Én max a jövőhéten...szárad a tankom de nagyonsunbim írta:Vasárnap, valaki, valahova, ...? ...10-13fok.

Én max a jövőhéten...szárad a tankom de nagyonsunbim írta:Vasárnap, valaki, valahova, ...? ...10-13fok.
Persze elviszlek oda titeket. Igazából a tó észak keleti sarkánál van egy hegy, és annak a tetjén alakították ki a helyet. De eddig mindenkinek tetszett akit elvittem oda. Utána még még lehet kerülni a tavat ha akarjuk.KILL3R etz írta:ZSÍÍR![]()
![]()
Legalább lesz ki hazavontasson.![]()
![]()
Máté!
Akkor bevállalod az útvonalat? Te tudod hova megyünk...![]()
Sunbim!
1 kor már sütési tilalom van?
Amit tudok helyet ott is lehetne sütögetni. Csak igazából én úgy terveztem hogy motorozok csak. Azért reggelente még kemény fagyok vannak azért is gondoltam hogy később indulni és akkor menni amikor a legmelegebb van.sunbim írta:...Déli partról kellene kerülni, onnan még nem mentem, ...![]()
Te KILL3R etz! mi a nulla KM-es? ... a polír, félsz hogy bemattul??![]()
![]()
Máté:
"De nekem viszont kb csak 11 től lenne jó menni, de előtte amúgy is még hideg van és hadd melegedjen az aszfalt is, nem?,, Kb. de akkor nem lesz sütögetés...![]()
zsakfos:
Mi van viszket a feneketek?![]()
![]()
,, ... Jja. Elkelne egy jó kréém...
![]()
Máté: ,,Én is gondolkodtam már hogy menni kéne. Te is valahol itt dél pest környékén laksz, ugye Sunbim? " ... Jjaja, Szigetszentmiklós.
Benne!KILL3R etz írta:![]()
Én ugyanígy gondoltam.
Sunbim! Ha benne vagy, akkor lehetne miklóson a gyülekező. Máté meg jöhetnél harasztin keresztül, és akko együtt tudunk menni.
Én is gondolkodtam már hogy menni kéne. Te is valahol itt dél pest környékén laksz, ugye Sunbim? (amikor még a kerékért jöttél akkor beszéltük ha jól emlékszem hogy valahol csepeltől délre) Mert gurulhatnánk együtt ha gondolod.sunbim írta:Vasárnap, valaki, valahova, ...? ...10-13fok.
ha kell keress mert vanZolee-G írta:Csak egy gondolat:
-"olyan mint vízálló gyertyapipa?"
Vagy át lehet alakítani is a gyárit...![]()
Ha tudsz ugraniFriggyes Mester írta:Akkor beugorhatok?
Dolgozgatok:-(Cickány írta:Valakinek holnap egy nyugdíjas gurulás?
A szállás csakannyira volt komfortos amilyen a sátor lehet -10 fokban ,de a subában abszolult nem fáztam,van még vagy 500 kép az Elefanten Treffenről de lehet találni a YouTubesunbim írta:UHH!
... azaa, jobb alsó , ...,,szállás" mennyire volt komfortos ?![]()
Mint említettem, szívesen segítek.nyakas írta:...lehet ,hogy elkelne egy kis segitség
a feltoltés menetéhez, nemigazán értem én ezt az ütemnélkülit
azzal a piros géppel voltam, nem volt könnyű eset
Akkor nem vagyok vele egyedül...
köszönöm a jó kivánságokat! és nektek is kellemes ünnepeket!festékes írta:Na ezt elég lenne überelni,nem semmi lehetett!nyakas írta: Ja igen -10 fokban 800km München melletti Elefanten Treffen na és hó,kesztyű az csak termótermó csizma ,arcmaszk ,markolatfütés, pálinka, hálózsák helyett subát vittem mert elözö télen fáztam a hálózsákban a sátorban ,másnap abban mászkáltam mindenki csak JETI nek hivott és ez a suba ismerkedési alap volt. inni kellet sok leendö ismerös motorossal
De eröl irtam cikket a motorrevüben 2003.4.havában 110 oldal
késöbb megpróbálok képeket be szkennelni ha szóra birom a szkennelöt. Ja izület ! érzem minden reggel és az idöjárás változást is
![]()
Kellemes karácsonyt,na és persze boldog névnapot!
Na ezt elég lenne überelni,nem semmi lehetett!nyakas írta:Ja igen -10 fokban 800km München melletti Elefanten Treffen na és hó,kesztyű az csak termófestékes írta:Egyébként kérdezzük meg Nyakast,ha jól tudom ő kemény fagyokban is motorral nyomta még külföldre is,na sztem ő megmondja a tutit öltözés és kesztyü ügyben,nameg,hogy mi a helyzet az izületekkel,kicsit túl a pubertáskoron
termó csizma ,arcmaszk ,markolatfütés, pálinka, hálózsák helyett subát vittem mert elözö télen fáztam a hálózsákban a sátorban ,másnap abban mászkáltam mindenki csak JETI nek hivott és ez a suba ismerkedési alap volt. inni kellet sok leendö ismerös motorossal
De eröl irtam cikket a motorrevüben 2003.4.havában 110 oldal
késöbb megpróbálok képeket be szkennelni ha szóra birom a szkennelöt. Ja izület ! érzem minden reggel és az idöjárás változást is
Ja igen -10 fokban 800km München melletti Elefanten Treffen na és hó,kesztyű az csak termófestékes írta:Egyébként kérdezzük meg Nyakast,ha jól tudom ő kemény fagyokban is motorral nyomta még külföldre is,na sztem ő megmondja a tutit öltözés és kesztyü ügyben,nameg,hogy mi a helyzet az izületekkel,kicsit túl a pubertáskoron
A nevem ugyan "young" de a korom inkább "old"!kiszsebi írta: mint a neved is: "young". Majd 10 év múlva...
Érdemes minőségi, márkás cuccot hordani +15°C alatt!!!!
Igazad vanMáté írta:A minőség nem mindig márkafüggő. Gyártanak olcsó és ugyanolyan jó/ esetleg még jobb "hamísítványokat" koppintásokat is.
A minőség nem mindig márkafüggő. Gyártanak olcsó és ugyanolyan jó/ esetleg még jobb "hamísítványokat" koppintásokat is.kiszsebi írta: Érdemes minőségi, márkás cuccot hordani +15°C alatt!!!!
mint a neved is: "young". Majd 10 év múlva...young boys írta:Az utobbi 2 hetet végigmotorozva nekem az a tapasztalatom hogy rétegesen jól felöltözve simán lehet menni.
Nekem csak az ujjaim vége szokott fázni 70 felett és -10 alatt.
De ha nagy a hideg nem száguldozom.
Mondjuk nyitott plexivel nem is nagyon lehet.
Bizony a jó öreg bőrkesztyü,sokszor megázott,megfagyott,egybemozgott,kiengedett,szétrepedt,de azért én se panaszkodom,bár hosszú útra sosem mentem télen max30 km,de volt hogy az mindennap.Mindegy jól felöltöztem és szerencsére nincs gond sem kézzel,sem a markolattalDodi írta:Hali!
És mikor kezd fájni?
50 vagy 60 felett...mert én még nem érzem pedig régen csak bőr vagy írhakesztyű volt .
Azzal jártunk udvarolni.. Azután egyszercsak kiolvadt a kezünk és már megis tudtuk fogni a "markolatot".![]()
igazad van frici, nem nekem fog fájni a kezem a másik hülyesége végettFriggyes Mester írta:Apa kezdődik
Én is a síkesztyű mellet voksolok, (Dénesnek is én súgtam)
Egy a lényeg hogy a mutató és hüvelyk ujjnál gumírozva legyen (egybe)mert a kuplungos kézen szétszakad ha csak simán varrva van...
conus----miért lenne ízületi bajod ha nem fázik a kezed?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég