május 14
a rendszámon rajta van.Dénes írta:H-betű kell még? Én sosem vittem külföldre, vagy csak kocsihoz kell?
szlovák anyakönyvi kivonat...fores írta:Egy kérdés:ha ki akarok menni Kassára,mmilyen papirok kellenek a motorra,hogy ne álljon belém a szlovák police?
Erre mindenképp benevezek majd, remélem nem akad majd össze semmi programmal.sunbim írta:Akkor Te lehetsz az én M berem. Tervezek egy egy napos Tisza tó körtúrát, ...gurulást, "fogalmamsincsmikor,,-i időpontra. Még idén jó lenne megcsinálni. Nem tudom hogy lesz erre időm az é3,14tkezés melett.
![]()
![]()
Nem volt nehéz átlátni.sunbim írta: HEhhe![]()
Vadiúj Török van fent, DDR fejjel. Mostmár jó lesz!
![]()
Jóduma! Gyurmára jössz ugye? Kezet kell hogy rázzak Veled!![]()
Hú ecsém,ezt lásd át.
HEhheplunk írta:Mikor hazaértem úgy éreztem bennem még lett volna feles 100-150km, amit nem motoroztam le.sunbim írta:... az egész gurgula pedig egy fél Sástó túra.![]()
Lehet túra útvonal felmérőnek kéne jelentkeznem, vagy csak a jó társaság miatt repült el az idő és a 250km.
Akkor Te lehetsz az én M berem. Tervezek egy egy napos Tisza tó körtúrát, ...gurulást, "fogalmamsincsmikor,,-i időpontra. Még idén jó lenne megcsinálni. Nem tudom hogy lesz erre időm az é3,14tkezés melett.
![]()
![]()
Én előző gurulásra menet villamos voltam,sunbim írta:... Versenyző lettem.![]()
..nem is megyek úúgy.
![]()
![]()
legközelebb szállj le és told át.
...akkoriban a Taksonyi hídnál volt egy ipari vágány, hát haaaalód, ott estem-keltem, vagy 3szor!
de nem sikerült úgy mennem...
És milyen a versenyzők élete? Súlycsökkentésképp most is levetted a berúgókart?
![]()
Mikor hazaértem úgy éreztem bennem még lett volna feles 100-150km, amit nem motoroztam le.sunbim írta:... az egész gurgula pedig egy fél Sástó túra.![]()
Én előző gurulásra menet villamos voltam, de nem sikerült úgy mennem...sunbim írta:... Versenyző lettem.![]()
..nem is megyek úúgy.
![]()
![]()
Mátrában gurultunk, lejjeb írtam még az útvonalat.sunbim írta:,,Dejónektekmerrevó'tatok" ?![]()
![]()
...jujdejónekem. Versenyző lettem.![]()
..nem is megyek úúgy.
![]()
oké ott találkozhatunk, biztos megtaláljuk egymást. 9 körül gondolom Neked is, így nem kell túl korán kelni és sok idő van motorozni.plunk írta:Hát kicsit pásztáztam a térképet NORC-on, jó helyet nagyon nem találtam, volt egy OMW kút a 3ason (a te érkezési helyedtől balra a város fele), vagy ahol pont beérsz van egy ABC a sarki patikával szemben, annak a parkolója talán jó. Itt a kép róla:
http://www.norc.hu/pano/1O21dUxP/
SZERK: A benzinkút (érdekes az árakat megnézni):
http://www.norc.hu/pano/YVoXyK5d/
Aha látom. Hát a nullás még nagyobb kitérő, ugyhogy jöhetsz olyan útvonalon ahogy kiadta a térkép, én meg Cinkotánál a Vidám Vásár utcánál fogok kilyukadni (ott van a hév megálló cinkota). Valahol ott ha Neked jó. Vagy kiljebb ha gondolod. Ötlet?plunk írta:Én a 7es út ficakos részénél lakom, így én kb úgy mennék ahogy a térképet küldtem. De nekem az is jó ha az M0-áson a Kavicsos tó melletti kútnál találkoznánk, mint a Velencei tavas gurulásnál tettem volna. (csak most nem a Diósd fele vezető oldalon) Ezen még gondolkodom, mert M0-son annyira nem szeretek menni, mint városban.
Igen én is ilyesmi útra gondoltam. Holnap meglátjuk és reménykedünk. Nekem a nagykörút nagyon bennt van, amúgy is külvároson vagy nulláson keresztül mennék. Te honnan jönnél? Mert ha én külvároson keresztül jövök akkor cinkotánál mennék rá a 3-as útra.plunk írta:A fél9-9 körüli találkozás az nekem is jó. Nem tudom találkozni hol lenne érdemes (talán nagykörút/3-as út elején)? Holnap már elég jó előjelző térképek lesznek, úgyhogy könnyebb lesz eldönteni melyik nap megyünk. Viszont még otthon nem egyeztettem, hogy lenne e valami betervezve a hétvégén... Remélem nem, ha eddig nem szóltak.
A pontokat bedobálva maps-ba kb ez jött ki (ha a útvonal láttán más is jönne), nekem tetszik, úgyis keletnek akartam már menni.
A számod megvan előző sikertelen gurulásomról, talán azóta nem változott. Az enyém: o62o/3kettő3hét672
Na végre egy vállalkozó szellemű ember.plunk írta:Szia!Máté írta:Hétvégén valaki gurulás a Mátrában? Vagy mindenki a pilis túrára vár?
Én szívesen mennék, konkrétabb időpont mi lenne? Pl Szombat/Vasárnap reggel hánytól? Mert akkor úgy adok a paripának enni.
Üdv.
plunk
Szia!Máté írta:Hétvégén valaki gurulás a Mátrában? Vagy mindenki a pilis túrára vár?
Me i ket ?? KILL. ...mirőő' ?KILL3R etz írta:Nem... Az Irééén.![]()
![]()
Még nem láttam a szerkesztésed.
...lesz Szsztmiklóson börze ??KILL3R etz írta:Miért nem jössz kecsóra szurkolni? Előtte miklósi börzén találkozunk többen, aztán onnan go.
Nem értemKILL3R etz írta:Csicseregtek a madarak:
Időterv, 2011. Április 16, Kecskemét,
MAMI-kupa I. forduló
Adminisztráció, gépátvétel és traszponderek átvétele: 7.00-10.30
Szabad edzések:
8.20-8.40 MZ
Időmérő edzések:
11.10-11.30 MZ
2. Időmérő edzések vagy 1. Futamok:
14.10-14.30 MZ
Futamok:
17.20-17.40 MZ
19.30 Díjkiosztók
Bambi!
Erősíts meg, hogy pontos madaraim vannak-e?![]()
Viszont én csak 2-fél3 ig tudok maradniCsaládi program miatt...
Kecskemét felé sík az út, és ha már motorozok akkor inkább hegyek felé. Bocsi mindenkitől akinek nem szurkolok, de egy hónapja nem volt lehetőségem motorozni, és talán a hétvégén összejönne egy kis hegyi gurulás. De ha valakinek van kedve írjon nyugodtan.KILL3R etz írta:Miért nem jössz kecsóra szurkolni? Előtte miklósi börzén találkozunk többen, aztán onnan go.
MZCs írta:Jövő hétvégére igen !htg182 írta:Valaki Békés megyében nem tervez semmit??? Akár erre a hétvégére
Jövő hétvégére igen !htg182 írta:Valaki Békés megyében nem tervez semmit??? Akár erre a hétvégére
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég