Legyen ,,Pót Sörözés" !

KILL3R etz írta: ↑2023.01.05. 21:35 Nem biztos hogy mindenkinek feltűnik, így ide bedobom figyelemfelhívásként:
Készítettünk egy külön topicot a klubos pénztár nyomonkövetésére, amit csak klubtagok láthatnak, erre tessék: viewtopic.php?t=442
A 2022-es könyvelést a klubsörözés után fogjuk feltölteni.
Köszönöm Killer!
Pont ilyesmire gondoltam. Ha tudom, hogy van ilyen, egy szót sem szólok.
Üdv: Prenyugger
Bocs, de nehezen találom el a jó betűket a bumszli ujjaimmal!!
Vagy egész egyszerűen bízik abban az emberben akit megszavazott a vezetőség tagjának.
Tudod Prenyugger ez a kiállok valakiért, vagy valkikért ez egy olyan dolog , hogy amikor az ember ezt megteszi akkor utána 2 dolog szokott történni. Vagy te állsz ott hülyén az elveiddel amivel kiálltál bárki, bármi mellett, mert valami úgy változott a háttérben amiről nem tudtál, hogy néznek rád, mint tyúkok a piros kukoricára. És ez a jobb dolog. Vagy pont az az ember emberek szúrnak hátba , tartanak szarfelfogó pajzsnak akiért , akikért kiálltál. Ez a rosszabb. Amikor valaik már sok ilyennel szopódott fel , tanult az esetekből, simán el kell engedni a dolgot és nem reagálni.Prenyugger írta: ↑2022.12.30. 18:17Köszönöm Mladi.mladi írta: ↑2022.12.28. 22:28 Fiúk, ez nem annyira vicces! Szerintem ezt kérés nélkül is meg kellene tenni. Már csak a pletykák elkerülése végett, és a "jó hírnév" miatt is! Ha jól emlékszem ilyenből már volt félre értés, sértődés, veszekedés, kilépés anyázás stb.
Szerintem is úgy tisztességes, ha mindenki látja mi merre mennyi.
Én így gondolom.
Hozzászólásom a vezetés védelmében, és nem ellenében íródott.
Évekkel ezelőtt már egy vitában kiálltam az akkori vezetés mellett (voltunk vagy ketten, mindenki más hallgatott).
Akkor azzal a kompromisszummal zárult a dolog (miután megalakult az új vezetés), hogy évente lesz nyilvános beszámoló. És ez, ismereteim szerint évek óta sem valósult meg, néha szóltam valakinek a vezetésből, néha nem..., most kiírtam a netre, hátha hatékonyabb leszek.
Pedig a nyilvános beszámoló gyanánt pl. elég lenne egy táblázat a neten, melyhez csak a fizető tagok (kékek) férnek hozzá.
Köszönöm a figyelmeteket.
Köszönöm Mladi.mladi írta: ↑2022.12.28. 22:28 Fiúk, ez nem annyira vicces! Szerintem ezt kérés nélkül is meg kellene tenni. Már csak a pletykák elkerülése végett, és a "jó hírnév" miatt is! Ha jól emlékszem ilyenből már volt félre értés, sértődés, veszekedés, kilépés anyázás stb.
Szerintem is úgy tisztességes, ha mindenki látja mi merre mennyi.
Én így gondolom.
Mindenképp, a telekpapírokat, amit a nevedre írattunk, azokat is vigyem szerinted?
Prenyugger írta: ↑2022.12.26. 18:39 Sziasztok Fiatalok!
Csak annyit szeretnék kérdezni, lesz-e beszámoló a vezetés részéről az eltelt évekről?
(Amióta nem volt évadnyitó klubsörözés a covid miatt.)
Kíváncsi vagyok, hogy állunk anyagilag, s arra is, a felhalmozást mire fogjuk fordítani.
Előre is köszönöm, s nagyon örülnék, ha a teljes vezetést látnám a jelentkezési táblázatban.
BÚÉK: Prenyugger
Nonono! És ha elfoglalják a helyed? Mert ott a helyed.
elfelejtettem, na!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég