Javaslat az oldallal kapcsolatban
- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
kuti: Megcsináltuk!
yofo: hova akarsz regisztrálni??? Minek az neked?
yofo: hova akarsz regisztrálni??? Minek az neked?
MZ - für männer die fahren können
RBiker profil
RBiker profil
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Ilyen és sok hasonló dolog is várható nálunk a közeljövõben, viszont elõbb a honlapot alapjaiban kell megváltoztatnunk (egy CMS rendszert kell megcsinálnunk), hogy mindezek átláthatóan és stabilan mûködjenek. De idõvel minden lesz, mint a bucsuba'
RBiker profil
RBiker profil
javaslat
sziasztok.
lenne az oldallal kapcsolatban egy szerintem hasznos javaslatom:külföldi oldalakon és pár autós club weboldalán megszokott dolog hogy van egy alkatrészbázis.a regisztrált tagok ide tehetik a nekik szükségtelen(eladó)alkatrészeiket,esetleg eladó motorjaikat.képpel,leirással,árral.az alkatrészek csoportositva kerülnek föl(pl:motor,elektronik,futómû...)és egész oldalon listázva jelennek meg.az érdeklõdõk privát üzenetet küldhetnek az eladónak(természetesen csak regisztrált tagok).szerintem ez sokkal áttekinthetõbb mint ha a fórumba irja be mindenki az eladó alkatrészeit.ugyanitt lehetne keresett alkatrészeket is hirdetni.biztosan nem lenne egyszerõ egy ilyet létrehozni de szerintem mindenképpen nagyon hasznos lenne.
üdvözlettel:denndy
lenne az oldallal kapcsolatban egy szerintem hasznos javaslatom:külföldi oldalakon és pár autós club weboldalán megszokott dolog hogy van egy alkatrészbázis.a regisztrált tagok ide tehetik a nekik szükségtelen(eladó)alkatrészeiket,esetleg eladó motorjaikat.képpel,leirással,árral.az alkatrészek csoportositva kerülnek föl(pl:motor,elektronik,futómû...)és egész oldalon listázva jelennek meg.az érdeklõdõk privát üzenetet küldhetnek az eladónak(természetesen csak regisztrált tagok).szerintem ez sokkal áttekinthetõbb mint ha a fórumba irja be mindenki az eladó alkatrészeit.ugyanitt lehetne keresett alkatrészeket is hirdetni.biztosan nem lenne egyszerõ egy ilyet létrehozni de szerintem mindenképpen nagyon hasznos lenne.
üdvözlettel:denndy
- conus
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2 De Luxe
Ahoj,
Azt szeretném mondani h a támogatók közül a KeloMotor-nak van weboldala, ami nincs kitéve link formájában: www.kelomotor.hu
Üdv
Azt szeretném mondani h a támogatók közül a KeloMotor-nak van weboldala, ami nincs kitéve link formájában: www.kelomotor.hu
Üdv
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver!
10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <-----------------------
Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <-----------------------
Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Az ûrlapok nem automatikusan kerülnek ki, hanem Samu kézzel teszi ki õket. Sajna ez van, ezért kell egy kis idõ!
Ha a képfeltöltés nem ment, akkor e-mail-ben küldd el az azenmotorom_kukac_mzclubhungary_pont_com címre. A levélbe írd be a nicknevedet!
Ha a képfeltöltés nem ment, akkor e-mail-ben küldd el az azenmotorom_kukac_mzclubhungary_pont_com címre. A levélbe írd be a nicknevedet!
RBiker profil
RBiker profil
- RR_ZOZY
- 4 kéz, 4 láb
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe '84
Srácok!
Ezt az "AutoCADfreedownload" nevût sztem törölni kell
Ezt az "AutoCADfreedownload" nevût sztem törölni kell
Üdv:
Zozy
http://www.youtube.com/watch?v=ERrhMn3IWDc
"Rossz az, aki rosszra gondol......de hülye aki nem."
Zozy
http://www.youtube.com/watch?v=ERrhMn3IWDc
"Rossz az, aki rosszra gondol......de hülye aki nem."
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Perszehogy kell! Egy kis nosztalgia nem árt!
Fõleg, hogy azon kevés túrák egyke, ahol Ferike is ott volt!
Fõleg, hogy azon kevés túrák egyke, ahol Ferike is ott volt!
RBiker profil
RBiker profil
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
hoppacska az eddigi turainkat nezegetve ha jol latom nincs kiteve a beszamolom az akkor meg II. MZ Klub turanak nevezett (tulkepp I. sasto turarol 2005 junius) nekem megvan meg....csak nem kepekkel, hanem hivatkozassal kinek hanyas szamu kepe illik oda,de talaltam meg mas turabeszamolot is, csak nem teljesen befejezve......nahh sastoit kuldjem vagy elobanyasszatok?
- motormanner
- Simsonos
Az email címeket megváltoztattuk, hivatalos email címeink ezentúl:
http://www.mzclubhungary.com/Kapcsolat.html
Samu
http://www.mzclubhungary.com/Kapcsolat.html
Samu
- molcsaba
- Paparazzi
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 delux
Nagyon szivesen segítek, ha adsz az emberkérõl információt. Elvileg van a szomszéd utcában egy motor buherátor, de nem tudom mûködik-e.skeke írta:Pedig Csaba trád gondoltam hogy téged kérdezlek eg hogy hol van ha nem találom meg.
Telefonom: 06-20-kilenc73hetven33
e-mail molcsaba@citromail.hu
Légy jó!
Csaba!
Idegeskedni annyi, mint mások hibája miatt magunkon bosszút állni.
Volna egy javaslatom. Kellene egy olyan "Topicot" csinálni ahol felsoroljuk azokat az iparosokat akik kulombözõ dolgokat csinálnak meg "javítanak".
Én ma például kerékcentirozó után kajtattam elég sokat, fél pestet bejártam de senki nem akart foglalkozni MZ küllõs felnivel. Végülis pécelen találtam egy öreg szakit aki vállalta még nem tudom hogy milyen munkát végez és, hogy mennyiért de ha meglessz megírom. Õ hozzájárult hogy kiírjam esetleg a telefonszámát és a címét.
Én ma például kerékcentirozó után kajtattam elég sokat, fél pestet bejártam de senki nem akart foglalkozni MZ küllõs felnivel. Végülis pécelen találtam egy öreg szakit aki vállalta még nem tudom hogy milyen munkát végez és, hogy mennyiért de ha meglessz megírom. Õ hozzájárult hogy kiírjam esetleg a telefonszámát és a címét.
www.divx.xom ...
tigris írta:Céges gép,sztem semmilyen...
tudtok küldeni vmi linket,ahonnan tölthetek?
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
nekem semmi bajom vele mindent megnyit, amit eddig probaltam, es csak sima explorer, media playerrel. annyi lehet hogy nincs hulyere tarsitva mindennel, es csak a szukseges kodekek vannak fentSamu írta:Dobjátok már ki a kukába azt a firefox-ot, sima explorer is elvisz mindent egy jó programfelülettel (Avant Browser pl.)