Gurulások
- Gshp
- kis ETZ-s
"Tartózkodási hely: Székesfehérvár-Börgöndpuszta nemnem reptér ez tök más mielõtt megkérdeznéd."
z25z írta:na de azt meg nem irtad, hogy te merre laksz......Matthej01 írta:Üdvözletem mindenkinek. Én már tavaj óta el szeretnék menni túrázni csak nagyon messze vannak a helyek ahova mentek . Anyagilag sajna nem bírom . egyszer kiszámoltam 15000ft lenne az út . Nem lehetne egyszer egy olyan is ami egy kicsit közelebb lenne én felém?
Köd elõttem, füst utánam !! [-=UNW-042=-]
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
na de azt meg nem irtad, hogy te merre laksz......Matthej01 írta:Üdvözletem mindenkinek. Én már tavaj óta el szeretnék menni túrázni csak nagyon messze vannak a helyek ahova mentek . Anyagilag sajna nem bírom . egyszer kiszámoltam 15000ft lenne az út . Nem lehetne egyszer egy olyan is ami egy kicsit közelebb lenne én felém?
- judas
- Simsonos
- Kapcsolat:
Sziasztok MZ-s barataink ! Reg nem leptem be a forumra munkahelyi okok miatt...Mi is itt Erdelyben megkeztuk az evet 2 gurulassal az elmult hetek soran : egy 35 km-es , es egy 42 km -es turaval, illetve Egeres es a Turi hasadek kornyekeig.Kepeket is kuldtunk nektek a g.mail-en, meg lehet nezni, ha erdekel benneteket.Minden jot !
Ez esetben ott leszek a kis méregbogarammal!
Addigra bõven rendberakom a futómûvet is,h ne kelljen megint szuperment játszani a korlát felett
Gyurma!
Elõtte el kell majd menni párszor Lepencére belerázódni kicsit,remélem számíthatok Rád!
Meg persze mindenkire,aki szeret kanyarogni.
Addigra bõven rendberakom a futómûvet is,h ne kelljen megint szuperment játszani a korlát felett
Gyurma!
Elõtte el kell majd menni párszor Lepencére belerázódni kicsit,remélem számíthatok Rád!
Meg persze mindenkire,aki szeret kanyarogni.
A kisTZ-s
"Adjátok vissza a hegyeimet"
"Adjátok vissza a hegyeimet"