2023. június 23-25. Vértes-Gerecse túra

Túratervek, jelentkezés a túrákra
Válasz küldése
A freewindes Beni
Simsonos
Simsonos
MZ-d típusa: MZ ETZ 300 /Freewind
Kapcsolat:

2023. június 23-25. Vértes-Gerecse túra

Hozzászólás Szerző: A freewindes Beni »

Sziasztok!

Idén a hagyományokat nem követve ismét tájékozódási túra lesz. 🙂 A túra útvonala 200-250 km. Attól függ, hogy mennyire tévedtek el. 😀 3 megyén át fogtok lavírozni változatos tájakon. Amit tudni kell: a szombati batyus nap lesz. Délutánra kérek majd mindenkinek ebédet, így visszaérkezvén meleget tudtok enni. Zsíroskenyér hagymával megint lesz, illetve útravalónak mindenki kap vizet. Az itiner reggel kerüp kiosztásra. Vagy pdf fájlban, vagy papír alapon, ki hogy szeretné. 🙂 Délutánra programmal nem készülök, mivel eleget fogtok ülni motoron és tuti fáradtak lesztek. Indulás ahogy szeretnétek, nincs időhöz kötve. Az útvonal amúgy nettó 3 óra alatt abszolválható. Ha közben megálltok az állomásoknál, és pihentek, beszélgettek lehet 4-5 óra is. 🙂 Vasárnapra gurulunk egyet a környéken, nyalunk egy fagyit Tatán a Barta cukrászdában. Aki szeretne, sétálhat egyet az angol parkban.

Az anyagiak:
Még kialakítás alatt van, még nézegetem, hogy mi hol mennyi, mert minden elszabadult... Június első hetéig választ kaptok rá.

Jelentkezési táblázat:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... ue&sd=true
A freewindes Beni
Simsonos
Simsonos
MZ-d típusa: MZ ETZ 300 /Freewind
Kapcsolat:

Re: 2023. június 23-25. Vértes-Gerecse túra

Hozzászólás Szerző: A freewindes Beni »

Éppen ma jutott eszembe, hogy szerintem még nem írtam ki semmit. 😀 Este pótolom. Az útvonal már megvan. 😉
Matthej01
bajnok
bajnok
MZ-d típusa: ETZ 250,150

Re: 2023. június 23-25. Vértes-Gerecse túra

Hozzászólás Szerző: Matthej01 »

Részletek, miegymás? 🤣🤣🤣
Válasz küldése