Egyéb túrák, meghívások
- Zolee-G
- Mister Minit & Posta
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250
Mi is egyben hazaértünk tegnap este 8-ra.
Köszönjük a lehetõséget, hogy ott lehettünk.
Yofonak igy utólag is nagyon boldog......
Köszönjük a lehetõséget, hogy ott lehettünk.
Yofonak igy utólag is nagyon boldog......
NO FEAR!..........MZ
SAFETY BIKE
TEL: +36 20 4125496
Az MzClubHungary kisfilmje:
http://www.youtube.com/watch?v=jCH3DNnnVTk
Mz-s raperek a youtube-on:
http://www.youtube.com/watch?v=LlGoTfTg ... r_embedded
SAFETY BIKE
TEL: +36 20 4125496
Az MzClubHungary kisfilmje:
http://www.youtube.com/watch?v=jCH3DNnnVTk
Mz-s raperek a youtube-on:
http://www.youtube.com/watch?v=LlGoTfTg ... r_embedded
- bakimate
- A kábelkirály
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Mi is épségben hazaértünk. Köszönjük a szervezõknek és a jelenlevõknek a mai napot, nagyon jól éreztük magunkat!
Melinda és Máté
Melinda és Máté
"Egy reggel arra ébredtem, hogy inkább leszek a feltámasztás eszköze, így most felújítunk, javítgatunk ... Nézz csak körül, mostanában itt minden a második esélyrõl szól!"
-
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: Etz 150
- Kapcsolat:
l
https://picasaweb.google.com/pikimoto
üdv:piki24
üdv:piki24
- RR_ZOZY
- 4 kéz, 4 láb
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe '84
Nah, du 13:00 magasságában indulunk Somra! Piki, Gyöngyi & én
Üdv:
Zozy
http://www.youtube.com/watch?v=ERrhMn3IWDc
"Rossz az, aki rosszra gondol......de hülye aki nem."
Zozy
- Nerbi
- Pincés
- MZ-d típusa: ETZ 250
2009.02.08-án 14 órától a Somban lévõ Andrea Panzióban egy baráti beszélgetéssel
egybekötött kajálásra van asztalfoglalásunk. Az étterem befogadóképessége 45 fõ .
Résztvevõk száma eddig : 20 fõ !
Pontos létszámfoglalás jövõ héten csütörtökön .
Addig lehet részvételi szándékot jelezni :
nerbi@ecskabelnet.hu
emailcímen vagy a
06-70 / 4162444
telefonszámon
Baráti üdv :
Nerbi
egybekötött kajálásra van asztalfoglalásunk. Az étterem befogadóképessége 45 fõ .
Résztvevõk száma eddig : 20 fõ !
Pontos létszámfoglalás jövõ héten csütörtökön .
Addig lehet részvételi szándékot jelezni :
nerbi@ecskabelnet.hu
emailcímen vagy a
06-70 / 4162444
telefonszámon
Baráti üdv :
Nerbi
Sziasztok!
Ezt a levelet kaptuk az email címünkre, idézem:
Ezt a levelet kaptuk az email címünkre, idézem:
Mi a véleményetek?Szia!
Bedy Ibolya vagyok az ndk.hu honlap ---- http://www.ndk.hu/index.php --- egyik aktív tagja. Ezen a honlapon kezdtük gyûjtögetni régi társainkat, aki 1967 és 83 között az NDK-ban dolgoztak az államközi szerzõdés keretében. Bõ 1 év alatt sikerült közel 1500 társunkat megtalálni, és elkezdõdtek a kisebb nagyobb szervezõdések. Tavaly szeptemberben sikerült egy országos találkozót is megszerveznünk, a hideg idõ ellenére 370-400 érdeklõdõt láttunk vendégül.
Az idén is megszervezzük a találkozót, az már biztos, hogy jún-5-6-7-én Balatonlellén a HOTEL LELLE-szállóban. Reményeink szerint telt ház lesz, az egész hotelt lefoglaltuk.
Tavaly volt egy társunk aki egy csoda szép Simsonnal jött, és meglehetõsen nagy sikere volt a sok-sok idõsödõ motorbarát között. Gondoltam megkereslek Titeket, hátha tudnánk valami közös programot összehozni.
A találkozó fõ napja 6.-a lesz, sokan érkeznek majd Németországból is akik anno ott telepedtek le. Szóval arra gondoltam, ha lehetne, szervezhetnétek egy kis motor bemutatót nekünk. Biztosan õrülnének a „srácok” , néhány komoly járgány láttának. Nem tudom hányan vagytok, és vannak-e közöttetek a mi korosztályunkból is /50-60 évesek, nálunk bizony ez a jellemzõ! /, sõt vannak-e olyanok, akik anno szintén az egyezmény keretében kint dolgoztak, és érdeklõdnének a találkozónk iránt.
A programokat még csak most kezdjük szervezgetni, el kell még azt is mondanom, hogy mi is csak egy magán szervezõdés vagyunk, sajnos nincs pénzünk, csak amit egy-egy rendezvényre beszedünk a jelentkezõktõl, tehát csak olyan dolgokat tudunk egyelõre bevállalni ahol nincs költség-vagy nagyon kedvezõ. Bocs de ezt muszáj az elején tudatnom.
Szóval, ha lenne egy kis remény, hogy össze tudnánk hozni egy ilyen találkozót, jó lenne ha a levelet eljuttatnád az illetékeshez aki tudna segíteni ebben.
Én most Düsseldorfban élek így csak mailben tudunk kapcsolatot tartani, de ha van érdeklõdés természetesen vannak otthon élõ szervezõink is, és a részleteket majd késõbb megbeszéljük.
Kívánok Nektek nagyon sok szép túrát, jó idõt hozzá, és természetesen baleset mentes közlekedést!
Ibolya
- molcsaba
- Paparazzi
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 delux
A Maroti motorkerékpár gyûjteményben nyílt nap lesz dec. 6, és 13-án.
Tel.: 06-1-285608 Web: www.marotimotor.hu
Én megyek 13-án. Belépõ 1000 Ft. Lesz tárlatvezetés is!
Tel.: 06-1-285608 Web: www.marotimotor.hu
Én megyek 13-án. Belépõ 1000 Ft. Lesz tárlatvezetés is!
Idegeskedni annyi, mint mások hibája miatt magunkon bosszút állni.
- Stravkó
- Long Vehicle
Jött egy hírlevél is a programokkal:
Szombaton a Devils MC bemutatja:
Devils Alkatrészbörze és Motorostalálkozó a Népligetben!
Elsõ Alkatrész Árverés!
November 15-én a Motorépítõk Csarnoka ismét fogadja a motorosokat. A belépõ és büféárak természetesen továbbra sem emelkedtek, és ne feledd, ez a legjobb lehetõség, hogy a legkedvezõbb áron, kultúrált körülmények között szerezd be a hiányzó alkatrészeid, vagy bármilyen, motorozással kapcsolatos cuccot.
Most elõször lesz alkatrészárverés is, 15-18 óráig. Az alkatrészárverés részleteit a www.devilsmc.hu oldalon olvashatod. A legfontosabb viszont, hogy akár a büféfogyasztásod értékével is licitálhatsz, nem csak pénzzel. A szervezõk nem kérnek jutalékot!
A börzén találkozhatsz a Pekingi Pannónia expedíció tagjaival, a Wild Buffalo tánccsoporttal, az esti koncertek elsõ szereplõje pedig az Újszilváson már megismert Jessie Galante lesz! A fantasztikus hangú, és csinos amerikai énekesnõ turnéjának fontos állomása ez a budapesti fellépés. (Kezdés: 18.30)
A buli zárókoncertjét a Nemcsak Berry együttes adja. (Kezdés: 20.15)
A börzén 40 motorosbolt állít ki, komoly akciókkal!
Kiárusítással vár a Spocks Motorcycles!
A Bikeman USA Kft. a börze ideje alatt egyedi kedvezményeket ad motorkerékpárjaira!
A Wild Magazin webáruháza is kedvezményes árakkal vár, valamint elõfizetési akcióval.
Helyszín: Budapest, Népliget, Építõk Sportcsarnok
Nyitás: 11:00 óra
Belépõ: 1500.- Ft
Információ és térkép: www.devilsmc.hu
Szombaton a Devils MC bemutatja:
Devils Alkatrészbörze és Motorostalálkozó a Népligetben!
Elsõ Alkatrész Árverés!
November 15-én a Motorépítõk Csarnoka ismét fogadja a motorosokat. A belépõ és büféárak természetesen továbbra sem emelkedtek, és ne feledd, ez a legjobb lehetõség, hogy a legkedvezõbb áron, kultúrált körülmények között szerezd be a hiányzó alkatrészeid, vagy bármilyen, motorozással kapcsolatos cuccot.
Most elõször lesz alkatrészárverés is, 15-18 óráig. Az alkatrészárverés részleteit a www.devilsmc.hu oldalon olvashatod. A legfontosabb viszont, hogy akár a büféfogyasztásod értékével is licitálhatsz, nem csak pénzzel. A szervezõk nem kérnek jutalékot!
A börzén találkozhatsz a Pekingi Pannónia expedíció tagjaival, a Wild Buffalo tánccsoporttal, az esti koncertek elsõ szereplõje pedig az Újszilváson már megismert Jessie Galante lesz! A fantasztikus hangú, és csinos amerikai énekesnõ turnéjának fontos állomása ez a budapesti fellépés. (Kezdés: 18.30)
A buli zárókoncertjét a Nemcsak Berry együttes adja. (Kezdés: 20.15)
A börzén 40 motorosbolt állít ki, komoly akciókkal!
Kiárusítással vár a Spocks Motorcycles!
A Bikeman USA Kft. a börze ideje alatt egyedi kedvezményeket ad motorkerékpárjaira!
A Wild Magazin webáruháza is kedvezményes árakkal vár, valamint elõfizetési akcióval.
Helyszín: Budapest, Népliget, Építõk Sportcsarnok
Nyitás: 11:00 óra
Belépõ: 1500.- Ft
Információ és térkép: www.devilsmc.hu
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
Sajnos a multkori bõrzén sokat elvittek,kb 10 darab lehet még.cl12 cl33 fs 10 ez ami eszembe jutott.ez nem akció,hanem kis hibás,(pl festés sérül).5-20000ft ig vannak.többet nem írok,mert nem offolnék.Norbedlee írta:Ne offoljunk topicot, de engem is érdekelne egy HJC mégpedig a ZF-9 vagy a FG-15.........mennyi? van most vmi akció? és hol tudok vásárolni?
turák
sziasztok,milyen börzéröl beszéltek
- Picimokuska
- biciklis
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150
- RR_ZOZY
- 4 kéz, 4 láb
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe '84
Nah kérem, ezúton jelentem hogy a kaposvári szekció (egy része) gurult ma közel 200km-t, ugyanis Bonyhádra kirándultunk.
Résztvevõk: Piki, Lakatos Zoli az YBRahimmal valamint jómagam.
Résztvevõk: Piki, Lakatos Zoli az YBRahimmal valamint jómagam.
Üdv:
Zozy
Zozy
- Matee86
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe
Sziasztok!
Minden kedves motorost(de legfõképpen MZ-st) szeretettel meginvitálok a Mezõföldi Motoros Baráti Kör(MMBK) szeptember 26-27-28-án tartandó II. Medinai Moto-rock napokra...Ez egy kis rendezvény,amit idén rendezünk másodszor,és akinek van kedve egy kicsit motorozni ezen a hétvégén,így a Zempéln-és Alföld túrák között,az nyugodtan jöhet
A helyszín Medina,Tolna-megye ,Szekszárdtól mintegy 15 km-re a Zalán Kocsma és a hozzá tartozó nagy Placc!
Lesz itt evés,ivás ,zene meg aki amit akar A sátorozás ingyenes,szállást sajnos nem tudunk biztosítani!
Ha valakit érdekel a dolog,az írjon nekem,nagyon szívesen válaszolok minden kérdésre,adok tovább info-t!
Üdv:Máté
Minden kedves motorost(de legfõképpen MZ-st) szeretettel meginvitálok a Mezõföldi Motoros Baráti Kör(MMBK) szeptember 26-27-28-án tartandó II. Medinai Moto-rock napokra...Ez egy kis rendezvény,amit idén rendezünk másodszor,és akinek van kedve egy kicsit motorozni ezen a hétvégén,így a Zempéln-és Alföld túrák között,az nyugodtan jöhet
A helyszín Medina,Tolna-megye ,Szekszárdtól mintegy 15 km-re a Zalán Kocsma és a hozzá tartozó nagy Placc!
Lesz itt evés,ivás ,zene meg aki amit akar A sátorozás ingyenes,szállást sajnos nem tudunk biztosítani!
Ha valakit érdekel a dolog,az írjon nekem,nagyon szívesen válaszolok minden kérdésre,adok tovább info-t!
Üdv:Máté
Mert azért az Mz a király....!:)
- Stravkó
- Long Vehicle
Sajnos pont nem leszünk itthon,de jó gurulást nektek!kisbocsi írta:Üdv Mindenki!
Tituval most hétvégén, szept 6-7 csinálun k egy spontán gurulást
Budaörsrõl mennénk Egerbe Kékestetõ érintésével.
Akinek van kedve, csatlakozzon hozzánk.
Üdv: kisbocsi 06 30 928 59 76
Üdv: Stravkó
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!