Indul a mandula!
Hölgyek, Urak!
Szlovénia túra kerül megrendezésre jövő év szeptemberében. Aki gondolja , Ő kezdje meg a "sastojás" gyűjtést mert sokba lesz. Ezért kezeskedem. Becsehelytől-Becsehelyig kb.: 1.000 km a túra hossza.
Költségek minimum számítással: szállás kb.: 100,- EUR/3 éj/fő, belépők: 70,- EUR, kaja kb.: 50,- EUR/nap. Napi egy meleg étkezést tervezek, azt is estére, a napközbeni étkezést útközben oldjuk meg pl.: A MERCATOR áruházakban vagy kisboltoknál beszerzett "löncshúsból".
Szállásról mindenki maga gondoskodik Kranjska Gora településen keresgéljetek és foglaljatok időben. Én már foglaltam az Apartments Belopeski Dvori nevű helyen. Ha lehet hinni a BOOKING-nak akkor itt még van 2 szabad szoba.
Terv a következő:
1. nap (csütörtök 325 km)
Én Tornyiszentmiklósnál lépem át a határt. Itt tudunk találkozni vagy Mariborban, hogy ne kerüljön senki pluszban.
Kanyargás Szlovéniánan: Lendava, Maribor, Davograd, Lavamünd, Loibl Hágó, (fakultatív: Bled), Kranjska Gora szállás.
2. nap (péntek 245 km)
Szerpentinek: Vrisic-hágó, Mangart Olaszország felöl, (fakultatív: Bovec-Bohinj-tó, Zlatorog) majd szállás
3. nap (szombat 256 km)
Nockalmstrasse (Ausztria), (fakultatív: Villacher Alpenstrasse) Bunkermúzeum Wurzenpass/Karten Ausztria majd szállás
4. nap (vasárnap 323 km Becsehelyig)
Skofja Loka Castle Museum , Trojane ebéd (fánk), Vransko motor múzeum, Jeruzalem borvidék majd haza.
Főbb címszavakban ennyi. Természetesen a változtatás jogát fenntartom az utolsó másodpercig!
Létrehoztam egy Facebook csoportot. Aki már tag, bárkit meghívhat akit szívesen látna.
Jöhetnek a kérdések de csak lassan.
Jelentkezés: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... p=drivesdk
Re: 2024.09.12-15 (?) - Szlovén túra
- Boge
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boge 2023.11.12. 22:13-kor.
"nem letudni akarom az utat, hanem gyönyörködni benne"
- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
Ott van a link az első hozzászólásban!
MZ - für männer die fahren können
RBiker profil
RBiker profil
- amatőr
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250 Tour
Laaaaaassan,... hoooogy éééértseeeed?

Most akkor jelentkezős, vagy mutyi?

Mert jel. tábla. az nincsen, de ki van ide írva. Meg van valami titkos fb csop...
A kérdőjel az időpontra vonatkozik, vagy a magára a szerveződésre?
Most akkor jelentkezős, vagy mutyi?
Mert jel. tábla. az nincsen, de ki van ide írva. Meg van valami titkos fb csop...
A kérdőjel az időpontra vonatkozik, vagy a magára a szerveződésre?
Amatőr,... a rádióamatőr
uau, izgalmasnak igerkezik, kerek meghivot a facebook csoportra. (Tobias LES)
- vlala67
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250
Hol lenne a szállás?
A Vrisic szerintem a Mangart felől jobb: hosszab arról, jó az aszfalt, több a kanyar. Tarvisió felől lehet úgy menni: Mangart, onnan a Vrsic
. Mondjuk lefelé rosszabb lesz a macskaköves visszafordítókon…
A Vrisic szerintem a Mangart felől jobb: hosszab arról, jó az aszfalt, több a kanyar. Tarvisió felől lehet úgy menni: Mangart, onnan a Vrsic
. Mondjuk lefelé rosszabb lesz a macskaköves visszafordítókon…
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vlala67 2023.11.19. 14:17-kor.