Jah és fennvannak a képeim ftp-n

Friggyes Mester írta:Halkan megjegyzem a piásnak nem volt műszaki problémája....
1. Már egy csomószor néztem, hogy hova vezet az az út. Nem tudtam, a település neve meg ismerős volt: Gyarmatpuszta. Baromi kíváncsi voltam, hogy mi van arra. Az idő jó volt, korán is volt, gondoltam, nem egyedül nézem meg.sunbim írta:Ahol mi lecsatlakoztunk rólad, az az út egy zsákfaluba vitt. Mondtam is Kiszsebinek hogy mijen frankó kis kanyargós utacska, csak épp bevitt, ki meg nem jött, 1xcsak az aszfaltból földút lett, ígyhát megfordultunk, és visszamentünk oda ahol elváltunk.![]()
És arra mentünk tovább amerre Te.
Csak 5 perc eltéréssel.
...Szomor-on láttátok az üdvözlő feliratot a domb oldalban? Amit próbáltam mutogatniLáttam már, jártam egyszer arra. Nem tudom hogy csinálták, fehér füvet növesztenek a zöld közé?
![]()
KILL3R etz írta:Semmi gond kisbocsi, bárkivel megeshet...![]()
![]()
![]()
![]()
Ahol mi lecsatlakoztunk rólad, az az út egy zsákfaluba vitt. Mondtam is Kiszsebinek hogy mijen frankó kis kanyargós utacska, csak épp bevitt, ki meg nem jött, 1xcsak az aszfaltból földút lett, ígyhát megfordultunk, és visszamentünk oda ahol elváltunk.Atilla írta:Hazaértem én is rendben! Szomoron volt egy út, amit nem tudtam hova vezet. Sütött a nap, hát gondoltam kipróbálom. Szép kis TSZ út és jó nagy kerülő.Hazaértem sötét lett és elkezdett esni, így lett kitalálva!
![]()
Jó volt a gurulás, meg a sütögetés is!![]()
Most olvasom, hogy micsoda problémák adódtak hazafelé, de az a lényeg, hogy így vagy úgy, de mindenki hazaért!
Kiszsebi! ...Aki szerinted Krepp az nem az volt hanem Kill3retz, de mi álltunk ott az ÖMVnél.kiszsebi írta:Sunbim, Krepp, Ádám és éntjacint írta:...Ti álltatok az Egér úton az ÖMV kútnál?
Igen azért is intettem,hogy menj tovább.hisz megoldottuk jácintalAlfa írta:Hazaértem én is, nekem is egész pontosan 194 km(nem, nem ugyanott lakunk xD)
Bambi! Sry h nem álltam meg, de valamiért azt hallucináltam h "menj tovább"-ot integettek. Mondjuk segíteni nem tudtam volna, nem értek hozzá és szerszámom sincs olyan ami jó lenne... viszont 5 km-el később meg egyből kamatoztattam is amit tanítottál. Mennyivel mentetek amikor megragadt? vagy ez csak így spontán?
Szóval 2 karbipöcök-kicsúszás 1 túrán, fél óra eltéréssel, amikor eddig ez még amióta ittvok egyszer se fordult elő...
Jah még valami. bambi, a gépednek miért van olyan randa hangja? az így jó? kísértetiesen emlékeztet Frici motorjára a Mikulás túrán, amikor alsócsapos volt...
Sunbim, Krepp, Ádám és éntjacint írta:...Ti álltatok az Egér úton az ÖMV kútnál?
nem, Dénes, az enyém nem halt meg, csak leállt. És a kapubanDénes írta:Na b*sszátok, itt mindenkinek meghalt a mocija hazafelé?
Engem?Friggyes Mester írta:Ezzel egy időbe fél-racer karbiját szereltük(ugyanaz mint alfának)
Hívtunk is hogy mi van, de nem vetted fel.
Annyira,hogy szét kellet szednem a motort,hogy életet leheljek bele.Dénes írta:Megragadtatok?bambi írta:Megérkeztem én is,volt egy kis hengerleszedésem útközben
Megragadtatok?bambi írta:Megérkeztem én is,volt egy kis hengerleszedésem útközben
pedig még privát üzenetet is küldtem. Sőt, ha unokatestvéred elértem volna telefonon, akkor tudhattál volna róla.anita írta:Hát rögtön idegbajt kapok!!!!
Most olvasom,hogy itt volt a találkozó tőlem egy köpésre és kimaradtam.Persze ez csak az én hibám!!!
Ráértem volna és itt lakom a szomszédban csak épp nem olvastam a "gurulások" menüt!!!!Többet ilyen baklövést nem követek el!!
Na majd legközelebb!!
Látogass meg vele.mert lehet,hogy csak a lamellák csúsztak megDénes írta:Én sikeresen hazaértem.Egy kicsit hűvös volt, de legalább nem esett.
A túra, sütögetés fasza volt. Köszi mindenkinek! 13 fővel búcsúztattuk már tényleg a nyarat.
Képeket toljátok felfelé!
Bambi!
Az a fasszalbaszott rohadt kurva kuplungom megint megforgott. Még nem jött le, csak szalajtott 1-2-szer. Múltkor is így kezdődött, néhányszor megforgott azt csókolom.
Mit lehet tenni ilyenkor?Elvagyok keseredve.
Oké, akkor ott veszünk, kényelmesebb mint elhozni otthonrólkiszsebi írta:Emlékeim szerint a zsámbéki CBA üzlet hentes részlege nagyon korrekt, s talán vasárnap is nyitva vagyonAlfa írta:Ajkkor hozok némi szalonnát
Sajna nem tudok veletek menni a távolság és egyéb okok miatt,kiszsebi írta:Alfa írta:Ajkkor hozok némi szalonnát
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég