2023. április 21-23. MOL gyárlátogatás

Túratervek, jelentkezés a túrákra
Válasz küldése
A freewindes Beni
Simsonos
Simsonos
Hozzászólások: 50
Csatlakozott: 2015.09.26. 09:45
MZ-d típusa: MZ ETZ 300 /Freewind
Tartózkodási hely: Tata
Kapcsolat:

2023. április 21-23. MOL gyárlátogatás

Hozzászólás Szerző: A freewindes Beni »

Kedves Mindenki!

A MOL százhalombattai kőolaj-finomító egységébe (Dunai Finomító - DuFi) szervezek gyárlátogatást. Ez szombaton, reggel startol, 3-4 órányi elfoglaltságot jelent, melyből a gyárban 2-3 órát töltünk el. Az utazás külön busszal történik, melynek van költségvonzata. Ez a jelentkezők számától nagyban függ.

A gyárlátogatást követően gurulhatunk még egyet, de szabadfoglalkozás is elképzelhető, tekintettel az áprilisi szeszélyes időjárásra.

A gyárlátogatáshoz a belépés előtt legalább egy munkanappal le kell adnom a résztvevők listáját, amihez egy fényképes hivatalos azonosító iratszámát is meg kell adni. Ezt majd privát formában fogom elkérni. Erre elsősorban balesetvédelmi, biztonsági okokból van szükség. Ezen ok miatt a jelentkezési határidő április 20, 9:00 óra

A bázis a Klub Sirályban ( http://www.klubsiraly.hu ) lesz, ahol a 70-es gurulás is volt, na meg az idei klubsörözés... Címe: 2440 Százhalombatta, Fogoly u. 98-100.
Van tekepálya, darts, csocsó, biliárd és kültéren különböző sportpályák.

Érkezés: pénteken 16:00-tól. Vacsoralehetőség az étteremben, de akár táskából is. Ha kell, a tűzrakó helyet is lefoglalom ;) (bogrács, tárcsa akad, tűzifát meg gyűjtünk a Duna parton...)

Szombati program: indulás a DuFi-ba 9:00-kor (gyárlátogatás), visszaérkezés 13:00 (délutáni program: tervezés, egyeztetés alatt - felmerült a Battaring meglátogatásának lehetősége is: https://www.battaring.hu/ ).

Vasárnapi program: tervezés, egyeztetés alatt.

A szállás 5500 Ft/fő/éjszaka klimatizált, saját vizesblokkal rendelkező szobákban. a kemping 1500 Ft/fő/éj.

Jelentkezési táblázat:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... p=drivesdk
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég