Jó móka volt, gratula Bambi a szép menethez!
Csináltam pár fotót, ha érdekel küldök.
Feri
Nem jöttélbakimate írta:Ha esetleg valakinek még nincs programja holnapra: Bábolnán lesz veteránverseny. Délelőtt edzés, délután időmérő, verseny. Én ott leszek.
Ha jól tudom vagyis én így tudom hogy voltak gyárilag is amik fekete lámpatartóval jöttek ki évjárattól függ, ez olyan mint az irányjelzők elhelyezkedése volt a lámpába meg a teló száron is.Évjárat függvényebluerider írta:Nagyon szép az a /1-gyes!![]()
![]()
Az lenne a kérdésem, hogy a TS lámpatartó színe ami a teleszkópon van az azonos volt-e a motor színével mindig vagy volt gyárilag is fekete?![]()
kuti írta:Bandittal?Amúgy e hétvégén van Balatonkenese is.. Én remélhetőleg oda megyek. Valaki esetleg még?
Azt igérték hogy 12-13 között lesz felvonulás a pályán Gyere Kisbocsi és hívd Ervint iskisbocsi írta:Üdv!
erre én is szeretnék elmenni!
Az államvizsgára készülsébe ez még belefér nemde?
Megyünk is a pályán?
Üdv: kisbocsi
Szia, nagyon remélem. Sajnos a suli miatt nem megy most a szervezés, de nyáron rajta leszek.piki24 írta:Szia Szilárd!tothszilard írta:Angyusz
Zalai részről erősíteném a csapatot, ha lesz időpont hívok pár havert is. Kistolmács szép helyen van, volt ott 2 éven is motoros találkozó, de a szervezők elbaszták a rendezést, ezért megbuktak
Őrségi túra tervben van, csak időpontot kell találnom, de június előtt nincs időm foglalkozni vele a suli miatt. De nem felejtettem el.
A tavalyi turádra sajnos nem tudtam el menni,remélem idén bepotolhatom.
Szia Szilárd!tothszilard írta:Angyusz
Zalai részről erősíteném a csapatot, ha lesz időpont hívok pár havert is. Kistolmács szép helyen van, volt ott 2 éven is motoros találkozó, de a szervezők elbaszták a rendezést, ezért megbuktak
Őrségi túra tervben van, csak időpontot kell találnom, de június előtt nincs időm foglalkozni vele a suli miatt. De nem felejtettem el.
áh hozzám a kistolmácsi tó elég közel van csak jogsim nincsAngyusz írta:A túraterv majdnem kész, de a felmérés a hétvégén lesz!
Egy kis izelítő a túrából:
Az első nap a Zalai táj szépségeként bemegyünk a sűrűségbe, erdei utakon, szerpentineken, kistolmácsi tó mellett.
A második nap pedig a Mura és a Dráva folyó találokozásához gyönyörű a táj, Gyékényes, ez már Somogy, de szép helyen van, újabb szerpentin, Kis-Balaton környéke.
A lehetőség időben a július 3-5ig vagy szeptember eleje.
Üdv. mindenkinek: Angyusz
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég