Én idén megyek arrafelé (inkább délebbre), ha meglesz az út egy szakaszan biztosan a kommunával tartok/tartunk ha Krepp-ből nem csak a pia beszélt tegnapelőtt.

De ha jövőre mennénk akkor már ezzel fogok tervezni és nem csak beugróként lennék jelen.
Teknőc írta:Halihó!
Finnek, Hej!
http://mzriders.wordpress.com/2009/06/2 ... -mannassa/
Ez igen!
Bár csak olvasni tudnám a story-t![]()
Teknőc
Beosztásomtól függ...Stravkó írta:Máté! Bízom benne,hogy te is jössz!!??
Én ott leszek,és hozom az igétStravkó írta:Kaptam ma mail-ben egy meghívót:
2009 november 6-8.-án a Hungexpo területén a Hó-show rendezvénnyel egy időben, de külön területen, a C http://www.hungexpo.hu/upload/Image/hun ... p_0511.jpg pavilonban rendeznénk egy motorversenyt.
Két naposra tervezzük, edzés szombat, verseny vasárnap. Aki csak vasárnapra jönne, indulhatna, de nyilván a hátsó rajthelyekről.
Kategóriák nagyjából a balassagyarmatiak lennének, igény esetén nyilván változtathatóak.
Ezzel kapcsolatos megbeszélés hétfőn délután a Mami-ban, Bp. Angol utca 36.
További infók később.
Lecso.
Szerdán elvileg az Orczy-kertben is lesz, de nem látom kiírva a honlapra...sub-ee írta:Most lesz a Vázsnoki túrán is Blues Company! Üdv.:Sub-ee
Zolee-G írta:Hejhó!
Ma este 20:00 órától Blues Company koncert az Orczy-kertben.
Mi ott leszünk.
Ez nagyon jó,ez tetszik!wetzla írta:Ez gyors szervezés volt. Még én is lemaradtam saját meglátogatásomról!![]()
Még jó, hogy régen néztem fel a netre.
Remélem, azért volt valaki!
Üdv:
wetzla írta:Ez gyors szervezés volt. Még én is lemaradtam saját meglátogatásomról!![]()
Még jó, hogy régen néztem fel a netre.
Remélem, azért volt valaki!
Üdv:
Semmi gond majd legközelebb.Meiki írta:Hú ha. Most nézem, hogy az időpontot elfelejtettem odaírni. De végül is mindegy, mivel a szombati időjárásra való tekintettel az a nap elmarad és vasárnap csak végigmegyünk a túraútvonal főbb részein. Akinek van kedve csatlakozni most vasárnap azaz 19.-én az hívjon fel. 30/237 33 25 Bármikor hívhattok. Az indulás most is 10-óra tőlünk. Szekszárd, Bátaszék ( Wetzla), Szálka, Bonyhád, Pécsvárad, Siklós, Villány, Máriagyüd, ... Csak várromnézés és ha beengednek akkor a cseppkőbarlangot nézzük meg. A végszóra nálunk fenn a tanyánál ahol van egy viszonylag nagy lukpince
Egy vacsora. Sült disznóhús, üdítőzés. És búcsúzkodás.
Még egyszer bocs a az időpont miatt.
Most hétvége?Meiki írta:Szombat, Vasárnap. Azaz Július 18-19. Azt még nem tudom mikorra kapunk időpontot jövőre. Majd megbeszéljük a vezérekkel.![]()
Ha közel van a részvétel majdnem hogy kötelező.RR_ZOZY írta:Meiki, ez nagyon jól hangzik és közel is van.
zsakfos írta:Szekszárdi túra jól hangzik.Mikor lesz?Szeptember elég üres.Akkor még egész jó idő szokott lenni,simán sátrazós.
Meiki írta:Sziasztok! A figyelmetekbe ajánlanék egy túrát. Jövőre szerintem majd Nerbin még mgetárgyaljuk de remélem be tudjuk iktatni a klubb túrái közé. A közelben lakóknak lehet kedvezőbb ez a túra. 2 napos sátorozós. Leírom a túra programját nagy vonalakban. Szervező: Pista, Meiki!
Sióagárdon Nálunk (Miklós) találkozás szombat reggel, (Az időpont még egyeztetés alatt.) Innen elindulunk Szekszárdra. Ha van rá igény itt megnézzük a kilátót és Babits Mihály szülőházát. A belépőt még nem tudom mennyi, de ha van rá igény akkor megkérdezem. Ezek után Megejthetünk egy TESCO-zást ha valakinek ennivaló és innivaló, vagy egyéb hiánya lesz. Ezután indulunk Bátaszékre (Templom és romtemplom megtekintése), Innen irány Szálka. Itt megnézzük a nagy tavat és utána átugrunk Bonyhádra ahol tankolási lehetőség lesz Szekszárdon is lehet majd ezt megbeszéljük. Innen elmotorozunk Pécs felé és Pécs előtt lekanyarodunk Siklós felé, Villány pihenő,Siklós várnézés,Máriagyűd zarándoktemplom nézés,Pécsen keresztül irány Orrfű,(Mecsek Rally útvonala), Majd Abaligeti cseppkőbarlang megtekintés, és megérkezés Magyarhertelendre a kis campingbe, sátorverés, vacsora, majd az ötven métere lévő kis termálfürdőben leáztatjuk az út porát, Vasárnap reggel reggeli, vissza Pécs, Mecseknádasdi várrom nézés és pihenő, majd végállomás Síóagárd Pincesor. Itt egy megebédelünk. A menü minden bizonnyal Tárcsán sült hús és miegymás lesz. Arra gondoltam hogy a grill ételeket mindenki ízlése szerint vásárolja meg. A TESCO-ban be lehet szerezni őket. 1 adag bőven elég 1 evésre. Van több ízben és a 7-8 száz forintos ára szerintem nem vág földhöz senkit. Az ebéd jóízű elfogyasztása után és a pincehideg italok üdítő hatása közben érzékeny búcsút veszünk egymástól és mindenki hazafelé veszi az irányt. Jelentkezni bárki jelentkezhet, akinek van kedve egy két napos, sátorozós, motorozós túrához. Mindenkit szeretettel várunk! Olcsó benzint széles utat mindenkinek! Telefon: 0630kettő37harminc3huszonöt
wetzla írta:+ Wetzla meglátogatása Bátaszéken!
Meiki írta:Sziasztok! A figyelmetekbe ajánlanék egy túrát. Jövőre szerintem majd Nerbin még mgetárgyaljuk de remélem be tudjuk iktatni a klubb túrái közé. A közelben lakóknak lehet kedvezőbb ez a túra. 2 napos sátorozós. Leírom a túra programját nagy vonalakban. Szervező: Pista, Meiki!
Sióagárdon Nálunk (Miklós) találkozás szombat reggel, (Az időpont még egyeztetés alatt.) Innen elindulunk Szekszárdra. Ha van rá igény itt megnézzük a kilátót és Babits Mihály szülőházát. A belépőt még nem tudom mennyi, de ha van rá igény akkor megkérdezem. Ezek után Megejthetünk egy TESCO-zást ha valakinek ennivaló és innivaló, vagy egyéb hiánya lesz. Ezután indulunk Bátaszékre (Templom és romtemplom megtekintése), Innen irány Szálka. Itt megnézzük a nagy tavat és utána átugrunk Bonyhádra ahol tankolási lehetőség lesz Szekszárdon is lehet majd ezt megbeszéljük. Innen elmotorozunk Pécs felé és Pécs előtt lekanyarodunk Siklós felé, Villány pihenő,Siklós várnézés,Máriagyűd zarándoktemplom nézés,Pécsen keresztül irány Orrfű,(Mecsek Rally útvonala), Majd Abaligeti cseppkőbarlang megtekintés, és megérkezés Magyarhertelendre a kis campingbe, sátorverés, vacsora, majd az ötven métere lévő kis termálfürdőben leáztatjuk az út porát, Vasárnap reggel reggeli, vissza Pécs, Mecseknádasdi várrom nézés és pihenő, majd végállomás Síóagárd Pincesor. Itt egy megebédelünk. A menü minden bizonnyal Tárcsán sült hús és miegymás lesz. Arra gondoltam hogy a grill ételeket mindenki ízlése szerint vásárolja meg. A TESCO-ban be lehet szerezni őket. 1 adag bőven elég 1 evésre. Van több ízben és a 7-8 száz forintos ára szerintem nem vág földhöz senkit. Az ebéd jóízű elfogyasztása után és a pincehideg italok üdítő hatása közben érzékeny búcsút veszünk egymástól és mindenki hazafelé veszi az irányt. Jelentkezni bárki jelentkezhet, akinek van kedve egy két napos, sátorozós, motorozós túrához. Mindenkit szeretettel várunk! Olcsó benzint széles utat mindenkinek! Telefon: 0630kettő37harminc3huszonöt
kösziFeri_Vp írta:Ott voltam, tetszett a futam, de a végéről, éppen az MZ futamról elkergetett az eső...![]()
Jó móka volt, gratula Bambi a szép menethez!
Csináltam pár fotót, ha érdekel küldök.
Feri
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég