z25z írta:Azt mondták megpróbálják a héten legyártani, de legkésőbb jövő hét elején. Ekkor derül ki a végleges ár is. Először azért szemügyre veszem majd alaposabban, mielőtt nekiállnánk nagyobb tételben rendelni. Nyilván nem a legolcsóbb, de ha tényleg tartós lesz, akkor ez még egész jó ár. (anno Peti csináltatott 4,5 cm-est valami nagyon potom pénzért) Az tényleg nagyon olcsó volt, de szerintem túl kicsi és sajnos nem igazán volt tartós. Pár mosás és sok tűző napon álldogálás és fél év után alig volt már színe. Először annál a cégnél érdeklődtem, akiknél annak idején az esküvői meghívót csináltattuk. E-mailt írtam az elképzelésről és 10 perc múlva hívott az ügyvezető, aki nagyon korrektül tájékoztatott. Amit ők készítenének az tényleg extrém tartós lenne, de egyáltalán nem rentábilis max ha több ezres tételről lenne szó(ezt nem értettem, mert olyan árat mondott, hogy majd hanyatt vágtam magam - nem akartam mondani, hogy nem gyémántból kellene) , így ajánlott egy másik nagy nevű kft-t. Azoknak is írtam, de egy hét elteltével sem voltak hajlandóak válaszolni. Ekkor jött a képbe akiknél most készíttetek pár darabot. Tegnap este írtam az elképzelésem ma reggel jött a válasz amikor pont 1,5 km-re autókáztam tőlük ezért beugrottam személyes tapasztalatot gyűjteni
Várom a fejleményeket