Vagy kinél érdeklődhetnék akinél esélyem van, hogy kapok jót?

Köszi, már megoldódott!sell írta:Szia, sikerült már szerezned telót, kompletten kellene,?
Egy kivételével az összes MZ alkatrészekkel foglalkozó motorosbolt két nagykerből szerzi be a készletét, így mindenhol ugyanazt kapod, izgalmas és változatos árakon.tiszavolgyi írta:Köszi Athem! Esetleg a külföldi oldalak közül van konkrét javaslat?
Bárkinek bármi tapasztalat ezzel az oldallal?: http://motoshop.startuzlet.hu
Köszönöm!
A Gabors Laden és a GüSI az egyetlen a külföldi WEBEN IS ELÉRHETŐ boltokból aminek valóban van készlete és nem a magyar nagykerekből(!!!) vagy Kínából hozatja a cuccot (tehát ugyanaz mint az itthoni kínálat)CCM Motors
Cím: 2536 Nyergesújfalu, Petőfi Sándor út 17.
Telefon: 06706015057
E-mail: ccmmotors@freemail.hu
T-Boar írta:Sziasztok!
Ts-hez keresek forgórészt. Ha valaki segít, köszönöm.
Vagy itt zudori-tcsoka írta:A facebook "MZ csoport-ban" keresd Zudor István társunkat.Neki lehet van még gyári új.
A facebook "MZ csoport-ban" keresd Zudor István társunkat.Neki lehet van még gyári új.astro77joe írta:Sziasztok!
ETZ 150-hez keresek szép állapotú gyári kipufogót, ha létezik még ilyen. Vettem egyet 4000-ért, de kicsit horpadt és kissé rozsdásodik, viszont sokkal jobban megy vele a motorom, mint az utángyártott hangos hulladékkal. Sajna az újrakrómozás előkészítéssel együtt 22ezerbe fájna, plusz postaköltség.
email címem: astrojoe1977@gmail.com
Köszönöm!
szketo írta:Sziasztok!
Keresnék, Mz Trophy-250-es Hátsó fék dobot.Ha kérhetném Pest megye környékén,vagy még közelebb,Bp környékén,személyes átvételre.
Köszönöm szépen előre is.
Itt vagyok, írhattál volna privát üzenetet is, de ide is gyakran benézekcsoka írta:Ha van Facebook regisztrációd,akkor az "MZ csoport"-ba lépj be,és ott megtalálod.Matador írta:Sziasztok! "Matador" vagyok!Most regisztráltam, és több mint 10 éve, van egy 150-es ETZ-m. Szeretnék venni, egy új kipufogót - utcai használatra, ebben szeretném segítségeteket kérni. Bambi mesterrel beszéltem, és ő is Zudori-t ajánlotta-meg olvastam már róla a fórumon. Ez idáig, nem tudtam fel venni vele a kapcsolatot.
Ha van Facebook regisztrációd,akkor az "MZ csoport"-ba lépj be,és ott megtalálod.Matador írta:Sziasztok! "Matador" vagyok!Most regisztráltam, és több mint 10 éve, van egy 150-es ETZ-m. Szeretnék venni, egy új kipufogót - utcai használatra, ebben szeretném segítségeteket kérni. Bambi mesterrel beszéltem, és ő is Zudori-t ajánlotta-meg olvastam már róla a fórumon. Ez idáig, nem tudtam fel venni vele a kapcsolatot.
CCM Motors. A börzén mindig van 2 standjuk. Érdemes e-mailben érdeklődni mert a weboldaluk teljesen használhatatlan (gyakran ami kinnvan az nincs készleten, ami készleten van az nincs kinn...kiszsebi írta:lehet. Nyergesújfalun van egy bolt, sajnos nem ugrik be a neve. Sokan ismerik őt, mert szinte minden börzén ott van.Melák írta:Sziasztok!
Az egyik ismerősöm egy 1969-es Trophy MZ-t újít. Szüksége lenne egy új "replika váznyaktáblára". Lehet ilyet kapni?
De a lexikonunk, Aronpfabian biztos tudja.
lehet. Nyergesújfalun van egy bolt, sajnos nem ugrik be a neve. Sokan ismerik őt, mert szinte minden börzén ott van.Melák írta:Sziasztok!
Az egyik ismerősöm egy 1969-es Trophy MZ-t újít. Szüksége lenne egy új "replika váznyaktáblára". Lehet ilyet kapni?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég