Az az igazság, hogy nekem a napszemüveg elég fontos lenne... Elég érzékeny a szemem az erős fényre, és az a halálom amikor szembe süt a nap

Ellenállóságban mi a különbség az üvegszál és a polikarbonát között? Az elöregedést tudom.
Ha HJC akkor nem az IS-16 hanem FG-14, FG-15 vagy ZF-9 a jó választás ezek üvegszálas sisakok mind!! Nem sima kompozit polikarbonát!KILL3R etz írta:Üdv ismét!
Szóval amit most néztem az HJC IS-16 típus.
Akinek van tapasztalata, és megosztaná, azt megköszönném.
Előre is köszi!
OKbluerider írta:Az lehet az én méretem kb. Ha holnap megyek (még nem szóltak) és ott van nálad akkor felpróbálom főnök úr!![]()
Nadrág van kb. az én méretemben? El lehet tetetni addig, amíg nem rendeződik a helyzetem? Vagy várható még "akció"?bambi írta:kesztyűk, kordura nadrágok.meg sisakGexxx írta: Mik maradtak?
kesztyűk, kordura nadrágok.meg sisakGexxx írta:Mik maradtak?bambi írta:Tegnapi börzéről meg maradt egy pár kiegészítő.Kérésre emailben képet küldök.
Mik maradtak?bambi írta:Tegnapi börzéről meg maradt egy pár kiegészítő.Kérésre emailben képet küldök.
...talán mert vettem ott egy esőruhát amiről Erdély közepén derült ki hogy elfelejtették összehegeszteni a varrásokatconus írta:csak azt tudnám h rajtam kívül miért nem szeret vásárolni senki a bembomotor-nál? ráadásul tagságival -10%. tanktáskák is vannak bőven: http://bembomotor.hu/module/list/9
Ez egy jó kis sityakStravkó írta:Nekem HJC FG-14 es van,és nagyon meg vagyok vele elégedve! Ár-érték arányban nagyon jó vétel volt!
Stravkó írta:Ez nagyon jól néz ki Szilárd!
Tigris!tigris írta:Tanktáskát vennék 5-8000 között,ha valakinek van eladó,írjon!
Hol lehet 45e Ft-t ilyen sisakot venni? Nagyon kezd érdekelni egy ilyen!conus írta:de ott van pl. a hjc is-max sisakja, ami szolíd, visszafogott külsővel rendelkezik:
http://hjc.hu/hjc/termek_kepek/ismax/03.jpg
tagságival csak 45e Ft!
A "más márkanéven" az gagyi utánzatot jelent, olyan sisakot pedig meg se vegyél ami nem volt legalább 10 percig a fejedentothszilard írta:Most találtam e-bay-en az előbb belinkelt típust, más márkanéven, átszámítva 22ezerért az Egyesült Királyságban. Ha a posta nem lenne drága, és tudnék angolul...
Szevasz Stravi!Stravkó írta:Tigris!tigris írta:Tanktáskát vennék 5-8000 között,ha valakinek van eladó,írjon!
Nekem van egy mágneses Five Star tanktáskám amit nem használok! Szerintem túl nagy MZ-re,de ha pont az a lényeg,hogy sokmindent elnyeljen,akkor jó lehet. Én tavaly a Lidl-ben vettem egy kissebbet,az jó a Suzy-ra is,meg az MZ-re is!
Lefotózzam?
Tigris!tigris írta:Tanktáskát vennék 5-8000 között,ha valakinek van eladó,írjon!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég