Minket is érdekelne a dolog , arrafelé keveset jártunk mégAngyusz írta:Sziasztok!
Van kedvetek egy Zala megyei túrához? A szállás, és a hozzá tartozó dolgok megoldhatók!
Tavaly már felvetettem az egyik túrán, hogy csináljunk egy Kis-Balaton, Gyékényes környéki túrát.
Mit szóltok, érdekelne valakit?
Üdv: Angyusz
Angyusz írta:Sziasztok!
Van kedvetek egy Zala megyei túrához? A szállás, és a hozzá tartozó dolgok megoldhatók!
Tavaly már felvetettem az egyik túrán, hogy csináljunk egy Kis-Balaton, Gyékényes környéki túrát.
Nem rossz ötlet,tekintve,hogy idén az Alföld-túra (legalábbis az én rendezésemben) nem biztos,hogy megrendezésre kerül,szóval ha van érdeklődés és megszervezed,akkor a szeptember a Te hónapodAngyusz írta:Sziasztok!
Piki!piki24 írta:Ajánlom figyelmetekbe ezt a nyári motoros bulit![]()
http://www.aquahidkft.hu/talalkozo2009/
http://www.aquahidkft.hu/turisztika/
Ma voltunk a somogyi simsonos betyárokkal egy Szigetvári túrán ahol taliztunk a baranyai simsonosokkal is. Pihenö alkalmával találkoztunk a Szentlászlói "keke moto farm"tulajdonosával aki meghivott bennünket,hogy hazafelé nézzünk be a farmra.Hát csak azt tudom mondani GYÖNYÖRÜ!!!
Aki tud az látogasson le a julius végi motoros találkozora,több ezer motoros várható.
Sohasem rohanok.......na jó, kivétel volt ez alól a Diósjenő-Kemence etap a tavalyi Gyurm@-túránEkecs írta:annyit mondok:
Szentlászlóra Kaposvár felől gurulva TARTSTD BE az 50-et,mert a sövény mögött ülnek a zsaruk,paparazzi módra.AZ a hirtelen halál.
Dodi írta:Szia Szilárd!
Nagyon jó ötletnek tartom.Az Őrség úgy ahogy van gyönyörű.
Őriszentpéteren és Farkasfán is lakik volt katonatársam /határőrség/.
Ha megszerveznéd megköszönnénk és ott a helyünk.![]()
Üdv:Dodi
Stravkó írta:Mi tavaly a Nerbi-túra után közvetlenül jártunk Szilárdéknál! Nagyon szép vidék,csak ajánlani tudom! Ne hagyjátok ki!
Üdv:Stravi
kuti írta:HmmmMint már nyáron is említettem, felétek még nem jártam! Ha nem esik egybe nyaralással, akkor én vevő lennék rá
Akkor találkozunk vasárnap kilenc-fél tíz között a nyugdíjfolyósító elõtt (ahol a galgamácsai mókára menet találkoztunk)!Gyurm@ írta:Tigrincs!!
Vasárnap nyitásra kéne menni mert du. már pakolnak össze!!
De amúgy nekem is jó a vasárnap mert énis tervezem hogy kimegyek de nem szeretnék egyedül menni.
Elég jól hangzik,fõleg a ring ingyen...mladi írta:Helló mindenkinek Most olvastam hogy idén is megrendezi a fóti motoros baráti kõr a veterán buliját a Hungaroringen A belépés ingyenes Nagyon jó volt a tavaly is fõleg a ringen való csapatás Ha valakit érdekel, találkozó nálam Máj 12-én lenne a buli Kisbocsi neked akkor megtudnánk csinálni a szivargyújtót ha még aktuális a dolog és ha jönnél
Szia!kisbocsi írta:Üdv Mindenki!
Örülök, hogy mindenki épségben hazaért, de megkérdezhetem, hogy merre voltatok?
Én is mentem volna egy karikát a hétvégén, de sajna otthon hagytam a sisakom.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég