de mindenki más fajtát,szeret hordani

ez mennyire vékony?csikin írta:Ajánlom ezt a kesztyűt: http://www.mofaker.hu/?termek_id=983565
Több mint két éve használom gond nélkül;)
Gyári oldaldobozok esetleg? Képeket nem raksz fel róluk? Amúgy engem is érdekel ez a téma, nézegetem a gyári oldaldobozokat, a linken láthatsz egy komplett szettet. A leírás szerint komplett gyári cucc, ETZ 150ről.herisz írta:Sziasztok!
Az elmúlt napokban vettem két oldaldobozt konzol nélkül. Egy a baj nem tudom hogyan lehetne felszerelni a motorra könnyedén. Ha valaki jártas ebben, akkor egy két tippel segíthetne nekem. Esetleg ha van valakinek elfekvőben egy, akkor az is érdekelne.
üdv.Herisz
Köszi a választ! Pont ezt néztem ki én iscsikin írta:Nekem Rush-m kesztyűm van és szépen működik:)
http://www.mofaker.hu/?termek_id=983564
Két éve is ugyanennyibe került. Méretről annyit, hogy megmértem a kezem a táblázat szerint, és olyat vettem, elég passzos és kényelmes, de elfért volna eggyel nagyobb is.
A pakisztáni bőrcuccok pedig tudomásom szerint igen jók.
Türhetőbb,mint a krasznaja plosagy kölni!!Andrá$ írta:Jók is nekem bejön![]()
Bár sztem ki lesz mosva nekem is mert a szaga csak nem múlik el
Én kimostam. Pár napot szellőzött és már szinte semleges illata van.Andrá$ írta:ok köszi a válaszokat akkor a nagyobbikat rendelem![]()
annyira durva szaga van?
Szia!Andrá$ írta:Had kérdezzem meg hogy ezek a táskák közül ti melyiket rendeltétek a 32 x 45 x 20 cm vagy a 30 x 35 x 10 cm -eset?
Honnét ismered Devecsert?kobraCode írta:KILL3R etz írta:kobraCode!
Ne mondj le róla teljesen, valami rémlik a távolban...![]()
![]()
Ha lesz akkor természetesen lesz másolat is...
KILL3R! A remény hal meg utoljára
De nem hiszem hogy lesz hozzá, max ha nem találok valami olyan lomis helyen ahol sok az ndk-s cucc. Mint pl Devecser
de oda nem hiszem hogy mostanában eljutok.
arovado írta:Köszönöm!
kobraCode írta:email mentarovado írta:Köszönöm! Hű az nagyon király lenne... ezt nem beszélhetnénk meg emailban? Mennyiért tudnál ilyet adni?
Ha nem gond, kérlek keress meg: arovado@gmail.com
Nagyon köszönöm!
arovado írta:Okés, köszönöm szépen a helpet!
KILL3R etz írta:kobraCode!
Ne mondj le róla teljesen, valami rémlik a távolban...![]()
![]()
Ha lesz akkor természetesen lesz másolat is...
Köszönöm! Hű az nagyon király lenne... ezt nem beszélhetnénk meg emailban? Mennyiért tudnál ilyet adni?kobraCode írta:arovado! reméljük te több sikerrel jársz mint én!
ha kell hozzá faragott kulcs nekem van egy felesleges
Okés, köszönöm!kobraCode írta:Hasonló cipőben járok, fényképezd le a zárakat, tedd fel a képeket ide, és majd meg mondják neked milyen kulcs kell hozzá. Persze aki ért hozzá. Ja és megfelelő topicban kérdezd megarovado írta:Ezekhez a dobozokhoz egyenkulcsok vannak, ugye? Nekem vannak dobozaim de kulcsom nincs hozzá... nem tudjátok mit tudnék csinálni, hogy tudnék szerválni kulcsot?
Köszi!
Hasonló cipőben járok, fényképezd le a zárakat, tedd fel a képeket ide, és majd meg mondják neked milyen kulcs kell hozzá. Persze aki ért hozzá. Ja és megfelelő topicban kérdezd megarovado írta:Ezekhez a dobozokhoz egyenkulcsok vannak, ugye? Nekem vannak dobozaim de kulcsom nincs hozzá... nem tudjátok mit tudnék csinálni, hogy tudnék szerválni kulcsot?
Köszi!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég