kiszsebi írta: ↑2020.09.25. 21:33 Kedves Klubtagok!
Igen szomorú hirt közölt velünk HLaci'bá.
Október 2-án kísérik utolsó útjára szerető feleségét.
Én úgy gondolom, hogy jövő pénteken az Érd déli részén, a 6-os és a 7-es út kereszteződésénél lévő MOL benzinkúról 12:00-kor indulok, hogy személyesen is ki tudjam fejezni részvétem.
Ha valaki úgy érzi, csatlakozzon hozzám!
Az útvonalat nem bonyolítanám túl, a 7-es és a 8-as (hazafelé mindenképp). Ha viszont csatlakozik valaki, lehet szó egy Biatorbágy-Etyek kerülőről is.
Szerintem vasárnap börzézni fog a csapat jó része (Pestszentlőrincen), esetleg utána...
Akkor titeket láttunk Tihanyban! Igazán megállhattatok volna egy pacsira.kupi írta: ↑2019.09.21. 18:36 2019,09,22 vasárnap hirtelen felindulásból legurulunk Tihanyba(Moyos,Szepy barátommal) valóra váltva régi tervünket egy Ötvös Csöpi"nyomában túrát forgatási helyszínek felkeresésével.Ha valakinek van kedve csatlakozni mi vasárnap reggel 09.30 kor indulunk Kápolnásnyék-Pettendről páran (mi szigorúan MZ vel ráadásul 125-150 esekkel) tervbe van véve kompozás majd hazafelé a déli partról hazatérés kb 18.00 terv szerint. Ha csatlakozni szeretnél keress bátran telefonon elérhető vagyok ma akár éjfélig is. +36 20 457 7171 Szabó József Kupi"
Végül egyedül mentem egy karikát, nagyon jól esett.
Legközelebb én is megyek, szóljatok! Pajkaszeg vagy Iszapszentgilisztás, nekem mindegy!szketo írta: ↑2018.03.15. 19:24Jók a képek. Eső,sunbim írta: ↑2018.03.14. 15:11 Tehàt a gurulàs fö célja Pilisszentlélek, a "Mi kis falunk ,, sorozatban Pajkaszeg.
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/A_mi_kis_falunk
Teca kocsmàjàban megiszunk valamit, szétnézünk a környéken, megnézzük Szifon traktorjàt ... stb.
Aztàn még motorozhatunk még errearra.
Talàlkozò HOLNAP (csütörtökön) a Budakalàszi Auchan-nàl, 10.30..-kor.
Max hàromnegyedig vàrunk!
Aki raér jöjjön!
U.i.: Esöruhàt hozzatok!
10.15.. Jelenleg Auchan kútnàl àllunk. Tankolunk.
...
Màr itthon is vagyunk. Ez a gurulàs JÒL ESETT !
De megérte!
Volt egy kicsi esö nem vészes, a "briòs,, épp csak kicsit megdermedt, nem fagyott belénk. Bàr Gyurma picit panaszkodott hogy hüvi van. Rajtam és Zsu-n kívül Tjacint tartott velünk Anyval.
Jobb idöben szerintem ezt még megismételjük mert a rossz idöre
valò tekintettel csak Teca kocsmàjàt néztük meg, ... jaa, és Anitàval is összefutottunk, elmondàsa szerint nem véletlen!![]()
![]()
Na, ez az ami miatt nem bántam hogy nem kapcsoltam időben.Következőre ,viszont szívesen tartanék veletek.
![]()
További kellemes pihenést mindenkinek!!![]()
Jók a képek. Eső,sunbim írta: ↑2018.03.14. 15:11 Tehàt a gurulàs fö célja Pilisszentlélek, a "Mi kis falunk ,, sorozatban Pajkaszeg.
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/A_mi_kis_falunk
Teca kocsmàjàban megiszunk valamit, szétnézünk a környéken, megnézzük Szifon traktorjàt ... stb.
Aztàn még motorozhatunk még errearra.
Talàlkozò HOLNAP (csütörtökön) a Budakalàszi Auchan-nàl, 10.30..-kor.
Max hàromnegyedig vàrunk!
Aki raér jöjjön!
U.i.: Esöruhàt hozzatok!
...
Màr itthon is vagyunk. Ez a gurulàs JÒL ESETT !
De megérte!
Volt egy kicsi esö nem vészes, a "briòs,, épp csak kicsit megdermedt, nem fagyott belénk. Bàr Gyurma picit panaszkodott hogy hüvi van. Rajtam és Zsu-n kívül Tjacint tartott velünk Anyval.
Jobb idöben szerintem ezt még megismételjük mert a rossz idöre
valò tekintettel csak Teca kocsmàjàt néztük meg, ... jaa, és Anitàval is összefutottunk, elmondàsa szerint nem véletlen!![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég