Köszönjük a lehetõséget, hogy ott lehettünk.
Yofonak igy utólag is nagyon boldog......

Mi a véleményetek?Szia!
Bedy Ibolya vagyok az ndk.hu honlap ---- http://www.ndk.hu/index.php --- egyik aktív tagja. Ezen a honlapon kezdtük gyûjtögetni régi társainkat, aki 1967 és 83 között az NDK-ban dolgoztak az államközi szerzõdés keretében. Bõ 1 év alatt sikerült közel 1500 társunkat megtalálni, és elkezdõdtek a kisebb nagyobb szervezõdések. Tavaly szeptemberben sikerült egy országos találkozót is megszerveznünk, a hideg idõ ellenére 370-400 érdeklõdõt láttunk vendégül.
Az idén is megszervezzük a találkozót, az már biztos, hogy jún-5-6-7-én Balatonlellén a HOTEL LELLE-szállóban. Reményeink szerint telt ház lesz, az egész hotelt lefoglaltuk.
Tavaly volt egy társunk aki egy csoda szép Simsonnal jött, és meglehetõsen nagy sikere volt a sok-sok idõsödõ motorbarát között. Gondoltam megkereslek Titeket, hátha tudnánk valami közös programot összehozni.
A találkozó fõ napja 6.-a lesz, sokan érkeznek majd Németországból is akik anno ott telepedtek le. Szóval arra gondoltam, ha lehetne, szervezhetnétek egy kis motor bemutatót nekünk. Biztosan õrülnének a „srácok” , néhány komoly járgány láttának. Nem tudom hányan vagytok, és vannak-e közöttetek a mi korosztályunkból is /50-60 évesek, nálunk bizony ez a jellemzõ! /, sõt vannak-e olyanok, akik anno szintén az egyezmény keretében kint dolgoztak, és érdeklõdnének a találkozónk iránt.
A programokat még csak most kezdjük szervezgetni, el kell még azt is mondanom, hogy mi is csak egy magán szervezõdés vagyunk, sajnos nincs pénzünk, csak amit egy-egy rendezvényre beszedünk a jelentkezõktõl, tehát csak olyan dolgokat tudunk egyelõre bevállalni ahol nincs költség-vagy nagyon kedvezõ. Bocs de ezt muszáj az elején tudatnom.
Szóval, ha lenne egy kis remény, hogy össze tudnánk hozni egy ilyen találkozót, jó lenne ha a levelet eljuttatnád az illetékeshez aki tudna segíteni ebben.
Én most Düsseldorfban élek így csak mailben tudunk kapcsolatot tartani, de ha van érdeklõdés természetesen vannak otthon élõ szervezõink is, és a részleteket majd késõbb megbeszéljük.
Kívánok Nektek nagyon sok szép túrát, jó idõt hozzá, és természetesen baleset mentes közlekedést!
Ibolya
Sajnos a multkori bõrzén sokat elvittek,kb 10 darab lehet még.cl12 cl33 fs 10 ez ami eszembe jutott.ez nem akció,hanem kis hibás,(pl festés sérül).5-20000ft ig vannak.többet nem írok,mert nem offolnék.Norbedlee írta:Ne offoljunk topicot, de engem is érdekelne egy HJC mégpedig a ZF-9 vagy a FG-15.........mennyi? van most vmi akció? és hol tudok vásárolni?
Sajnos pont nem leszünk itthon,de jó gurulást nektek!kisbocsi írta:Üdv Mindenki!
Tituval most hétvégén, szept 6-7 csinálun k egy spontán gurulást
Budaörsrõl mennénk Egerbe Kékestetõ érintésével.
Akinek van kedve, csatlakozzon hozzánk.
Üdv: kisbocsi 06 30 928 59 76
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég