nyemi írta:allllli írta:Ez így igaz. Csak kapcsolási rajz alapján énsem tudtam volna megcsinálni. Vagy ha igen, akkor csak sok kisérletezés árán. Így viszont pofon egyszerű.
Kicsit rosszmájúan

:de vettük észre, mennyit bírt 2000 kilométert.

Bár mentségedre, nem a te hibádból.
Ezért kell a kapcsolási rajz,mert az, az alapja a dolgoknak. Aki meg nem tudja olvasni az jobb ha nem is vág bele ilyen projektbe mert úgy jár mint te,
és még szerencséd volt, mert végződhetett volna rosszabbul is.
Van olyan ember aki, már 5 éve ezzel motorozik itt a klubon, pl DUDU és Daranyi86, akit így hirtelen fejből tudok, azóta is ha írnak, vagy beszélünk, mondják milyen jó! Ettől függetlenül én senkinek nem ajánlottam, igaz olcsó volt meg minden, de a megszakító miatt nem egy hatékony rendszer. Nem is foglalkoztam vele legalább 4 éve, mert mondom, nem láttam értelmét!
Minden cikkben van valami kis hiba, a kevés időmet arra fordítottam, hogy tegyek valamit a közösségért, írtam cikkeket, szerveztem túrákat, próbáltam segíteni a közösségnek amiben tudtam, nem kevés időt és pénzt rááldozva, hogy mindenkinek jó legyen!
Ennek ellenére vannak újonnan regisztrált tagok, akik nem nagyon mondhatják el, hogy tettek valamit a közösségért, csak szurkálódni, a másikat ócsárolni és csesztetni tudják!
A CIKKEKET KIINDULÓPONTNAK TETTEM KI! HOGY LEGYEN VALAMI ALAP EGY KÉSŐBBI ÉPÍTGETÉSHEZ ÉS EZEK KIKERÜLÉSÉNEK IDEJE AZ OLDALRA MÁR JÓ 5 ÉVE VOLT!
A másik, hogy nem építek megszakító vezérelt gyújtást, viszont digitális, hall jeladósat igen, csak jó hozzászólások voltak ezzel kapcsolatban is, mindenki elégedett a gyújtással, hadd ne soroljam fel kik vásároltak és azóta is csak a jó tapasztalatokat hallom (majdnem 2-szer úgy megy a motor, sokkal kevesebbet fogyaszt, stb.)
Támogatom a JAWA-s 2014-es BUDAPEST-BAMAKÓ csapatot, most voltak egy Európa túrán 12 ország, 16 nap alatt a gyújtásrendszeremmel (4500km), hozzáteszem hiba nélkül! BAmakó Rally-n is biztos vagyok benne, hogy teljesíteni és bizonyítani fog, közel 9000km.
Egy kis video a srácoktól:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... jBJibNcP-8
Az én ETZ-mben is ilyen gyújtás van, (10000km hiba nélkül), aki ment a motorral, tudja, hogy 4000-nél szaggatja szét a láncot, olyan erő van benne!
Szirmai Gábor is az én gyújtásommal egy 76 éves DKW-vel fogja átkelni a Szaharát ismét, akit érdekel a története a Wild című lapban, vagy az interneten megtalálja! És biztos vagyok benne, hogy itt is bizonyítani fog a gyújtás!
Na mindegy, végülis a lényeg az, hogy a közétett cikkeket töröltetem, nehogy valakinek valami kára származzon belőle!
Üdv.:Sub-ee