Neeem bírják ezek az eemzéések a meleget !

Diti írta:Adjon Isten!
Ezer éve pajtások!
Hétvégén Lengyelországba, Zakopane-ba megyünk Mz 250-esekkel túrázni. Mivel a létszám eddig kettő fő, én és a kedves ismerősöm, örülnénk neki hogy ha akadna még útitársunk.
Péntek reggel indulnánk, és vasárnap késő délután várható a visszaérkezés.
Nem ismeretlen az út, hiszen immár ötödjére tesszük meg ezt a szokásosnak mondható túrát.
A szállás nagyon szuper, és ott még magyarul is beszélnek.(Téglaépítésű házikóban) Reggeli, ebéd, vacsora, nagyon olcsón.
Aki szombat reggel indulna, azt elnavigáljuk szívesen. Az út végig problémamentes.
Egy kevés Zlotyit és Eurót váltani érdemes.
Úgy szoktuk csinálni, hogy a Magyar határon még teleöntjük a tankot, aztán lengyelbe visszafelé is egy telitank, és megúszható ennyiből. Nekem innen Heves megyéből az út összhossza kb. 700 km. Így kell kalkulálni.
És sajnálom hogy későn szólok, de hirtelen jött a dátum.
Aki nem tudná a telefonszámomat.: 06/70 öt-nulla-nyolc-4721
Bármikor lehet engem zargatni kérdésekkel!
Csocsi!
Igazán jól hangzik Laci bácsi,még Bp,Csatlakozni is tudnék de, pont előző héten vagyok szabi!!..ez a bibim..Hlaci írta:Sziasztok. Az ajkai csapat gurulást szervez a Mátrába. Indulás július 03. pénteken 08.kor Ajka -Veszprém -Székesfehérvár -Budapest -Mogyoród-Gyöngyös -Parádsasvár útvonalon. Szombaton Parádsasvár- Aggtelek -Parádsasvár. Vasárnap Parádsasvár - Ajka. Szállást Parádsasváron foglaltunk, ha valakit érdekel csatlakozhat. Érdeklődni nálam lehet. Üdv Hlaci
Árnyék? Az most jól jön!Aztán meg nem tudod miért nem tudsz megválni az árnyék széktől!
Király, köszi!sunbim írta:Déli part, szabad strand , asszem Agàrd.
Otthonról próbàltam a nagygépröl valami térképet felrakni, de annyira elkapta a dàtha hogy ez màr tüdögyula.
Most telefonról tudok írni.
Innen meg nem nagyon megy a linkelés.
MzCs màr volt ott. Tudja merre az elöre.
PÜ-ben tjacint írta:
Hali!
Én mennék szívesen, de nem tudom,hogy kit viszek. Lehet, hogy Rolit.
Ani, fél 3-ig dolgozik, nem hiszem, hogy oda érnék vele.
Holnap rádcsörgök délelőtt.
Jó éjt!
Sun írta vissza :
Ha zsigoruan vennénk az innen három órai indulást, akkor a Tacskónál kb 20-30 perc alatt ott vagyunk. Az fél négy. Ja persze, az a munkaidő vége Anynak. Neki még haza kell érnie. Elintéznie magát és a családot. ... Meg téged![]()
Ti kb akkor indulnátok amikor mi odaérünk.
Nektek az odaút , a Tacskóhoz kb fél óra ... na majd holnap még értekezünk.
Dee a zöld tangát majd hozd !![]()
kobra írta:igen, lentebb már megirtam. Skóciába motoroztam.
"Ez a kép a Brit sziget legészakibb pontja (donnet head után) Skócia legvégén készült. innen indultak a long way down motorosai is többek közt.
7nap 2500km volt a túra, sok sok esővel és hideggel. Útközbe több motorosnak adtam Mz klubbos matricát és egy nemzetközi túrista szállás hűtőjére is ragasztottam...-->Thurso-ban. "
Hát hogy a viharba ne tudnám....Nem, nem tudom ki ő.
Volt ott egy komoly technika istjacint írta:Én írok, így utólag!
Pár kép a gurulásról:
https://plus.google.com/photos/10183164 ... banner=pwa
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég