Molcsaba! Hol láttad? Én csak félfüllel hallottam. Remélem újjáépítik....

Nekem szombat lenne jobb tanulás miatt, de majd csütörtök péntek környékén megbeszéljük ha látjuk milyen az időjárás.MZCs írta:Melyik napra tervezitek ?Máté írta:Killer!
Attól még elmegyünk hétvégén arrafelé ha olyan az idő nem? legfeljebb megkerüljük a börsönyt, nem átmegyünk rajta.
Mert a mostani hétvége hosszú hétvége!
Melyik napra tervezitek ?Máté írta:Killer!
Attól még elmegyünk hétvégén arrafelé ha olyan az idő nem? legfeljebb megkerüljük a börsönyt, nem átmegyünk rajta.
molcsaba írta:A hiradóban néztem, hogy elmosta az utat az eső Diósjenő, és Kemence között. Szomorú látvány volt, hiszen nagyon szép útvonal motorral!
molcsaba írta:A hiradóban néztem, hogy elmosta az utat az eső Diósjenő, és Kemence között. Szomorú látvány volt, hiszen nagyon szép útvonal motorral!
oké benne vagyok utána legurulunk oda is.KILL3R etz írta: De első a Diósjenő-Kemence szakasz. Legalábbis nekem.
KILL3Retz !KILL3R etz írta:Szerintem várjunk holnapig, aztán majd megbeszéljük. De reggel sztem jó idő lesz. Délről mondanak felhősödést, szóval irány észak.![]()
"Szombaton délnyugat felől beborul az ég és egyre többfelé kezdődik kiadós esőzés, főleg délen zivatarok is lehetnek felhőszakadással. Késő estétől viharossá fokozódik az északnyugati szél. A délutáni órák hőmérséklete nyugaton 10, keleten 20 fok körül alakulhat."
Összeraktam a túra szettet... Mostmár menjünk!!!!!![]()
Reménykedjünk!
KILL3R etz írta:Hát akkor menjünk kisebb karikát... szentendre? visegrád? esztergom?
Valami más tipp? Mostmár nehogy lemondjunk róla...
Nézzük meg a holnap reggelt....Máté írta:KillerEtz, MzCs. na mi legyen holnappal? sztem lássuk meg holnap milyen idő van, mert mára is esőt mondtak végig, de ma kb fél órát esett nálunk és amúgy felhős volt vagy sütött a nap. mi a véleményetek?
Máté
MZCs írta:Nekem is a szombat felelne jobban meg.KILL3R etz írta:Máté!, Molcsaba!
Akkor mi lesz a gurulással? Szombatra egy árnyalattal jobb időt mondanak.... Nektek mikor lenne jó?
Esetleg valaki jönne még?
Nagyon jó útvonal, ezért kezeskedem.![]()
Nekem is a szombat felelne jobban meg.KILL3R etz írta:Máté!, Molcsaba!
Akkor mi lesz a gurulással? Szombatra egy árnyalattal jobb időt mondanak.... Nektek mikor lenne jó?
KILL3R etz írta:Máté!, Molcsaba!
Részemről lehet róla szó!tigris írta:Jól hangzik,de nekem most messze van.
Én egy Dobogókő-Esztergomot tervezek vasárnapra,ha valakit érdekel,szóljon!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég