![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
2015-ben a hetedik lettem, 2016-ban a hatodik. Előbb vagy utobb csak meg lesz az a dobogó!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
sunbim írta:A sörözésen elmondtuk a helyezéseket, azért ide is kiírjuk:
1. Hondus 24pont
2. Tjacint és Any 23pont
3. Sass Pali 21pont
4. Böri 17pont
4. Kocsisgabi 17pont
5. Amatőr 15pont
6. Ötvöscsöpi 11pont
6. Black ice 11pont
7. Boge 2pont
8. Gexxx 0pont (saját rendszám)
Mindegyik versenyző emléklapot kapott
Az első három helyezett a tárgynyereményeit átvette. Használjátok egészséggel!
Amatőr, Boge, Ötvöscsöpi, BlackIce nem tudtak eljönni a sörözésre, emléklapjaikat postán küldjük el.
amatőr írta:Akkor ezekszerint lehet használni a központi nyilvántartót is? ....ezt nem mondtátok!
Figyi,ami nincs tiltva,azt lehet!amatőr írta:Akkor ezekszerint lehet használni a központi nyilvántartót is? ....ezt nem mondtátok!
amatőr írta:"Szóval nem kell aggódni,mindenki gondban van." He-he,én nem! Az esélytelenek nyugalmával várom a megoldásokat!Már csak kíváncsiságból is.
Nna jól van! Nagyon nyavajogtokz25z írta:vagy sose voltak túrán még és sunbim megkereste őket privátban, hogy árulják el a rendszámothondus írta:Aki a héten eltalálja az összes rendszámot annak lehet gratulálni,vagy nagyon régóta motorozik a klubbal vagy nagyon lelkesen keresgél a fényképek között,de ez igy az érdekes.![]()
![]()
amatőr írta:Nnnna ja! Eddig 3-4 db mindegyikből megvolt,az idei 6 túráim saját képeimből. Most csak egy van meg,pedig végignéztem a többiek képeit is.
Ha nem is sose,de 2016-ban nem nagyon!z25z írta:vagy sose voltak túrán még és sunbim megkereste őket privátban, hogy árulják el a rendszámothondus írta:Aki a héten eltalálja az összes rendszámot annak lehet gratulálni,vagy nagyon régóta motorozik a klubbal vagy nagyon lelkesen keresgél a fényképek között,de ez igy az érdekes.![]()
![]()
vagy sose voltak túrán még és sunbim megkereste őket privátban, hogy árulják el a rendszámothondus írta:Aki a héten eltalálja az összes rendszámot annak lehet gratulálni,vagy nagyon régóta motorozik a klubbal vagy nagyon lelkesen keresgél a fényképek között,de ez igy az érdekes.
Biztosan nem. Csak a hátsókat tudom felírni mert elöl nincs is! És nem oldalkocsis a motor.hondus írta:Laci!
Nem lehet hogy az elsö rendszám el van irva? Vagy van UGR759 és 769 is? Mert ha el van irva nem keresem tovább ,ha nincs elirva akkor nagy baj van
A változatosság kedvéért.amatőr írta:A következő kőrben arra is lehet tippelni -természetesen plusz pontért-, hogy ki fog kimaradni legközelebb!kocsisgab írta:Most meg én maradtam ki az eredményhirdetésből.........vagy nem Sumbim?..
A következő kőrben arra is lehet tippelni -természetesen plusz pontért-, hogy ki fog kimaradni legközelebb!kocsisgab írta:Most meg én maradtam ki az eredményhirdetésből...
Különben az nem volna rossz, tudni melyik rendszám kié.[/quote]amatőr írta:Megerősítem. A rendszám az övé.
Srácok, kiírjam a végeredmény mellé melyik kinek a rendszáma volt?
Különben az nem volna rossz, tudni melyik rendszám kié.sunbim írta:Megerősítem. A rendszám az övé.hondus írta:Pali bácsi de ismered a Vörcsi volt
Srácok, kiírjam a végeredmény mellé melyik kinek a rendszáma volt?
sunbim írta:Megerősítem. A rendszám az övé.hondus írta:Pali bácsi de ismered a Vörcsi volt
Visszamenőleg a fordulók eredményeihez odaírom a gazdákat is.hondus írta:Különben az nem volna rossz, tudni melyik rendszám kié.
sunbim írta:Jó 'stét a rendszám vadászoknak!
A 2.fordulót lezárom.
A másodikban 8 vadász volt jelen: Hondus, Any és Tjacint, Ötvöscsöpi, BlackIce, Sass Pali, Böri, Kocsisgabi, Amatőr.
Valakinek több másnak kevesebb ideje volt a keresgélésre.
versenyző: pontszám: ezt a sort találta el:
Hondus, 5pont 1.2.3.4.5.,
Any és Tjacint, 5pont 1.2.3.4.5.,
Ötvöscsöpi, 4pont 1.2.3.5.,
BlackIce, 3pont, 2.3.5.,
Sass Pali, 3pont, 1.2.5.,
Böri, 1pont, 3., És még saját magát is kitalálta,erre nem jár pont.
Amatőr, 3pont, 2.3.5.,
Jó!!!! DE ki volt a 4. UIK-885?????????????? Én biztos nem ismerem!!!
Srácok gratula a kitartáshoz, és a pontokhoz!![]()
A harmadik kör pár perc múlva indul.
---
A harmadik kör rendszámai:
1. UEF-911
2. UBT-776
3. UFV-468
4. UDU-707
5. UKL-402
A forduló vasárnap éjfélig tart! Jó keresgélést! Sok szabadidőt kívánok!
És most számoltuk ki a sörözésig összesen öt forduló fér bele. Tehát ezen kívül még kettő.
"Klub tagra" emlékeztem a kirásból.....,de mostlátom hogy "klub társ"- ról van szó.sunbim írta:Nem tudom Tamás honnan gondolod hogy csak kékek lehetnek versenyben?amatőr írta:Nem lesz könnyű!......56-ból......![]()
...
Helyzetjelentés:
E heti versenyzőink eddig Hondus, Any és Tjacint, Ötvöscsöpi, BlackIce, Sass Pali .
Gyerekek, erőssen ropognak a fegyverek, jó néhány találat a kör közepébe csapódott!Eddig van egy darab három, két darab öt, egy darab négy pontos találatunk. A sorrendet lehet találgatni.
![]()
Hajrá srácok, van még két nap a zárásig.
Nem tudom Tamás honnan gondolod hogy csak kékek lehetnek versenyben?amatőr írta:Nem lesz könnyű!......56-ból......
De. Az ötödik sor. ELNÉZÉST!BlackIce írta: Írtam ám én is. Akkor ezek szerint egy se lett jó?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég