Szép tájak, jó utak, jó idő, normális tempó

A beépített napszemcsi a sötétedős sima szemüvegemmel meg naplementévé varázsolja az egész napot

Képek mindjárt lesznek, meg vidi is, csak most falok egyet előtte

Persze tudom csúszik még. Ma is kinn voltam teszteltem a felújított fékbetétet.KILL3R etz írta:Azé össze ne törd magad... Az aszfalt még hüsi lesz...![]()
Annyira nem sietünk sehova. 4 kor még 10fok volt ma is.
Azt terveztük, terveztem hogy a Velencei tó fölött tudok egy jó helyet ahonnan szép a kilátás. Onnan pedig ha van kedv akkor tudok arra egy jó utat Nadap-Lovasberény-Vereb-Pázmánd útvonalon. Utána ha még mindig van kedvünk menni megkerülhetjük a tavat, és utána haza. Ha valakinek van még ötlete ne tartsa vissza.Dénes írta:Figyumá!
Írjátok légyszi le a tervet, mi merre, mit csinálunk, sütésfőzés, kik jönnek, hol a találka.
Ez a felüljárós dolog érdekelne engem is. Yofo: Megtudnád mutatni műholdon? Oda mikorra?
Lehet jönnék...
És hányra legyek ott?KILL3R etz írta:Az biza!
Na ez jó, ez alapján megtalálomKILL3R etz írta:Alfa!
Gondolom M5 felől jössz. Amikor átjössz a kisduna hídján, az utána lévő lehajtónál van egy shell kút. Na ott leszünk.![]()
(Előtte jobbkéz felé lesz a dombon egy km óra szerű hirdetőtábla.)
Oké mehetünk persze lassabban is. Igen a 7-es úton mennénk, majd Velencénél kanyarodnánk el az északi part felé és onnan meg föl a hegyre. Nyugi nem magas.KILL3R etz írta:Részemről rendben a dolog.
De inkább fél-háromnegyed 1-re beszéljük meg a velencei találkát. Bejáratós vagyok erősen.
Merre akarsz menni Máté? 7-es főút?
Sunbim?
Király! Akkor vasárnap gurulunk! Találkozzunk valahol közelebb, vagy Te is odajössz a szigetszentmiklósi lehajtónál lévő shell kúthoz?KILL3R etz írta:Jelentem túraképes vagyok!
Várjuk ki hogy mi lesz Killerrel és akkor megbeszéljük mi legyen. Yofo akkor majd írunk hogy hol tudnál csatlakozni.sunbim írta:Máté: ,, ...Sunbim Veled is valamelyik M0 pihenőnél. Vagy tudtok jobb helyet?
Jobb helyet nem tudok!Lehet a Szigetszentmiklósi pihenő, a Shell kút parkolója.
Yofo: ,,...akkor a tókerülésbe én is becsatlakoznék..." Hol csatlakoznál, a tó körül valahol?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég