Gurulások
- kobraCode
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251e
Ma délután voltam egy kisebb körre gurulni. Nagyon jó idõ volt. Sok motoros volt az utakon. És szerencsére most nem láttam senki olyat aki nagyon sietett volna valahova. Egyszerûen jó volt így motorozni.
Az útvonal Marcal - Nagykanizsa - Zalaegerszeg - Hévíz,Keszthely - Marcali. Röpke 180 km
Ja és Nagykanizsán láttam egy zöld 250-es TZ-t.
Üdv.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Az útvonal Marcal - Nagykanizsa - Zalaegerszeg - Hévíz,Keszthely - Marcali. Röpke 180 km
Ja és Nagykanizsán láttam egy zöld 250-es TZ-t.
Üdv.
- TZrider250
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ250
JUGÓ
Hali! Vasárnap este már Mosztárban leszek, kb. péntekig a környéken gurulászok eg volt kollégával (vendégség).
Ha egyedül is vállalod az utat, még csatlakozhatsz.
20/9514705
Ha egyedül is vállalod az utat, még csatlakozhatsz.
20/9514705
Miért nincs rendes gumi a motorodon? Elvitte a cica?
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
Re: DÉLRE MEGYEK PÁR NAPRA, KI JÖN?
szerda csutortok....TZrider250 írta:Hello, motorosok. Jövõ hét szabi, vasárnap megyek délre. Érdekel valakit a volt jugó?
- TZrider250
- Simsonos
DÉLRE MEGYEK PÁR NAPRA, KI JÖN?
Hello, motorosok. Jövõ hét szabi, vasárnap megyek délre. Érdekel valakit a volt jugó?
-
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: Etz 150
- Kapcsolat:
Megtört a jég
A Nerbi tura ota most vasárnap ültem elöször a motoron.Voltunk egy 180km-es körön(Kaposvár-Bonyhád-Högyész-Kaposvár)Zozy,Zoltán és piki24.
Nagyon jo volt
A Nerbi tura ota most vasárnap ültem elöször a motoron.Voltunk egy 180km-es körön(Kaposvár-Bonyhád-Högyész-Kaposvár)Zozy,Zoltán és piki24.
Nagyon jo volt
https://picasaweb.google.com/pikimoto
üdv:piki24
- Picimokuska
- biciklis
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150
(nem találtam megfelelõ topicot, remélem jó helyre írom)
Tegnap volt az elsõ rutin pályás vezetés. Ez sem ment olyan könnyen mint gondoltam, mert kb fél óra után letörött a lábtartóm 1 óra kiesés lett belõle, mert elvittük a legközelebbi faluba meghegeszteni. De egyébként egész jól ment, azt hittem nehezebb lesz.
Tegnap volt az elsõ rutin pályás vezetés. Ez sem ment olyan könnyen mint gondoltam, mert kb fél óra után letörött a lábtartóm 1 óra kiesés lett belõle, mert elvittük a legközelebbi faluba meghegeszteni. De egyébként egész jól ment, azt hittem nehezebb lesz.
Kicsi a bors, de vannak barátai
Ha Balatonalmádiba jön valaki, várom szeretettel
Ha Balatonalmádiba jön valaki, várom szeretettel
- kuti
- Aki nem csak motorral tud elesni
- MZ-d típusa: Etz125, Ts250/1
Ma gurultunk egy kisebb kört.. Igaz csak 4en, abból csak a fele volt mz..
Picimokuskáé és enyém a 2 MZ
Picimokuskáé és enyém a 2 MZ
- TZrider250
- Simsonos
Jolle Marattam
Finn lettem. Mától a nevem: Jolle Marattam.
Sajna per pill nincsen netem otthon, ma nézek azóta ide a gurulásra elõször. WAP-on meg szoktam nézni legalább a postát otthon is. Jóvóna olyan szolgáltatás a fórumban, hogy küldjön mailt, ha válasz érkezik, vagy új hozzászólás.
Bizotsan kafa volt a gurulászás. Ha hétvégén (Budapest néhány száz kilométeres körzetében) bárki bárhova menne, minket ne hagyjon ki. Mer tén ésa motorom szeretünk nagyon menni.
T: 209514705
Sajna per pill nincsen netem otthon, ma nézek azóta ide a gurulásra elõször. WAP-on meg szoktam nézni legalább a postát otthon is. Jóvóna olyan szolgáltatás a fórumban, hogy küldjön mailt, ha válasz érkezik, vagy új hozzászólás.
Bizotsan kafa volt a gurulászás. Ha hétvégén (Budapest néhány száz kilométeres körzetében) bárki bárhova menne, minket ne hagyjon ki. Mer tén ésa motorom szeretünk nagyon menni.
T: 209514705
-
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: Etz 150
- Kapcsolat:
Ma gurultunk egy 110 km-es kört Nagyatád felé 4 motorral(Suhi,ZOZY,piki24,Zoli)nagyon szuper volt föleg nekem mivel a Mecsek tura ota még nem motoroztam.
https://picasaweb.google.com/pikimoto
- Hitacsi
- Simsonos
- Kapcsolat:
TZrider!
Jó lenne menni egyet,pláne,hogy ilyen kafa az idõ!
A hétvége nekem jó,de nem a szombat,hanem a vasárnap!
Gondolkodtam az útvonalon és ezt találtam ki:
Hatvanban találkoznánk a MOL kútnál(ez az elsõ kút a régi 3-as úton,ha Aszód felõl jön valaki)
Az idõ pont egyeztethetõ nekem meg felel bármelyik!
Gyöngyös a következõ állomás(esetleg TESCO parkolóban találkozni ha van ott valaki),
majd tovább Gyöngyöspata,Püspöki,(lehet még menni,ha van kedv Pásztónak,de ha nincs akkor
Jobbágyi,Apc,ott föl a tóhoz egy kis pihi,fürdés annak aki akar és tud úszni,mert mély!
Ez után elindulunk Zagyvaszántó felé, ki a 21-es mûútra,Selypen meg állhatunk a Paradicsomban,ez egy útszéli
viszonylag elfogatható árakkal rendelkezõ ivoda!
Tovább Hatvanba,majd onnan ki-ki haza!
Ezt gondoltam én,módosítsátok Ti!!
Balázs!Ha nem tud jönni senki,azért mi elmegyünk ugye?Persze,ha rá érsz!
Jó lenne menni egyet,pláne,hogy ilyen kafa az idõ!
A hétvége nekem jó,de nem a szombat,hanem a vasárnap!
Gondolkodtam az útvonalon és ezt találtam ki:
Hatvanban találkoznánk a MOL kútnál(ez az elsõ kút a régi 3-as úton,ha Aszód felõl jön valaki)
Az idõ pont egyeztethetõ nekem meg felel bármelyik!
Gyöngyös a következõ állomás(esetleg TESCO parkolóban találkozni ha van ott valaki),
majd tovább Gyöngyöspata,Püspöki,(lehet még menni,ha van kedv Pásztónak,de ha nincs akkor
Jobbágyi,Apc,ott föl a tóhoz egy kis pihi,fürdés annak aki akar és tud úszni,mert mély!
Ez után elindulunk Zagyvaszántó felé, ki a 21-es mûútra,Selypen meg állhatunk a Paradicsomban,ez egy útszéli
viszonylag elfogatható árakkal rendelkezõ ivoda!
Tovább Hatvanba,majd onnan ki-ki haza!
Ezt gondoltam én,módosítsátok Ti!!
Balázs!Ha nem tud jönni senki,azért mi elmegyünk ugye?Persze,ha rá érsz!
____Hitacsi____________
- Nerbi
- Pincés
- MZ-d típusa: ETZ 250
Re: Ahoj Nerbi!
[quote="TZrider250"]
Nerbi barátom, a május 31-i hétvégére gondoltál, vagy az eggyel következõre? Egyébként várhat mikimauz a túráig, hacsak össze nem jövünk páran, akik felétek szeretnének bámészkodni. Még nem voltam egy Nerbi túrán sem...
Mivel minden hétvégén dolgozom a Bakony túráig ( nappalos-éjszakás mûszakok váltakozva )
a személyes találkozó csak június 8-án lehetséges , de akkor is mennem kell a 16.30-as
busszal melózni , tehát csak délelõtt tudnál jönni az óratartódért . Utána viszont két hét és
vihetem a veszprémi motorozásra !
Üdv :
Nerbi
Nerbi barátom, a május 31-i hétvégére gondoltál, vagy az eggyel következõre? Egyébként várhat mikimauz a túráig, hacsak össze nem jövünk páran, akik felétek szeretnének bámészkodni. Még nem voltam egy Nerbi túrán sem...
Mivel minden hétvégén dolgozom a Bakony túráig ( nappalos-éjszakás mûszakok váltakozva )
a személyes találkozó csak június 8-án lehetséges , de akkor is mennem kell a 16.30-as
busszal melózni , tehát csak délelõtt tudnál jönni az óratartódért . Utána viszont két hét és
vihetem a veszprémi motorozásra !
Üdv :
Nerbi
- TZrider250
- Simsonos
BMBI MESTERT ÜDVÖZLIK!
Helló!
A sárga SV 650 tulaja üdvözli Bambit, köszöni a javítást. Múlt héten 700 kilométert gurult erdélyi rokonsághoz szerpentineken, meg vissza. Egyébként õrült kölök, mert egy menetbõl etekerte, csak 4x állt meg tankolni és pisálni. Ezazér, nemazérmondom, csak szólok. Mélyvénás értelmben.
A sárga SV 650 tulaja üdvözli Bambit, köszöni a javítást. Múlt héten 700 kilométert gurult erdélyi rokonsághoz szerpentineken, meg vissza. Egyébként õrült kölök, mert egy menetbõl etekerte, csak 4x állt meg tankolni és pisálni. Ezazér, nemazérmondom, csak szólok. Mélyvénás értelmben.
- TZrider250
- Simsonos
Ahoj Nerbi!
Ahoj Motorosok!
Hitacsi, ha szervezel az említett hétvégére gurulást, az is nagy kísértés. Szívesen csatlakoznék.
Hitacsi, ha szervezel az említett hétvégére gurulást, az is nagy kísértés. Szívesen csatlakoznék.
- wetzla
- Tanár Úr
- MZ-d típusa: Etz 250
Sziasztok!
Úgy látszik ez az év a lemaradások éve lesz.
Nagyon jó volt egy kicsit együtt motorozni és találkozni a Mohács felõl jövõ csapattal.
Jó volt újra látni benneteket. Egyedül Ghost-ot nem ismertem és a Gyurma barátnõjét.
Ilyenkor pezseg az ember szíve.
Ma kb. 200 km-t motoroztam. Bács-Kiskun megye déli részét jártam körbe.
Hali:
Úgy látszik ez az év a lemaradások éve lesz.
Nagyon jó volt egy kicsit együtt motorozni és találkozni a Mohács felõl jövõ csapattal.
Jó volt újra látni benneteket. Egyedül Ghost-ot nem ismertem és a Gyurma barátnõjét.
Ilyenkor pezseg az ember szíve.
Ma kb. 200 km-t motoroztam. Bács-Kiskun megye déli részét jártam körbe.
Hali:
Attila
- Nerbi
- Pincés
Re: NERBIHEZ?
Nerbi írta:Ahoj TzRider250 barátom !TZrider250 írta:Helló! Ha jó lesz a fékcsõ, hét végén mennék egy kicsit valahová. Jó ötlet Visegrád, csak Nerbi ígért mikiegeret, van kedve valakinek odáig gurulni Pestrõl?
Figyu , ha holnap jönnél Écsre akkor velem sajnos nem tudsz találkozni mert
a melóhelyemen leszek sajnos , és holnapután is ! Csak asszonypajtás lesz otthon
én este fél nyolcra érek haza . Az óratartódat oda tudja adni Õ is ! Viszont jövõ
héten szombaton itthon leszek délután négyig , próbáljuk meg a találkozónkat
arra a napra tenni !
Vagy viszem a bakonyi túrára , megígérem
Üdv :
Nerbi
Ja és a telefonszámom amin elérsz :
06-70 \ 4162444
- Hitacsi
- Simsonos
- Kapcsolat:
Köszi Balázs!
Küldenék egy két képet a tóról,de nem tudom hogy kell egyszerre több képet fölrakni!
Ezért,csak egyet küldök!Ma,csináltam.
Ha valaki megmondaná,hogy lehet,nagyon megköszönném!!
Próbálkozom,tehát vagyok!!!
Küldenék egy két képet a tóról,de nem tudom hogy kell egyszerre több képet fölrakni!
Ezért,csak egyet küldök!Ma,csináltam.
Ha valaki megmondaná,hogy lehet,nagyon megköszönném!!
Próbálkozom,tehát vagyok!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hitacsi 2008.05.24. 20:19-kor.
____Hitacsi____________
- Nerbi
- Pincés
Re: NERBIHEZ?
Ahoj TzRider250 barátom !TZrider250 írta:Helló! Ha jó lesz a fékcsõ, hét végén mennék egy kicsit valahová. Jó ötlet Visegrád, csak Nerbi ígért mikiegeret, van kedve valakinek odáig gurulni Pestrõl?
Figyu , ha holnap jönnél Écsre akkor velem sajnos nem tudsz találkozni mert
a melóhelyemen leszek sajnos , és holnapután is ! Csak asszonypajtás lesz otthon
én este fél nyolcra érek haza . Az óratartódat oda tudja adni Õ is ! Viszont jövõ
héten szombaton itthon leszek délután négyig , próbáljuk meg a találkozónkat
arra a napra tenni !
Vagy viszem a bakonyi túrára , megígérem
Üdv :
Nerbi
- conus
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2 De Luxe
Hitacsi, Balázs!
Én voltam már a Széleskõ-nél 10 évvel ezelõtt, visszamennék szívesen, de a motor blokkja darabokban, az idegeim szintén a jövõ7 csüt/pénteki matek vizsgáktól... Minden azon múlik h az a buznyák tanár át akar-e engedni vagy sem... meg azt sem bánnám ha jövõ7en felhívnának pestrõl, h "júli 1-el lehet kezdeni"
Akarjátok velem együtt, hogy végre kikászálódjak ebbõl a 25éves gödörbõl
Én voltam már a Széleskõ-nél 10 évvel ezelõtt, visszamennék szívesen, de a motor blokkja darabokban, az idegeim szintén a jövõ7 csüt/pénteki matek vizsgáktól... Minden azon múlik h az a buznyák tanár át akar-e engedni vagy sem... meg azt sem bánnám ha jövõ7en felhívnának pestrõl, h "júli 1-el lehet kezdeni"
Akarjátok velem együtt, hogy végre kikászálódjak ebbõl a 25éves gödörbõl
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver!
10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <-----------------------
Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <-----------------------
Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
- Hitacsi
- Simsonos
- Kapcsolat:
Srácok!A júliusi túráig nincs kedvetek Gurulni egyet?
Reggel találkoznánk mondjuk,Gyöngyösön,vagy Hatvanban,Megmutatnám nektek azt a hegyi bánya tavat,amirõl a télen beszéltünk!Ami Apcon van.Este meg ....Az majd csak mitõlünk függ,hogy mi lesz!
Haza motorozunk a lenyugvó nap fényében,vagy maradunk reggelig!
Egyeztessünk vagy itt,vagy küldjetek privát üzenetet!
Majd estére teszek föl egy képet róla!
Reggel találkoznánk mondjuk,Gyöngyösön,vagy Hatvanban,Megmutatnám nektek azt a hegyi bánya tavat,amirõl a télen beszéltünk!Ami Apcon van.Este meg ....Az majd csak mitõlünk függ,hogy mi lesz!
Haza motorozunk a lenyugvó nap fényében,vagy maradunk reggelig!
Egyeztessünk vagy itt,vagy küldjetek privát üzenetet!
Majd estére teszek föl egy képet róla!
____Hitacsi____________
- TZrider250
- Simsonos
NERBIHEZ?
Helló! Ha jó lesz a fékcsõ, hét végén mennék egy kicsit valahová. Jó ötlet Visegrád, csak Nerbi ígért mikiegeret, van kedve valakinek odáig gurulni Pestrõl?
Azta laza mindenét, akkor még megúsztad víz nélkül meg söröztél is. Én meg szépen elkaptam azt a jégesõs nyárizáporos lótúrót folyt mindenhonnan a víz
Más: Hitacsi, galyatetõn azért mentem fel a parton azon a meredeken mert a fehér golfot elõtt értünk fel, levágva azt a kanyart. apró trükk
Jah hozzáteendõ, hogy razzia volt Mátrafüreden, a két csörgõ Mz-re felkapták a fejük aztán lazán leintették a dolgot.
Máskor remélem többen leszünk!
Más: Hitacsi, galyatetõn azért mentem fel a parton azon a meredeken mert a fehér golfot elõtt értünk fel, levágva azt a kanyart. apró trükk
Jah hozzáteendõ, hogy razzia volt Mátrafüreden, a két csörgõ Mz-re felkapták a fejük aztán lazán leintették a dolgot.
Máskor remélem többen leszünk!
- RR_ZOZY
- 4 kéz, 4 láb
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe '84
BECK'S SÖR !
Tudsz élni, tudsz élni
Tudsz élni, tudsz élni
Üdv:
Zozy
http://www.youtube.com/watch?v=ERrhMn3IWDc
"Rossz az, aki rosszra gondol......de hülye aki nem."
Zozy
http://www.youtube.com/watch?v=ERrhMn3IWDc
"Rossz az, aki rosszra gondol......de hülye aki nem."
- Matee86
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe
sgh
Szevasztok srácok!
Ma déluán éppen hazafelé tartottam,amikor Szekszárdon szembejött velem egy Mz Konvoj
Jó volt titeket látni és inteni nektek,remélem ha kész lesz az ETZm én is veletek tarhatok valamelyik gurulásra!
üdv:Máté
Ma déluán éppen hazafelé tartottam,amikor Szekszárdon szembejött velem egy Mz Konvoj
Jó volt titeket látni és inteni nektek,remélem ha kész lesz az ETZm én is veletek tarhatok valamelyik gurulásra!
üdv:Máté
Mert azért az Mz a király....!:)
Vasárnapra tervelünk egy gurulást, Hitacsival már elõzetesen egyeztettem. Az útvonal abszolút labilis, menünk amerre visz a motor. Szóval akit izgat a dolog az írjon egy mélt nekem ide: ano_minusz@freemail.hu, aztán majd UNDER CONSTRUCTION.
Na csak kerüljön fel az új reparált gátló a TZ-re,oszt meglátjuk,ki a hegyek királyaghostrider írta:Kib... jó volt a vasárnapi "gurulás"...
Tiszó! Örülök hogy találkoztunk. Várunk a túrákra, tessék a szabadságolást a clubhoz igazítani (a túrák azért alacsonyabb tempón zajlanak)...
Szerintem gyakrabban fogok arra járni, hogy a következõ menetre a fejemben legyen az itiner...
Tegyetek fel ide egy-két képet a Mátra bajnokairól...
Üdv. Ghost
A kisTZ-s
"Adjátok vissza a hegyeimet"
"Adjátok vissza a hegyeimet"
Én is örülök, nagyon jól éreztem magam!ghostrider írta:Kib... jó volt a vasárnapi "gurulás"...
Tiszó! Örülök hogy találkoztunk. Várunk a túrákra, tessék a szabadságolást a clubhoz igazítani (a túrák azért alacsonyabb tempón zajlanak)...
Szerintem gyakrabban fogok arra járni, hogy a következõ menetre a fejemben legyen az itiner...
Üdv. Ghost
Ma még megtoldottam egy kis Szentendre-Visegrád túrával, így két nap alatt több mint 500km-t sikerült mociznom:)
Ahogy tudok megyek majd a túrákra, de sajna jövõ hétvégén dolgozom
- Gyurm@
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 300
Íme néhány kép, magamról nem csináltam :ghostrider írta:Kib... jó volt a vasárnapi "gurulás"...
Üdv. Ghost