A 2014 eskép fantasztikusra sikerült!
Jó a távolság,

A 2014 eskép fantasztikusra sikerült!

Szia Gexxx!sunbim írta:Biztosan mindenki épségben hazaérkezett. Én is épségben érkezetem meg. Bár volt egy két helyzet amikor azt hittem nem fogok épségben megérkezni.![]()
Jól esett ez a motorozás, jó volt kicsit leereszteni. ...Most tényleg nem a h. gumira gondoltam Jácint hanem amúgy.![]()
Anita, tetszett a spontán megjelenésed!![]()
Nagy volt a Kofolás élmény eMzécsé hogy elvittél minket oda. Ízlett!
Zsu megkapta a "Gexxxkoxot,, ! Meg a ,,vásárfiát" .
Király volt a Visegrádi elekerülő szakasz!
Haza valahol Szentendre felé leszakadtam, annyira nem volt kedvem furakodni a buszok, autók között.
A gurguláról egy 2.20..-as szösszenet:
https://www.youtube.com/watch?v=aX0eAOk ... e=youtu.be

Meg különben is használt gumiba nem ugrok bele!tjacint írta:Ááá, dehogy! A szögre gondoltam. Lentebb írtam, hogy a szög 60-as volt, Sunbim, meg 40-es!![]()

fel óra múlva indulok a gubacsiróljegenye írta:Végre megejtem az első hozzászólásomat!
Mennék én is csak nem az oldalassal hanem off motorral.
Az ilyen tudatlanok számára légyszi áruljátok el, hogy hol az a szokásos hely.

Budakalász Omszk park 1.jegenye írta: Az ilyen tudatlanok számára légyszi áruljátok el, hogy hol az a szokásos hely.

Nem ugrik beGexxx írta:hát, így jártam...
Ottó pedig nem Tót, hanem Almási, volt már velünk gurulni

Jah kérem,aki egyszer farkast kiállt,az ne csodálkozzon ha nem tolonganak az érdeklődőkGexxx írta:Ottó be szeretné pótolni szombaton a vasárnapi Lepencét...
Én már nem merek semmit mondani

Miklós_88 írta:
A 11 órai gyülekező pedig részemről teljesen rendben van, addigra odatalálok bárhova

Igen !Miklós_88 írta: Még egy buta kérdés: A találkozó ugyanannak az Auchan-nak a parkolójában lesz, ahonnan a Pilis túra is indult?![]()

Dodi írta: Esetleg egy pilismaróti dunaparti sütögetés a lepencei hazafelekanyargás előtt?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég