Sass Pál írta: ↑2022.06.16. 19:47
FELVETŐDÖTT EGY MÁSIK ÖTLET! Százhalombattán a kempingben találkoznánk pénteken délután. És szombat reggel indulnánk gurulni a régi Balatoni úton Siófokig, ott ebédelünk, és mindenki megy haza a maga útján! Még Zsakitól megérdeklődöm, tud-e egy jó vendéglőt Siófokon.
Pali, én màr teletankoltam az mz-t! ...most mi legyen a felesleges benzinnel ha ilyen rövid lesz a tàv?
FELVETŐDÖTT EGY MÁSIK ÖTLET! Százhalombattán a kempingben találkoznánk pénteken délután. És szombat reggel indulnánk gurulni a régi Balatoni úton Siófokig, ott ebédelünk, és mindenki megy haza a maga útján! Még Zsakitól megérdeklődöm, tud-e egy jó vendéglőt Siófokon.
Pali, én màr teletankoltam az mz-t! ...most mi legyen a felesleges benzinnel ha ilyen rövid lesz a tàv?
Akkor önszorgalomból irány Letenye, de szigorúan 70 km/h-val!
,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
Ha nem dolgozom aznap megyek veletek(Kápolnásnyéken csatlakozom be) ha már úgy is a 70"es mellett élek.
MZ él és élni fog"Ha esetleg erre visz az utad és szeretnél pihenni vagy beszélgetni egyet esetleg szükség javítás kel bátran hívj 06309167166 Kápolnásnyék (Pettend) 7 út. http://www.youtube.com/watch?v=gy-7gzR99vg
Kedves klubtársak! Az évek óta megrendezett "Matuzsálem" gurulást szeretnénk az idén is megrendezni! Úgy gondoltam, hogy az érdi tesco parkolójában találkozunk délelőtt 1/2 10-kor, és a régi balatoni úton legurulnánk Siófokig. Itt egy ebédet elfogyasztva vissza is jönnénk. Út közben megnézhetnénk Fehérváron a Bory várat! A lényege az lenne az egésznek, hogy együtt motorozzunk egy napot! Várom a jelentkezőket, akit érdekelne a dolog! Üdvözlettel : Sass Pali