A címét nem tudom, csak odatalálok, de valaki hátha ideírja.

Kálci írta:Szakály motorosbolt ,az oladi elkerülőn a gyárkémény körül.
Ha nem találod hívj nyugodtan.20 9 232 403
Én is motorosboltba ahova járok megkérdeztem aztán bontottat hozott 1 kellet volna de hozott vagy 5 db-ottams9 írta:Hello!
Én nem arra gondoltam, hanem arra ahol a kormány csatlakozik a vázhoz. Van ott egy jó nagy csavar egy csövön és arra kellene. Középre, amiből csak 1 van. És mindenki visszajelzőlámpát faragott bele.
jóéjt
Hello!conus írta:Melák!
csak nem ilyenre gondolsz:
{ennek a színe fehér, csak a kép eléggé xar}
Csatlakozom tényleg jó bolt nem drága nagy a raktárkészlete és tényleg szinte mindent meg tud szerezni ami nincs éppen, én már tizenéve csak hozzá járok ha muszály.mathieu12500 írta:Székesfehérvár: Dankovics csomó mz-s cucc van, de akad már is(ruhák, protektor, stb. én pl ott vettem a kesztyûmet)
jó ár-érték arány
Reni írta:Szia!Manoo86 írta:sziasztok
Tudna nekem valaki segíteni? üléshuzatot keresek etz 251-hez, de sehol nem találok,nem kapok. esetleg ha valaki már cserélt huzatot, tudna segíteni hogy hol vette?
Ha vki ez ügyben tudna küldeni tel számot, vag yweb cimet vag yvmi infot légyszi irjatok erre a cimre: p-gergye@freemail.hu
elõre is köszi.
hali
Itt csak ragasztott van, de legalább van. http://www.mikroker.hu/
A gond az, hogy csak viszonteladókat szolgálnak ki, de ha felhívod õket, biztos megoldjátok.
Vagy másik verzió: veszel egyet motorral![]()
Üdv:
Reni
Manoo86 írta:sziasztok
Tudna nekem valaki segíteni? üléshuzatot keresek etz 251-hez, de sehol nem találok,nem kapok. esetleg ha valaki már cserélt huzatot, tudna segíteni hogy hol vette?
Ha vki ez ügyben tudna küldeni tel számot, vag yweb cimet vag yvmi infot légyszi irjatok erre a cimre: p-gergye@freemail.hu
elõre is köszi.
hali
conus írta:Emberek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A hatvani jámûboltban milyen a hozzáállásuk a vevõhöz?
Mert a gyöngyösi omega motors-sal tele van a puttonyom...
A blokk topikban írtam h a váltómba az a kis xar rugó kéne, de ezek nem veszik a fáradságot h utánakérdezzenek a nagykerekben...
Küldtem egy privát levelet!Dzsini írta:SZIA! SZIGETMONOSTORON LAKOM.MENNYIÉRT ADOD A KÖTEGET? ÁFA NEM ÉRDEKEL NE GAZDAGÍTSUK AZ ÁLLAMBÁCSIT!
Dzsini írta:SZIASZTOK!! ÚJ JÁTÉKOS VAGYOK NÁLLATOK, ÉS MÁR EL IS AKADTAM. LÕTTEM 2DB TS-T(125,150) FABRIKÁLNI, ELÉGGÉ LEHARCOLT ÁLLAPOTBAN LELEDZENEK ELEKTROMOSAN. TUD VALAKI SEGÍTENI,OLVASHATÓ KAPCSOLÁSI RAJZ KELLENE HOZZÁ. ESTLEG MAGYARNYELVÛ MÛSZAKI LEÍRÁS HA LÉTEZIK VALAHOL. VALAMINT VALAMI ELFOGADHATÓ ÁRÚ ALKATRÉSZ BESZERZÉSI LEHETÕSÉG. AMIT EDDIG TALÁLTAM AZOK ARANYÁRBAN MÉRIK.
ELÕRE IS KÖSZI!!
Ha már a szegedi motorosboltok kerültek szóba, meg kell jegyezni a
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég