Eladó alkatrész
Mz ETZ hátsó teleszkópok
Eladó egy MZ ETZ 125 hátsó teleszkóppár, igényesen felpolírozva!!!

nagyobb kép: http://kepfeltoltes.hu/080427/DSC00895_ ... es.hu_.jpg

nagyobb kép: http://kepfeltoltes.hu/080427/DSC00895_ ... es.hu_.jpg
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Hello eladnám a 6v-os rendszeremet.Garantáltan mûködõképes.A dinamó alaplemeze új a szénkefékkel együtt.Új a gyujtótrafó,az elektronikus fesszab,a kürt és az indexrelé is.Megvan még a mechanikus fesszabom is amirõl csak azért nem tudom hogy jó-e mert még azelõtt lecseréltem elektronikusra amikor nem tudtam hogy nem azért nincs töltésem, hanem a dinamó miatt.Elméletileg még az is jó lehet,de kikéne próbálni.Ugyanigy vagyok a gyujtótrafóval is.Abból is lehet hogy jó a régi,azzal meg ugy jártam hogy forditva kötöttem be a motor összerakása után,azt ahelyett hogy leellenõriztem volna a bekötést elrohantam venni egyet.Aztán amikor kötöttem volna be az ujat akkor vettem észre a hülyeségemet.Persze akkor már lecseréltem az újra.Tehát van egy garantáltan mûködõképes teljes 6V-os rendszer,plussz még hozzá egy mechanikus fesszab meg egy gyújtótrafó amik nagy valószinûséggel jók.Ja a gyujtáskapcsolót kifelejtettem.Az is van és jó.
- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
Én ezt a számot ismerem... meg a tagot is... Zsolti haverodtól szerzed be a boltolt cuccokat is? Akkor azért kopott a teló, amit küldtél...
MZ - für männer die fahren können
RBiker profil
RBiker profil
-
- rolleres
- Stravkó
- Long Vehicle
- MZ-d típusa: ETZ 250
Köszi! Holnap rákérdezek!sub-ee írta:Stravkó írta: Hello!
Engem az erõsített blokktartó érdekelne 250-es ETZ-hez! Mibõl van csinálva? Már többféle verzióról hallottam. Ja,és mi az ára?
Szia
8.8-as 7mm vastag acélblokktartó, az általad kért színû horgannyal horganyozva, nem én csinálom õket, hanem Zsolti haverom
Ezen a számon eléred: 06/20/535-7143
Üdv.:Sub-ee
Üdv: Stravkó
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
- sub-ee
- Elektrokirály
- MZ-d típusa: ETZ 250 1984
- Kapcsolat:
Stravkó írta:Hello!moderator írta:Átmásolt hozzászólás
Engem az erõsített blokktartó érdekelne 250-es ETZ-hez! Mibõl van csinálva? Már többféle verzióról hallottam. Ja,és mi az ára?
Szia
8.8-as 7mm vastag acélblokktartó, az általad kért színû horgannyal horganyozva, nem én csinálom õket, hanem Zsolti haverom
Ezen a számon eléred: 06/20/535-7143
Üdv.:Sub-ee
- Stravkó
- Long Vehicle
Hello!moderator írta:Átmásolt hozzászólássub-ee írta:Sziasztok
TRK-nál elkészültek a 125-301 ETZ típusú MZ-kre a saválló acél láncfeszítõk, aki rendelni szeretne belõle az jelezze nekem! Van 250-es ETZ-re is!
Továbbá erõsített blokktartók, kupplungállító lemez saválló anyagból, akkumulátor lefogató, akkumulátor tartó és sok más saválló cucc!
Az elkészült alkatrészekrõl képek lesznek a : http://kep.tar.hu/trk képtáraban! (fejlesztés alatt)
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
- moderator
- a cenzúra ura
Átmásolt hozzászólás
sub-ee írta:Sziasztok
TRK-nál elkészültek a 125-301 ETZ típusú MZ-kre a saválló acél láncfeszítõk, aki rendelni szeretne belõle az jelezze nekem! Van 250-es ETZ-re is!
Továbbá erõsített blokktartók, kupplungállító lemez saválló anyagból, akkumulátor lefogató, akkumulátor tartó és sok más saválló cucc!
Az elkészült alkatrészekrõl képek lesznek a : http://kep.tar.hu/trk képtáraban! (fejlesztés alatt)
Szigorú vagyok, de roppant igazságtalan!
Motorom > > >
Motorom > > >
Sziasztok!
EGYBEN eladó:
250es váz(papír nélküli,de jó!)
dupla szimeringes teló
egy alig használt henger+fej
egy használatlan henger+fej(az komplett)
1 kipuf könyök 3holander
hátsó fékpofa
hátsó lengõvilla
blokk tartó
lengõvilla tengely
oldaltaska tartó
fõtengely szimering
berugókar gumi
teleszkóp szimering
berugó kar
féktartály kupak
láncspanoló8lengõvillába9
kormányrögzítõ bilincs
lámpa tartó fül
hátsó teló rugó
teleszkóprugó befogó
tel. állító
közép sztender
blokk tartó
elsõ lámpa
hátsó index
kipuf bilincs
hátsó fékkar visszahúzó
kipuf tartó
blokkba kuplung lamella
kuplung kar
trafó(?)
légszûrõ tartó
kormányrögzítõ bilincs
karburátor
megszakító kalapács
+1 tank
+1 ülés
+3 Krauser túradoboz+tartó 250esre
ár megegyezés szerint!!!
EGYBEN eladó:
250es váz(papír nélküli,de jó!)
dupla szimeringes teló
egy alig használt henger+fej
egy használatlan henger+fej(az komplett)
1 kipuf könyök 3holander
hátsó fékpofa
hátsó lengõvilla
blokk tartó
lengõvilla tengely
oldaltaska tartó
fõtengely szimering
berugókar gumi
teleszkóp szimering
berugó kar
féktartály kupak
láncspanoló8lengõvillába9
kormányrögzítõ bilincs
lámpa tartó fül
hátsó teló rugó
teleszkóprugó befogó
tel. állító
közép sztender
blokk tartó
elsõ lámpa
hátsó index
kipuf bilincs
hátsó fékkar visszahúzó
kipuf tartó
blokkba kuplung lamella
kuplung kar
trafó(?)
légszûrõ tartó
kormányrögzítõ bilincs
karburátor
megszakító kalapács
+1 tank
+1 ülés
+3 Krauser túradoboz+tartó 250esre
ár megegyezés szerint!!!
- bakimate
- A kábelkirály
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Szia!
Pontosan nem tudom még megmondani, mert nem csináltam még 250-es ETZ-t. Suliba járok, ezért csak délutánonként, esténként, hétvégenként tudom csinálni. De szerintem, ha minden cuccom megvan hozzá, akkor egy hétvége alatt megvan. A 6V-os gépekhez 9500 a köteg, az ETZ-hez egy kicsit több (több vezeték, saru), de megpróbálom a német ár (14500) alatt kihozni.
Pontosan nem tudom még megmondani, mert nem csináltam még 250-es ETZ-t. Suliba járok, ezért csak délutánonként, esténként, hétvégenként tudom csinálni. De szerintem, ha minden cuccom megvan hozzá, akkor egy hétvége alatt megvan. A 6V-os gépekhez 9500 a köteg, az ETZ-hez egy kicsit több (több vezeték, saru), de megpróbálom a német ár (14500) alatt kihozni.
ghostrider írta: Szia Máté!
Mennyi idõ alatt és mennyi gubáért vezetékelnél át egy 250-es ETZ-t?
Ráférne egy drótcsere a pepitára...![]()
Üdv. Ghost
Re: alkatrészek
Írtam privit,remélem meg tudunk egyezni és elviszed egyben...

bambi írta:Érdekel akár egyben isKatya írta:Sziasztok!
most vettem egy 250es MZ-t és kaptam hozzá milliónyi EREDETI,használatlan alkatrészt.van például egy eredeti sosemhasznált HENGERem,még benne van a saját dobozzában.használtan van,tankom,ülés,komplett elsõ-hátsó lámpaberendezés,2db elsõ teleszkóp, hátsó sárhányó,oldaldekni,lábtartók,van egy 150-es vázam,meg még sok-sok ilyen apró izé.Az apró izé = sok kis alkatrész,amirõl lány létemre fogalmam sincs,hogy mi lehet, de az egykori gazdája azt mondta:"Kincs":D
szóval,ha valakit érdekelnének a cuccok,külön külön is eladók, de jobb szeretnék tõlük EGYBEN megválni,egy fix összegért,mert nekem már nincs rájuk szükségem. Ár természetesen megegyezés szerint!
Re: alkatrészek
Érdekel akár egyben isKatya írta:Sziasztok!
most vettem egy 250es MZ-t és kaptam hozzá milliónyi EREDETI,használatlan alkatrészt.van például egy eredeti sosemhasznált HENGERem,még benne van a saját dobozzában.használtan van,tankom,ülés,komplett elsõ-hátsó lámpaberendezés,2db elsõ teleszkóp, hátsó sárhányó,oldaldekni,lábtartók,van egy 150-es vázam,meg még sok-sok ilyen apró izé.Az apró izé = sok kis alkatrész,amirõl lány létemre fogalmam sincs,hogy mi lehet, de az egykori gazdája azt mondta:"Kincs":D
szóval,ha valakit érdekelnének a cuccok,külön külön is eladók, de jobb szeretnék tõlük EGYBEN megválni,egy fix összegért,mert nekem már nincs rájuk szükségem. Ár természetesen megegyezés szerint!
alkatrészek
Sziasztok!
most vettem egy 250es MZ-t és kaptam hozzá milliónyi EREDETI,használatlan alkatrészt.van például egy eredeti sosemhasznált HENGERem,még benne van a saját dobozzában.használtan van,tankom,ülés,komplett elsõ-hátsó lámpaberendezés,2db elsõ teleszkóp, hátsó sárhányó,oldaldekni,lábtartók,van egy 150-es vázam,meg még sok-sok ilyen apró izé.Az apró izé = sok kis alkatrész,amirõl lány létemre fogalmam sincs,hogy mi lehet
, de az egykori gazdája azt mondta:"Kincs":D
most vettem egy 250es MZ-t és kaptam hozzá milliónyi EREDETI,használatlan alkatrészt.van például egy eredeti sosemhasznált HENGERem,még benne van a saját dobozzában.használtan van,tankom,ülés,komplett elsõ-hátsó lámpaberendezés,2db elsõ teleszkóp, hátsó sárhányó,oldaldekni,lábtartók,van egy 150-es vázam,meg még sok-sok ilyen apró izé.Az apró izé = sok kis alkatrész,amirõl lány létemre fogalmam sincs,hogy mi lehet

- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Bocs conus, töröltem a hozzászólásomat, meg a tiedet is. Alaposabban vizsgálódnom kell, utána nyilatkozok 

RBiker profil
RBiker profil
- KILL3R etz
- bajnok
Kedves BAKIMATE Tagtárs

Ez uton szeretném meg érdeklõdni, hogy van e még egy darab szabad csavarkiszedõ készletedd eladó, mert ha igen vevõ lennék rá!!! Irj cimet s küldöm a pízt. (csak az asszony ne tudja meg,Mert elszedi a dugit akkor).HIHIHIHI

Pocok222

Pocokom,pocokom, kétkeréken utazom....... MOTORON.
- RR_ZOZY
- 4 kéz, 4 láb
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe '84
Úgy tippelek h. ezek a csomitartók kisTSúzlira valók.
Üdv:
Zozy
http://www.youtube.com/watch?v=ERrhMn3IWDc
"Rossz az, aki rosszra gondol......de hülye aki nem."
Zozy
http://www.youtube.com/watch?v=ERrhMn3IWDc
"Rossz az, aki rosszra gondol......de hülye aki nem."

MZ csomagtartó
Hello!
Van két pár csomagtartóm MZ-re (ha jól tudom, akkor MZ-re valóak), és ezeket szeretném eladni 3000 Ft-ért párját!
A képeken csak az egyik pár van rajta, kérésre készítek a többirõl is képet.
Érdeklõdni lehet ezen az e-mail címen: townyka91@gmail.com

Van két pár csomagtartóm MZ-re (ha jól tudom, akkor MZ-re valóak), és ezeket szeretném eladni 3000 Ft-ért párját!
A képeken csak az egyik pár van rajta, kérésre készítek a többirõl is képet.
Érdeklõdni lehet ezen az e-mail címen: townyka91@gmail.com

- bakimate
- A kábelkirály
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Ha beletörik egy csavar valahova (pl. blokköntvénybe) úgy, hogy semmivel sem férsz hozzá, nem tudod megfogni, ezzel ki lehet szedni. Fúrni kell a csavarba egy kicsi furatot, és a szerszámot bele kell hajtani BALmenetben. Miután a szerszám megszorult a csavarban, tovább tekerve BALra, már az elszakadt csavar fog kitekeredni.
Ha tényleg kell, elteszem, csak szólj. Most 4-et tudtam belõle szerezni, 3-ra már van vevõ.
Moderátor bácsi! Lehetne csinálni egy Eladó szerszám topicot, mert lesz még pár cucc...
Ha tényleg kell, elteszem, csak szólj. Most 4-et tudtam belõle szerezni, 3-ra már van vevõ.
Moderátor bácsi! Lehetne csinálni egy Eladó szerszám topicot, mert lesz még pár cucc...
tigris írta:Érdekes cucc,hogy mûködik?
Ha lehet belõle foglalni,fizu után szeretnék 1et,sajna erre a hónapra már kicsit centin vagyok
- conus
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2 De Luxe
nagyon zorall, de ezt miért nem inkább a csevegõ-be írtad? 

10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
----------------------->

Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
És a szám nélküli blokkdarab? Lehet belõle számosat csinálni? 

RBiker profil
RBiker profil