírok teljesen rendben vannak,a mûszaki ebben a honapban sajnos lejár.minoor írta:hy bambi!
engem érdekelne a szürke 250-es. mindene rendben(papírok, mûszaki, stb)?
mocia mien állapotban van? és hol tekinthetõ meg?
megtekinthetõ bp 19 ker üllõi út 202 9-17ig
a telefonom 06203420977
ELADÓ ETZ 250
Eladó!Mz etz 250,'89-es évj.,jó állapotban,kb 1,5 év mûszakival,törzskönyvvel eladó. I.ár:120e Huf.
Uitt:250-es ETZ-hez való 16" kerékszett új heidenau peres gumikkal / 100-80 ill. 80-80 / eladó.A szett ára 30e Ft.
Az ETZ ezzel a kerékszettel 140e alku nélkül.
Érd: 70/771-3858 ill. bbalazs23@freemail.hu
Képeket mailben tudok küldeni.
Uitt:250-es ETZ-hez való 16" kerékszett új heidenau peres gumikkal / 100-80 ill. 80-80 / eladó.A szett ára 30e Ft.
Az ETZ ezzel a kerékszettel 140e alku nélkül.
Érd: 70/771-3858 ill. bbalazs23@freemail.hu
Képeket mailben tudok küldeni.
Hali!
Eladó egy Cz 350-es szörnyeteg, papír van de én inkább alkatrésznek adnám, felújított esztétikailag tökéletes új üléshuzat meg festés, új krómozás az oldaldíszen stb., blokkban új csapágy, szimmering, váltóvilla, dugó, gyûrû egy a baja hogy nem megy. Akit érdekel az írjon vagy hívjon a 06-20-532-47-97es számon, az ár 45-50 körül. Van hozzá plusz alkatrészem is!
Eladó egy Cz 350-es szörnyeteg, papír van de én inkább alkatrésznek adnám, felújított esztétikailag tökéletes új üléshuzat meg festés, új krómozás az oldaldíszen stb., blokkban új csapágy, szimmering, váltóvilla, dugó, gyûrû egy a baja hogy nem megy. Akit érdekel az írjon vagy hívjon a 06-20-532-47-97es számon, az ár 45-50 körül. Van hozzá plusz alkatrészem is!
Keresek 251-es ETZ-t jó állapotban, na meg a papírjai rendben legyenek!
Ide: feher_eger@citromail.hu irjartok í-mélt ha valaki tud valamit!
(tudom-tudom, a használt motorokon meg a motor.hu-n is megnéztem csak ez mégis full Mz-s)
Elörre is kössz!
Ide: feher_eger@citromail.hu irjartok í-mélt ha valaki tud valamit!
(tudom-tudom, a használt motorokon meg a motor.hu-n is megnéztem csak ez mégis full Mz-s)

Elörre is kössz!
alias: F.Bálint
-=UDG-994=-
-=UDG-994=-
KAPITANY írta:Hali
Eladnám 150-es etz-met, papirral vagy anélkül. Motorja jo,uj kipuff...stb. Többit e-mailben. Simsont MAX:20-ért beszámítok! PRESSZOHARCOS@GMAIL.COM
Csá! engem érdekelne a motor, mél címem: peter_szasz@citromail.hu írj egy mélt és meg beszéljük
üdv:petya
Hali
Eladnám 150-es etz-met, papirral vagy anélkül. Motorja jo,uj kipuff...stb. Többit e-mailben. Simsont MAX:20-ért beszámítok! PRESSZOHARCOS@GMAIL.COM

- kobra
- Alapító tag
- MZ-d típusa: ETZ250
kobra111@citromail.hu
ide küldheted a képeket!
ide küldheted a képeket!
- Zsandatara
- Fácános Iron Man
Ttomi! Nehéz betalálni a topikba?

ttomi írta:Sziasztok!
Eladó egy üzemképes állapotban lévõ, 1989.08. havi 251-es ETZ, egyben alkatrésznek, vagy hobbi célra, esetleg forgalomba is helyezhetõ ( tulaj megvan, papírok, és rendszám nincs )! Ha valakit érdekel privát üzenetben bõvebb felvilágosítást is szívesen adok.
Re: Eladó motor S.O.S
Üdv!csöpi írta:Üdv!susogeza írta:Sziasztok!
Sajnos meg kell válnom szeretett ETZ 250-esemtõl, talán valakit érdekel.
Metél kék szín, teljesen fejújítva, 5000 km-et ment azóta. Májusig érvényes mûszakival és egy csereérett elsõ gumival.
Van hozzá tanktáska és egyéb motoros cuccok (matt fekete FM sisak, kesztyû, gerincvédõ)
Irányár 125 ezer HUF
Engem érdekelne a motor! Valami elérhetõségre lenne szükségem amin el tudnám Önt érni!
0630/517-6510 ill. tibi260t5@vipmail.hu a tel.számom ill. E-mail címem.
Ha érdekel, van egy jó állapotú motorom. Lentebb láthatod a részleteket!
Telefonszámom: 20/55-88-488
Email: rorik84@hotmail.com (csak esténként tudom olvasni)
Szia!TZrider250 írta:Rorik írta:Sziasztok!
ETZ 250
gyári piros
'85-ös évjárat
12500 km van benne (ez valós, hitetlenkedõk kérdezzék meg a régi tagoktól)
elöl 90%-os Heidenau gumi, hátul egy használt Heidi (MZ kupás motorról)
müszaki 08/05 -ig érvényes
extrák:
-csomagtartó konzol
-oldaldobozok-Citadel zár 140cm-es
-ha valakinek fétise, akkor gyári Pneumant elsõ gumi![]()
Irányár: 100 ezer Ft
Szia Rorik!
Nekem is ilyen motorom van, ugyanaz a jó évjárat. Érdekelne róla a csomagtartó, adod külön?
Szívesen megnézném a moltorodat csak azért, hogy lássam, mi a jó irány a gyárivá tételre az enyémen. Hol van a gép?
A motor Cegléden van jelenleg. Ha akarod, megnézheted, bár már sok minden nem gyári rajta.
A csomagtartó konzolt nem szívesen adnám el külön. Nem szeretném, ha darabokban kelne el a motor...

- Csöpi
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ 125, ETZ 250
Re: Eladó motor S.O.S
Üdv!susogeza írta:Sziasztok!
Metél kék szín, teljesen fejújítva, 5000 km-et ment azóta. Májusig érvényes mûszakival és egy csereérett elsõ gumival.
Van hozzá tanktáska és egyéb motoros cuccok (matt fekete FM sisak, kesztyû, gerincvédõ)
Irányár 125 ezer HUF
Engem érdekelne a motor! Valami elérhetõségre lenne szükségem amin el tudnám Önt érni!
0630/517-6510 ill. tibi260t5@vipmail.hu a tel.számom ill. E-mail címem.
Üdv: Alter /Csöpi/
- TZrider250
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ250
[quote="Rorik"]Sziasztok!
ETZ 250
gyári piros
'85-ös évjárat
extrák:
-csomagtartó konzol
-ha valakinek fétise, akkor gyári Pneumant elsõ gumi
Szia Rorik!
Nekem is ilyen motorom van, ugyanaz a jó évjárat. Érdekelne róla a csomagtartó, adod külön?
Szívesen megnézném a moltorodat csak azért, hogy lássam, mi a jó irány a gyárivá tételre az enyémen. Hol van a gép?
ETZ 250
gyári piros
'85-ös évjárat
extrák:
-csomagtartó konzol

Szia Rorik!
Miért nincs rendes gumi a motorodon? Elvitte a cica?
Eladó motor S.O.S
Sziasztok!
Irányár 125 ezer HUF
Irányár 125 ezer HUF
Hát igen. Sajna egyszerre csak egy lovat tudok megülni. Szóval a "vikingeskedést" folytatom. A mostani munkám mellett erre is épp hogy csak elég energiám meg idõm van.bambi írta:Így igaz.Gyári a motor.Nagyon sajnáljuk,hogy egy oszlopos tag nem jön többet motorozni,a társasággal
Pár éven belül biztos hogy lesz újra motorom.
A jelenlegi viszont szeretném ha jó kezekbe kerülne.
Így igaz.Gyári a motor.Nagyon sajnáljuk,hogy egy oszlopos tag nem jön többet motorozni,a társasággalRorik írta:Sziasztok!
Sajna eladom a motorom. A másik hobbimhoz autó kell, aztán két jármûvet nem tudok fenntartani.
A motorom:
ETZ 250
gyári piros
'85-ös évjárat
extrák:
-csomagtartó konzol
-oldaldobozok
-Citadel zár 140cm-es
-ha valakinek fétise, akkor gyári Pneumant elsõ gumi![]()
Plusz, ha kell valakinek ruházat:
- Reactor márkájú rövid szabású fekete kordura kabát XXL béléssel, protektorokkal, fázós motorosnak különösen ajánlott
pici sérülés a bal ujján, ami javítva lett
- B-Star márkájú kordura nadrág, szintén fekete, szintén béléssel, protektorokkal, Xl-es méret, kis esztétikai sérülés a bal térden
- B-Star márkájú bõr-kordura kesztyû piros-fekete színben
- IMET motoroscsizma boka, sarok, lábfej protektorokkal
Irányár: megegyezés szerint

Sziasztok!
Sajna eladom a motorom. A másik hobbimhoz autó kell, aztán két jármûvet nem tudok fenntartani.
A motorom:
ETZ 250
gyári piros
'85-ös évjárat
extrák:
-csomagtartó konzol
-oldaldobozok
-Citadel zár 140cm-es
- Reactor márkájú rövid szabású fekete kordura kabát XXL béléssel, protektorokkal, fázós motorosnak különösen ajánlott
- B-Star márkájú kordura nadrág, szintén fekete, szintén béléssel, protektorokkal, Xl-es méret, kis esztétikai sérülés a bal térden
A motorom:
ETZ 250
gyári piros
'85-ös évjárat
extrák:
-csomagtartó konzol
-oldaldobozok
-Citadel zár 140cm-es

Heloszia mindenkinek. Van egy eladó 150es gépem,egy idényt jártam vele,mûszaki még jövõ máj.-ig, csak elromlott a gyújtás rajta,most egyáltalán nem használom.Full nem vagyok szerelõ típus,+korházakat járom egy jó kis gerinc sérv végett,egyhamar nem mehetnék vele ugyse.Úgyhogy ha valakit érdekel hívjon bátran,budaörsön vagyok elérhetõ. 86-os évjárat,sárga,papírok rendben.i.á:35000 tel06306827839
- bakimate
- A kábelkirály
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Szia!
Nem akarlak megbántani, de az a 100ezer forint egy kicsit "erõs". Két példát mondanék: az egyik TS250/1-esemet másfél év mûszakival 35, a másikat szintén másfél év mûszakival 40ezer forintért vettem. Mindkettõ megbízható, használható állapotban volt.
Nem akarlak megbántani, de az a 100ezer forint egy kicsit "erõs". Két példát mondanék: az egyik TS250/1-esemet másfél év mûszakival 35, a másikat szintén másfél év mûszakival 40ezer forintért vettem. Mindkettõ megbízható, használható állapotban volt.
balintb írta:Kedves Mindenki!
Eladó egy MZ TS 250-es gépsas. Bõvebben:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024
Bálint Balázs
Kedves Mindenki!
Bálint Balázs
Bálint Balázs
motor
Úgy néz ki. hogy befigyel valami nagyobb masina, kettõ meg sok nekem!bluerider írta:Mé teccik eladni? Lesz helyette másik?

Ottmár
Hali Márkatársak!
Sajnos eladóvá vált a motorom! Etz 250/1 Bõvebben:
Nézzed+, érdemes...
Sajnos eladóvá vált a motorom! Etz 250/1 Bõvebben:
Nézzed+, érdemes...
[img]http://upload2.postimage.org/684445/07902011
.jpg[/img]
Eladó az Etz-m,ha valakit érdekel! T-5-ös tank, lengõnyereg+ háttámlás utasülés,de megvan az összes cucc a visszaalakításhoz is,(km óra,fordszámmérõ,nyereg). Van hozzá még egy pár cucc pluszban:generátor, komplett elsõ fékrendszer,gumi, meg mittudomén...(kérem kapcsolja ki!!)
Ja, a mûszaki lejárt,most jelentem be vizsgára!
Az ára :Vizsgával 90,vizsga nélkül 80 pénz
06-20-5545333, mrottmar@vipmail.hu
.jpg[/img]
Eladó az Etz-m,ha valakit érdekel! T-5-ös tank, lengõnyereg+ háttámlás utasülés,de megvan az összes cucc a visszaalakításhoz is,(km óra,fordszámmérõ,nyereg). Van hozzá még egy pár cucc pluszban:generátor, komplett elsõ fékrendszer,gumi, meg mittudomén...(kérem kapcsolja ki!!)

Az ára :Vizsgával 90,vizsga nélkül 80 pénz
06-20-5545333, mrottmar@vipmail.hu
- Csöpi
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ 125, ETZ 250
Hello mindenkinek! Jó állapotú, az állapottal arányos árú ETZ 250-est keresek aki tud legyenszíves jelezze! E-mail: tibi260t5@vipmail.hu Tel.: 0630/5176510
Üdv: Alter /Csöpi/
- Gshp
- kis ETZ-s
nagyapámé volt
Nagyfateré volt a TS... Ez TS 125 eladó 40 ezerért meg olyan 20 at rá kéne költeni ... Akit érdekel keressen : 06-30-365-30-41
Köd elõttem, füst utánam !!
[-=UNW-042=-]

Hy all!!
Eladó egy MZ TS 150-es cross gép. Nagy erõs mivel most újítottam fel (új dugó+gyûrûk, furva, szimmeringek, tûgörgõk, stb...),Mitas elsõ gumi (cross),Michelin hátsó gumi (cross), KTM elsõsárvedõ stb...
Eladó egy MZ TS 150-es cross gép. Nagy erõs mivel most újítottam fel (új dugó+gyûrûk, furva, szimmeringek, tûgörgõk, stb...),Mitas elsõ gumi (cross),Michelin hátsó gumi (cross), KTM elsõsárvedõ stb...
Live To Ride