Csak az agyat nem tudod beszerelni. A teljes kuplungot lehet cserélgetni a két típus között mert a tengely és a lánckerék ami azonos. A gyári és jó állapotú TS kuplung beszerelése valóban jobb választás lehet mint egy rosszul legyártott ETZ agy, viszont az ETZ kuplung finomabban beállítható.Tomdee írta:Sziasztok!
A nemrég vásárolt kisETZ-mben a kuplungot akartam megcsinálni mert úgy vettem hogy járó motornál nem volt üres. Viszont szétszedés közben kiderült hogy a kuplungban a középső alu menesztő három zsákfuratából az egyikben már nincs menet, csak forgott benne a csavar. Viszont többen ajánlották hogy ne vegyek bele másikat, inkább keressek TS125 kuplung agyat és azt tegyem bele mert sokkal könnyebb beállítani meg úgy általában jobb lesz nekem Bele kehet tenni 1:1 a kisTS kuplung agyat a kisTZ-be? Megéri? Van ingyen gyári bontott kompletten lamellákkal csak érte kell mennem, a gyári kuplung agyból viszont csak utángyártottat tudnék most beszerezni. Mert a tőlük kapott "úgy emlékszem pont jó bele" instrukció egy kicsit kevés nekem azért hogy elautókázzak a kuplungagyért, ezért gondoltam megkérdezlek titeket erről.
Ha már keresni kell, akkor keress belevalót, ne TS-t.