És a 70ezres MZ-ket meg lehet nézni,milyenek...

Sasold meg a www.simson.hu-n, vagy érdeklõdj az index.hu-n a "Simson tuningolás" topicban. Elég magasan fekszik az áruk sajnos, 60-70-ért már elvileg 7 nyelven beszélõt kell kapj......Balázs írta:Nah kamerádok, figyeljetek csak, kéne nekem egy DDR szekér, mégpediglen egy Sámson, lehetõleg 4sebességes ( ha van olyan ami lendekerekes gyújtásososos akkor az mégjobb lenne....) szóval kéne egy olyan Heves megyébõl vagy annak környékébõl. Ár nem érdekes, lehetõleg szerkezetileg legyen egyben.
Kösssssz
Öszvér megolds, de nem néz ki rosszul!yofo írta:Sziasztok .
Megfogadtam a tanácsot , és vettem egy olcsóbb motort , mûszakival és rendezett papírokkal . Jövõ héten elkezdem rendbe szedni , kiváncsi vagyok rá , hogy miként sikerül kijönni belõle . Tudnátok ajánlani jó szerelõt mz hez ? Elsõre nem találtam nagyobb hibákat , de azt már látom ,hogy a fékeket fel kellene újítani , de nem ártana ha egy hozzáértõ ember is átnézné .
yofo írta:Köszönöm a tanácsot , nekem is voltak hasonló terveim , de nincs tapasztalatom a javításban , és ezért keresek inkább olyat , ami eleve egyben van .ThUnDeR írta: Nem akarok beleszólni, de 140-bõl már olyan emzét építhetsz ami kávét fõz, annyiért ne vegyél semmiképp, mert bizots hogy nem éri meg az árát. vegyél inkább 70-80-ért mûszakisat és hozd rendbe, abban legalább tudni fogod mi van..
ThUnDeR
Köszönöm a tanácsot , nekem is voltak hasonló terveim , de nincs tapasztalatom a javításban , és ezért keresek inkább olyat , ami eleve egyben van .ThUnDeR írta:Nem akarok beleszólni, de 140-bõl már olyan emzét építhetsz ami kávét fõz, annyiért ne vegyél semmiképp, mert bizots hogy nem éri meg az árát. vegyél inkább 70-80-ért mûszakisat és hozd rendbe, abban legalább tudni fogod mi van..yofo írta:Sziasztok .
Jó állapotú , nem nagyon áttalakított , Etz 250-es motorkerékpárt keresnék , rendezett papírokkal , 140000 ft ig .
yofo@freemail.hu
ThUnDeR
Nem akarok beleszólni, de 140-bõl már olyan emzét építhetsz ami kávét fõz, annyiért ne vegyél semmiképp, mert bizots hogy nem éri meg az árát. vegyél inkább 70-80-ért mûszakisat és hozd rendbe, abban legalább tudni fogod mi van..yofo írta:Sziasztok .
Jó állapotú , nem nagyon áttalakított , Etz 250-es motorkerékpárt keresnék , rendezett papírokkal , 140000 ft ig .
yofo@freemail.hu
van egy oldal de nem tudom hogy hol.holnap megkérdembambi írta:sajna nem jött neked való gsr 600 áprillia sr robogótigris írta:Bambi mester?
Mi a helyzet a nemfizetõ tulajoktól visszavett gépekkel,nincs semmi nekem való?
Ja,azt akartam kérdezni,h nincs valami honlapja a cégnek,ahol ezek a motorok fent vannak?
meg kawák 636-osak
Nem tudom segít-e,de találtam egy oldalt: http://www.trophy-sport.de/mz-werkstech ... 080er.htmlczako18 írta:Üdv mindenkinek!Azt szeretném kérdezni h nem e tud vki olyan internet címeket ahol pontos leírások vannak a gyári MZ endurokról(gs ge stb)esetleg vkinek nincsenek ilyen adatok a birtokában illetve nem e tudja vki h Magyarországon van e ilyen motor illetve eladó akár szétszedve is.Válaszokat elõre is köszi.
z25z írta:mz, ami belefer index forumon pont most dobtak fel egy linket egy elado kis TZ rol 40 000 huf...
ha kolyan gondolod a motorvasarlast jobb ha hirdeteseket olvasol, (csak sajat velemenyem, hogy kevesen jonnek ide azzal, hogy elado a gep)
ugy mint pl: hasznaltauto.hu, vatera, deliapro.hu stb....de emellett erdemes atbongeszni a tobbi motoros oldalt is: szocin is szokott elado lenni, ha latok, hallok valami jo vetelt majd belinkelem
udv!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég