valamiért nem működik rendesen az olvastatlan hozzászólások listázása...

Péter mz írta:helo
nekem az nem tetszik az oldalon hogy amikor válaszolni akarok valaki valaki hozzászólására akkor az idézetet is hozzáteszi a saját mondanivalónhoz igy aztán ha még valaki hozzászól akkor már 2-t idéz hozzá és a végén a fórumot olvasva egyik keretben a másik amikben van ugye a hozzászólás és nemtetszik igy nekem meg olyan furcsa hogy akkor ki kinek is válszol.A törzsasztal.hu-n is van egy mz-s fórum meg a szocimotoroson is ahogy van az jó ott simán csak az uj hozzászólás valamelyik sarkában meg van jelölve kihez szólunk ott a sorszám meg a dátum is igy nem lehet elkeverni se.
A dupla hozzászólásokból egyet mindig kitörlök, úgyhogy no paramolcsaba írta:Kérdésem a következõ: Mit lehet tenni olyankor, ha a program, vagy a gép vacakol, és egy adott hsz-t kétszer küld el? A "szerkeszt" felirat segítségével át tudom írni a szöveget, de van-e mód a törlésre? Az utóbi idõben ez kétszer fordult elõ, és korábban sem sokszor, tehát nem komoly probléma, csak érdeklõdöm. Természetesen saját hsz-rõl van szó, ezért is tudom szerkeszteni.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég