Motort keresek
- Seri19
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ Etz 251
Re: Motort keresek
Keresek etz 250et vagy 251et Budapesten vagy környékén.
- conus
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2 De Luxe
bambi, alfa!
a csevegőbe írtam nektek
viszont az ajánlat él. 10 rongy bónusz ha megköttetik az adás-vétel az említett dologra.
a csevegőbe írtam nektek

viszont az ajánlat él. 10 rongy bónusz ha megköttetik az adás-vétel az említett dologra.

10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
----------------------->

Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
- Alfa
- Keljfeljancsi
- MZ-d típusa: ETZ 250
- Kapcsolat:
Én tudok ilyet, bár azon friss műszaki is volt meg még egy motor alkatrésznek, de mivel nem említetted hogy ezek is kellenének, azt mondtam nem kell senkinek ilyen formában, így beadta a bontóbaconus írta:emberek!
keresek megvételre könnyen papírozható, huzatlan blokkú MZ TS 250/1-et jó krómmal jóval a piaci ára alatt lehetőleg pest vagy heves megyében.![]()
aki tud ilyet, és megtörténik az adás-vétel köztem és az illető közt, az kap tőlem 10 rongy bónuszt kp-ben! tehát conustól bonus!

Természetesen csak vicc

MZ ETZ 300 by Bambi
http://www.youtube.com/user/AlfaMzHUN
http://www.youtube.com/user/AlfaMzHUN
És persze az átírási költséget is az eladónak kellene álniconus írta:emberek!
keresek megvételre könnyen papírozható, huzatlan blokkú MZ TS 250/1-et jó krómmal jóval a piaci ára alatt lehetőleg pest vagy heves megyében.![]()
aki tud ilyet, és megtörténik az adás-vétel köztem és az illető közt, az kap tőlem 10 rongy bónuszt kp-ben! tehát conustól bonus!

- conus
- bajnok
emberek!
keresek megvételre könnyen papírozható, huzatlan blokkú MZ TS 250/1-et jó krómmal jóval a piaci ára alatt lehetőleg pest vagy heves megyében.
keresek megvételre könnyen papírozható, huzatlan blokkú MZ TS 250/1-et jó krómmal jóval a piaci ára alatt lehetőleg pest vagy heves megyében.

----------------------->

- torgo
- biciklis
- MZ-d típusa: MZ ES 125 Trophy1968
Keresek 1 jó állapotban lévő Mz ts 250-est vagy 125 öst
cserébe adok 1 125-ös es mz-t
cserébe adok 1 125-ös es mz-t
- Gyurmooo
- versenyző
- MZ-d típusa: ETZ 251 (ETZ 150)
Az enyémet nézted ki???Grif írta:Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.A tél folyamán szeretnék venni egy ETZ-t,de még nem tudom melyiket.A 251-es és a 150-es között gondolkodom.Szívem szerint a nagyobbat választanám,de mivel kevés van belőle tartok az alkatrészutánpótlástól.A 251 és 250 motorikus alkatrészei között milyen különbségek vannak?
Már kinéztem egy 251-est 2. tulajdonostól,külsőre szép állapotban,bontatlan blokkal,de egy dolog zavar,hogy majdnem 35000 km van benne.Mennyire számít ez soknak és kb mennyit bír még dugócsere nélkül?
Ha mégis motorgenerálra kerülne a sor pontosan miket kellene kicserélni benne és kb mennyibe kerülne az?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Pont u.ez a helyzet, közel 35e. km, 2. tulajdonos vagyok, és bontatlan a blokk még.

Nyugodtan veheted 35e. km-rel, ha nem hajtották ész nélkül szét. Az enyém kissé kezd morgós lenni, és a szokásos kuplung zörgést adni, de amúgy pöpec még mindig.

100-110 laza tempó neki.

- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Olvasd el a honlapon a vásárlási útmutatót, az alapján nemfogsz rossz vételt csinálni.
De mondom mégegyszer ha kultúráltan használták nem sok az. Nem egy ismerősöm van aki 40-50ezer körül jár bontatlan blokkal, ugyhogy az se legyen mérvadó, hogy mi van beleírva a számlálóba, lehet hogy cserélték, és valójában már 80ezer van benne.
Kipróbálod, meglátod, alkudsz, jóljársz és lesz egy szép MZ-d. 
Én nagygenerállal kezdtem, ráadásul nyár közepén. De azóta jóbarátok lettünk.
http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... view&id=17
De mondom mégegyszer ha kultúráltan használták nem sok az. Nem egy ismerősöm van aki 40-50ezer körül jár bontatlan blokkal, ugyhogy az se legyen mérvadó, hogy mi van beleírva a számlálóba, lehet hogy cserélték, és valójában már 80ezer van benne.

Én nagygenerállal kezdtem, ráadásul nyár közepén. De azóta jóbarátok lettünk.

http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... view&id=17
Köszi! 
Nem tűnik széthajszoltnak a motor,nagyon kulturáltan néz ki,egy-két apró szépséghibától eltekintve,de hát csak egy 20 éves gép.Csak kicsit soknak tűnt a 35e km,nem akarom,hogy a nagygenerál legyen az első közös élményünk.

Nem tűnik széthajszoltnak a motor,nagyon kulturáltan néz ki,egy-két apró szépséghibától eltekintve,de hát csak egy 20 éves gép.Csak kicsit soknak tűnt a 35e km,nem akarom,hogy a nagygenerál legyen az első közös élményünk.

- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
Mindenkepp a nagyobbat javaslom. A 150-es rovid idon belul kevesnek bizonyulna, es nem hiszem, hogy olyan nagy kulonbseg van a vetelarak kozott. 251-es pedig jobb a hosszu tavu motorozasokra. Denesnek igaza van az alkatreszek ugyeben, az ne legyen mervado a dontesedben.
De ha egy 250-est talalsz az a legjobb valasztas sokkal szebb, mint a 251
na jo ez nagyon szubjektiv volt 
De ha egy 250-est talalsz az a legjobb valasztas sokkal szebb, mint a 251

- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Szia!
Blokkban nincs különbség. Alkatrészutánpótlás pedig nem különbözik a 250-estől.
Tankot, vázat ugyse szoktunk sűrűn cserélni.
A 35ezer szerintem attól fűgg mire használták, ha a gáton "krosszoztak" akkor sok, amugy meg nem feltétlenül. Ki kell próbálni, hogy hogy megy, azt meglátod, ha 5.-ben is szépen megy, 100-as utazó megy neki akkor nem lehet nagy gond.
Motorgenerál: csapágyak, szimmeringek, hengerfúrás, dugattyú, gyűrű...attól függ milyen minőségűt veszel, pártízezer forint.
Majd a tapasztaltabbak kijavítanak, ha hülyeséget irtam.
A lényeg: vedd meg nyugodtan a 251-est és használd egészséggel.
Blokkban nincs különbség. Alkatrészutánpótlás pedig nem különbözik a 250-estől.
Tankot, vázat ugyse szoktunk sűrűn cserélni.

A 35ezer szerintem attól fűgg mire használták, ha a gáton "krosszoztak" akkor sok, amugy meg nem feltétlenül. Ki kell próbálni, hogy hogy megy, azt meglátod, ha 5.-ben is szépen megy, 100-as utazó megy neki akkor nem lehet nagy gond.
Motorgenerál: csapágyak, szimmeringek, hengerfúrás, dugattyú, gyűrű...attól függ milyen minőségűt veszel, pártízezer forint.
Majd a tapasztaltabbak kijavítanak, ha hülyeséget irtam.
A lényeg: vedd meg nyugodtan a 251-est és használd egészséggel.

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.A tél folyamán szeretnék venni egy ETZ-t,de még nem tudom melyiket.A 251-es és a 150-es között gondolkodom.Szívem szerint a nagyobbat választanám,de mivel kevés van belőle tartok az alkatrészutánpótlástól.A 251 és 250 motorikus alkatrészei között milyen különbségek vannak?
Már kinéztem egy 251-est 2. tulajdonostól,külsőre szép állapotban,bontatlan blokkal,de egy dolog zavar,hogy majdnem 35000 km van benne.Mennyire számít ez soknak és kb mennyit bír még dugócsere nélkül?
Ha mégis motorgenerálra kerülne a sor pontosan miket kellene kicserélni benne és kb mennyibe kerülne az?
- jarumasz
- kis ETZ-s
Enyém 130.000 ért elvihető, csak nem indul melegen, de minden ki van már cserélve.
Másfél év műszakival.

Másfél év műszakival.

Ne dudálj!!!! Küzdj!! 

-
- biciklis
- MZ-d típusa: Mz Ts 125 de luxe
Helló!
Én egy ts 250/1 de luxe mz-t keresek!!! Állapota mindegy csak forgalomba hozható legyen!
Bácski-kun megyében... Tel:0670 321 33 10
Üdv: Cs. Zoli
Én egy ts 250/1 de luxe mz-t keresek!!! Állapota mindegy csak forgalomba hozható legyen!
Bácski-kun megyében... Tel:0670 321 33 10
Üdv: Cs. Zoli
- Seri19
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ Etz 251
ETZ 251-est keresek, lehetőleg Budapest vagy Székesfehérvár környékén.
Re: Eladó motor
Hello venni szeretnék egy 250/1 es ts-t ha olcsón átalakításra ha vki tud akko legyen szives írjon egy hozzászólást ide vagy mailt :bookmarks@citromail.hu címre.
Feltétel papírja legyen a műszaki nemszámít de jó ha van
Előre is köszönöm
Feltétel papírja legyen a műszaki nemszámít de jó ha van

Előre is köszönöm

-
- biciklis
- MZ-d típusa: ts 250
Re: Eladó motor
Nekem kénne egy 250 Tz valami fasza ötlukú a ts melé ne legyen egyedül .Itt megtaláltok !
Hello Mindenki!
Győr-Moson-Sopron megyében keresek jó állapotú és papírokkal rendelkező MZ ETZ 250-est. Jelenleg MZ ETZ 125-ösöm van.---> Csere érdekel a 2 motor között. E-mail címem: h.istvan89@gmail.com
Üdv.
Győr-Moson-Sopron megyében keresek jó állapotú és papírokkal rendelkező MZ ETZ 250-est. Jelenleg MZ ETZ 125-ösöm van.---> Csere érdekel a 2 motor között. E-mail címem: h.istvan89@gmail.com
Üdv.
Üdv az uraknak!
Üzemképes 125-150-es ETZ-t keresek megvételre alkatrésznek, sürgősen.
vitus@vipmail.hu 06 30 2958752.
Üzemképes 125-150-es ETZ-t keresek megvételre alkatrésznek, sürgősen.
vitus@vipmail.hu 06 30 2958752.
- molcsaba
- Paparazzi
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 delux
Az egyik kollégám szeretne venni 250-es Mz-t. Lehetőleg BP környékén. Akinek van ajánlata az kereshet engem ez ügyben! 

Idegeskedni annyi, mint mások hibája miatt magunkon bosszút állni.
- gulyesz
- Simsonos
- MZ-d típusa: Etz 250
Sziasztok!
251-es ETZ-t keresek szép állapotban lehetőleg Baja és környékén!
Tel.:06-20/520-2038 (14:00h után mert kicsit zajos helyen melózok) vagy írjatok ide a fórumba vagy a gulyesz@freemail.hu e-mail címre.
Köszi, Tamás
251-es ETZ-t keresek szép állapotban lehetőleg Baja és környékén!
Tel.:06-20/520-2038 (14:00h után mert kicsit zajos helyen melózok) vagy írjatok ide a fórumba vagy a gulyesz@freemail.hu e-mail címre.
Köszi, Tamás
Tamás
- merojoc
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ 251
Keresek rossz állapotban levő Etz 250-251 forgalmival és rendszámmal rendelkező érdekelne.
merojoc@gmail.com
merojoc@gmail.com
ETZ 251
- symontemplar
- biciklis
nekem messze lessz makóról de köszi
www.dugattyu.hu ha jó alkatrész kell
Kemény gumit hosszú utat sok benzint.
king of the road MZ-etz
http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... iew&id=285
king of the road MZ-etz
- judas
- Simsonos
- Kapcsolat:
Re: ETZ 250 elado
A baratom keres ETZ motrot a chopper MZ-jere.Ha kulon elado a motor maga, meg karbi nelkul is, szeretnek egy arat tudni.Menne a baratom utanna kocsival.Kosz eLore is..oTomotor írta:Hello symontemplar! Nekem van egy 250es ETZ elado, ha még keresel! egyben van és üzemképes, közepes állapotban. A motorja nagyon csörög, de minden mûködik. Tegnap mondjuk eladtam a tárcsafékes elejét, és dobfékesre cseréltem. Akár darabban, akár egyben...
Ha érdekel, akkor: otomotor@freemail.hu -ra irj, please!
MZ ETZ 251 -1989 

- symontemplar
- biciklis
Re: ETZ 250 elado
oTomotor írta:Hello symontemplar! Nekem van egy 250es ETZ elado, ha még keresel! egyben van és üzemképes, közepes állapotban. A motorja nagyon csörög, de minden mûködik. Tegnap mondjuk eladtam a tárcsafékes elejét, és dobfékesre cseréltem. Akár darabban, akár egyben...
oké érdekel merre van és képet dobhatnál fel róla és a többit e-mailban
symontemplar@freemail.hu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára symontemplar 2009.02.13. 21:28-kor.
king of the road MZ-etz
king of the road MZ-etz
ETZ 250 elado
Hello symontemplar! Nekem van egy 250es ETZ elado, ha még keresel! egyben van és üzemképes, közepes állapotban. A motorja nagyon csörög, de minden mûködik. Tegnap mondjuk eladtam a tárcsafékes elejét, és dobfékesre cseréltem. Akár darabban, akár egyben...
oTo
- symontemplar
- biciklis
köszi de inkább le pukant áll. keresek vagy papír nélkülitDevil írta:en tudok egyet, olyan 90korulre tartja a srac, ha erdekel, adok egy telefonszamo!symontemplar írta:sziasztok keresek kizárólag mz etz 250-es mocit .FÕLEG Motorhibás forgalomból véglegesen kivont vagy ideiglenesen
vagy esetleg papíral nem rendelkezõ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De fõleg egyben lévõt keresek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! legalább a motor ne legyen nagyon szétbombázva csak esetleg a tank vagy a blokk hiányozhat
king of the road MZ-etz
king of the road MZ-etz
en tudok egyet, olyan 90korulre tartja a srac, ha erdekel, adok egy telefonszamo!symontemplar írta:sziasztok keresek mz etz 250-es mocit lehet akár Motorhibás forgalomból véglegesen kivont vagy ideiglenesen
vagy esetleg papíral nem rendelkezõ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De fõleg egyben lévõt keresek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! legalább a motor ne legyen nagyon szétbombázva csak esetleg a tank vagy a blokk hiányozhat
- symontemplar
- biciklis
sziasztok keresek kizárólag mz etz 250-es mocit.FÕLEG Motorhibás forgalomból véglegesen kivont vagy ideiglenesen
vagy esetleg papíral nem rendelkezõ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De fõleg egyben lévõt keresek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! legalább a motor ne legyen nagyon szétbombázva csak esetleg a tank vagy a blokk hiányozhat. príviben válaszoljatok ha tudtok.
vagy esetleg papíral nem rendelkezõ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De fõleg egyben lévõt keresek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! legalább a motor ne legyen nagyon szétbombázva csak esetleg a tank vagy a blokk hiányozhat. príviben válaszoljatok ha tudtok.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára symontemplar 2009.01.08. 23:41-kor.
king of the road MZ-etz
king of the road MZ-etz
- Vörcsi
- Aki 1:25-be keveri
- MZ-d típusa: ES250/2 TS125 GS500
Keresek ETZ 251-es vagy ETZ 250-es rendezett papirokkal, megkímélt blokkú motort.
UI: Nagykõrös 60km-es körzetében...
MÁR VAN MOTOROM! Köszönöm az ajánlatokat, sikerült választanom.
UI: Nagykõrös 60km-es körzetében...
MÁR VAN MOTOROM! Köszönöm az ajánlatokat, sikerült választanom.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vörcsi 2009.02.07. 17:58-kor.
ES250/2 Trophy 1973, TS125 1981
'09 Gyurma, Tátra, Mecsek; '10 Tátra; 2011 Tátra; '12 Pilis, Bakony, Vértes-Gerecse; '14 Pilis, Bakony, Vértes-Gerecse; '15 Pilis, Vértes-Gerecse, Holmz, Zala; '16 Pilis, és még jó sok...
'09 Gyurma, Tátra, Mecsek; '10 Tátra; 2011 Tátra; '12 Pilis, Bakony, Vértes-Gerecse; '14 Pilis, Bakony, Vértes-Gerecse; '15 Pilis, Vértes-Gerecse, Holmz, Zala; '16 Pilis, és még jó sok...
-
- babakocsis
- MZ-d típusa: ETZ 251
Üdv! Keresek megvételre lehetõleg gyári állapotú és kikímélt 251-es Etz. Aki tud az kérem küldjön egy email-t:daniel90@anet.hu Elõre is köszönöm a segítséget Dani
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Én a helyedben várnék még vele.Lassan vége a motoros szezonnak.Várd meg a telet,lejjebb mennek az árak.Már gondolom sokat te sem mennél vele,akkor meg minek fizetni a sulyadót pld az idénre?Vegyél januárban.Olcsóbb lesz és még idõd is lesz felkésziteni,rendberakni a tavaszra.Bartucz írta:Helló!
Új vagyok még a fórumon, szóval lassacskán meglesz a jogsim, pénzem is gyûlöget, szeretnék venni valami kezdõ gépet, és há mi más lehet mint hogy mz, azt hiszem eggyértelmû... szóval ha valakinek van eladó, etz 125 ös motorja, az irhatna, fõleg pest megyében vagyok érdekelt, állapot némileg elhanyagolható, az eredetiségre szeretnék törekedni szóval ne valami átalakitott gép legyen, kb ennyi, ár pedig megeggyezés alapján deh 50-70k nál nem nagyon tudok többet rászánni, nah remélem van azért valaki aki tudna segíteni és nagyon remélem h még sûrûn fogok ide járni segítségért
Üdv!
- Vörcsi
- Aki 1:25-be keveri
- MZ-d típusa: ES250/2 TS125 GS500
Üdv én tudok egyet itt Nagykõrösön. Szürke, kicsit horpadt tank, aprócska rozsdafoltok (de tényleg csak aprócskák), kicsit erõtlen elsõfék és kicsit nem megkímélt blokk. Ha érdekel akkor írj levelet: voros.sarkany@freemail.huBartucz írta:Helló!
Új vagyok még a fórumon, szóval lassacskán meglesz a jogsim, pénzem is gyûlöget, szeretnék venni valami kezdõ gépet, és há mi más lehet mint hogy mz, azt hiszem eggyértelmû... szóval ha valakinek van eladó, etz 125 ös motorja, az irhatna, fõleg pest megyében vagyok érdekelt, állapot némileg elhanyagolható, az eredetiségre szeretnék törekedni szóval ne valami átalakitott gép legyen, kb ennyi, ár pedig megeggyezés alapján deh 50-70k nál nem nagyon tudok többet rászánni, nah remélem van azért valaki aki tudna segíteni és nagyon remélem h még sûrûn fogok ide járni segítségért
Üdv!
Amúgy a srác 70-ért vesztegeti, de meggyõzhetõ

ES250/2 Trophy 1973, TS125 1981
- Bartucz
- babakocsis
- MZ-d típusa: Simson S51B 1-3-H
Helló!
Üdv!

Üdv!
Mz ETZ 125-ös motort keresek, Pest megyében!
Apám eladta régen valamikor a kilencvenes évek elején.De jó lenne visszaszerezni valahogy, mesélte apám hogy 17-8 évesen hatan három motorral mentek Bulgáriáig meg vissza.Mindhárom motor 250-es ETZ volt.Szerintem nagyon örülne neki ha visszakapná.conus írta:ellopták vagy eladtátok?

- conus
- bajnok
ellopták vagy eladtátok? 

----------------------->

Sziasztok!
Akkor ide is be írom hátha tud valaki valamit.
Azt szeretném mondani hogy keresek egy bizonyos motort nagyon fontos lenne! A motor :250-es ETZ Standard Katonaizöld 1986-ban vásárolta az elsõ tulajdonos(az apám) A motor megjárta az utat a Bulgár tengerpartig meg vissza,Dunaújvárosi gyökerekkel rendelkezik nagyon fontos lenne!Ha valaki tud valamit akkor írjon! rabiattila@citromail.hu Köszönöm!
Üdv:Ati
Akkor ide is be írom hátha tud valaki valamit.
Azt szeretném mondani hogy keresek egy bizonyos motort nagyon fontos lenne! A motor :250-es ETZ Standard Katonaizöld 1986-ban vásárolta az elsõ tulajdonos(az apám) A motor megjárta az utat a Bulgár tengerpartig meg vissza,Dunaújvárosi gyökerekkel rendelkezik nagyon fontos lenne!Ha valaki tud valamit akkor írjon! rabiattila@citromail.hu Köszönöm!
Üdv:Ati
- Forrest
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: RD 350
Stravkó írta:Szia Bacsa!Bacsa írta:Sziasztok,
OFF
Elsõ hozzászólásom a fórumhoz - azt hiszem megtaláltam a megfelelõ helyet...
Drága jóatyám 1968-tól 71-ig kinn dolgozott Rostockban a volt NDK területén. Mondanom sem kell hogy egy ETS 250-el tért haza...
A motort sajnos nem láttam, mire megszülettem eladta, de gyakorlatilag úgy nõtem fel hogy minden nap szóba került az MZ és a motorozás. Én részemrõl most jutottam el odáig hogy anyagilag és idõileg megtehessem hogy motorozni kezdek.
Nem mellesleg pedíg 2010. májusban az öreg 60. születsénapját ünnepli.
ON
Naszóval - keresnék egy lehetõleg jó állapotban lévõ ETS 250-et...
Szerintetek mennyi az esélye hogy ki tudok fogni itthon egy megfelelõ példányt? És ha már megvan, tudtok ajánlani valaki szakértõ és megbízható szakit aki rendbe tudja szedni ha szükséges?
A vétel egyébként jövõ tavasszal lenne esedékes - kicsit még használnám én is elõtte..
Elõre is köszönök minden segítséget.
Üdv,
Bacsa
Az eladó motor topic-ban Forrest hirdetett egy ETS-t korábban,nem tudom megvan-e még?
A nagybátyámé, de ha lenne rá pénzem én is megvenném tõle.

- Stravkó
- Long Vehicle
Szia Bacsa!Bacsa írta:Sziasztok,
OFF
Drága jóatyám 1968-tól 71-ig kinn dolgozott Rostockban a volt NDK területén. Mondanom sem kell hogy egy ETS 250-el tért haza...
A motort sajnos nem láttam, mire megszülettem eladta, de gyakorlatilag úgy nõtem fel hogy minden nap szóba került az MZ és a motorozás. Én részemrõl most jutottam el odáig hogy anyagilag és idõileg megtehessem hogy motorozni kezdek.
ON
Szerintetek mennyi az esélye hogy ki tudok fogni itthon egy megfelelõ példányt? És ha már megvan, tudtok ajánlani valaki szakértõ és megbízható szakit aki rendbe tudja szedni ha szükséges?
A vétel egyébként jövõ tavasszal lenne esedékes - kicsit még használnám én is elõtte..
Üdv,
Bacsa
Az eladó motor topic-ban Forrest hirdetett egy ETS-t korábban,nem tudom megvan-e még?
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
- hell
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250 De Luxe
Jézus milyen árak én marha ha ezt tudom annó! A szomszéd faluba egy öreg emberkének ott állt a garázsában 8000km-el egy ets 250! Látszot rajta az idõ rendesen a blokk is be volt rohadva szépen nem lehetett megmozdítani se. Valami 30000 kért volna el érte szürke forgalmis volt a gép! Na ismét tanul az ember ilyet ajánlatot nem szabad otthagyni (bár ez le volt robbanva szépen)! De végül is elmondhatom itthon van egy ets 250 zsír karbija(nem arról szedtem le, fater egyik haverjától kapta annó)! 

- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
Csatlakozom blue-hoz, amugy nagyon szep az otleted, hogy ilyen ajandekkal lepned meg, le a kalappal. Sajna ha talalsz is jo allapotu ETS-t akkor valoszinuleg eleg csillagaszati aron lesz. Nem sok rohangal belole mostansag, akinek meg van nem igazan valik meg tole. Multkor parom fonoke emlegetett egyet de az olyan 500 korul lett volna....bluerider írta:Szia Bacsa! Üdv a klubban! Lehet hogy nem lesz egyszerû jó állapotú ETS-t találnod, de ha mégis sikerülne akkor Bambit ajánlanám mert õ szakértõje az MZ-nek! Mellesleg neki is ETS-e van!
Sziasztok,
OFF
ON
Üdv,
Bacsa
OFF

ON

Üdv,
Bacsa